E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οδηγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνελήφθη ντυμένος... γυναίκα!

Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Δημοσίευση 10/2/2016 | 00:10

Οδηγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνελήφθη ντυμένος... γυναίκα!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι οδηγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνελήφθη ντυμένος με γυναικεία ρούχα.

«Έχουμε σοκαριστεί, δεν μπορούμε ακόμη να το πιστέψουμε. Συνεργαζόταν μαζί μας, αλλά δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τα παιδιά. Ήταν αυτό που λέμε υπεράνω πάσης υποψίας. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν μπορώ ακόμη να πιστεψω ότι τον έπιασαν με γυναικεία αμφίεση και πως νωρίτερα είχε κλέψει διάφορα τρόφιμα, σοκολάτες από τις αποθήκες» δήλωσε στο protothema.gr ο υπεύθυνος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως προκύπτει πάντως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 35χρονος ειναι άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα και όχι παιδεραστής. Ο οδηγός, που συνεργαζόταν με το «Χαμόγελο του Παιδιού», συνελήφθη ντυμένος με γυναικεία ρούχα στη Ζωφριά.

Κάτοικος της περιοχής τον εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό του, να φορά γυναικεία ρούχα και ψεύτικο στηθόδεσμο και ειδοποίησε αμέσως και άλλους κατοίκους της περιοχής, ενώ στο σημείο έσπευσαν άντρες της ομαδας ΔΙΑΣ, κάνοντας το νεαρό άντρα να φοβηθεί και να προσπαθήσει να δραπετεύσει. Τελικά, συνελήφθη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από έρευνα που έγινε σπίτι του και την προανάκριση δεν προέκυψαν στοιχεία για παιδεραστία, ούτε άλλο υλικό που να τον ενοχοποιεί. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως του αρέσει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και να κυκλοφορεί με αυτό τον τρόπο.

Ο 35χρονος είναι οδηγός, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για τη μεταφορά τροφίμων στο «Χαμόγελο του Παιδιού» -γι' αυτό άλλωστε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν σοκολάτες και παιδικά γλυκίσματα, τα οποία, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, είχε πάρει κρυφά από τις αποθήκες.

Προς το παρόν κρατείται στην Ασφάλεια και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, αντιμέτωπος με κατηγορίες για πλημμελήματα, αφού δεν έχει προκύψει κάτι άλλο σε βάρος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

Ελλάδα Χτες
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος Χτες
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου