E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι νέες σειρές του Mega

Φρέσκες ιστορίες στις οθόνες μας

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 14/11/2011 | 16:18

Οι νέες σειρές του Mega

Nέες σειρές θα μπουν στην τηλεοπτική μας ζωή αυτόν το χειμώνα. Tο Mega μάς παρουσιάζει τα καινούργια του σήριαλ.

Κλινική περίπτωση

H ιστορία θέλει τον διάσημο καρδιοχειρουργό Μάρκο Στάικο να εγκαταλείπει την καριέρα του στην Νέα Υόρκη για να αναλάβει το ιατρικό κέντρο της γραφικής Ληδίας. Το χωριό ανοίγει τις αγκάλες του, ο δήμαρχος και το συμβούλιο δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά ο γιατρός δε φαίνεται  να συγκινείται από την λαμπρή υποδοχή. Ακόμα και η επεισοδιακή γνωριμία του με την όμορφη δασκάλα του χωριού, την Αντριάνα, δείχνει να τον αφήνει αδιάφορο. Ο Μάρκος δυσφορεί με την επίθεση φιλίας των Ληδίων κι ακόμα περισσότερο με τις άθλιες συνθήκες που βρίσκει στο ιατρείο. Η Μαργαρίτα, η γραμματέας του ιατρικού κέντρου, μοιάζει αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή ακόμα δυσκολότερη... Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκινούν από την πρώτη μέρα, αφού καλείται να λύσει ένα μυστήριο σύμπτωμα που εμφανίστηκε στο χωριό. Τελικά το σύμπτωμα αποκαλύπτει μια απιστία. Αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι θα στραφούν ενάντια στον νεοφερμένο.

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος (Μάρκος Στάικος), ¶ννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντριάνα), Τάσος Νούσιας (Πάνος), Ζωή Ρηγοπούλου (Αριστέα), Γιάννης Καπετάνιος (Λάμπρος), Ευαγγελία Μουμούρη (Φλώρα), Γιώργος Δάμπασης (Ζαφείρης), Μάνος Ζαχαράκος (Δημήτρης), Γιάννα Παπαγεωργίου (Μαργαρίτα), Ελένη Κούστα (Μίκα), Παναγιώτης Κατσώλης (Μίλτος), Κώστας Λούκας (Τζίμης), Ευγενία Παναγοπούλου (¶ννα), Τζένη Σταυροπούλου (Φανή) και ο Μάρκος Λεζές (Πρόδρομος)

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Προσαρμογή σεναρίου: Χριστίνα Κοτζάμπαση

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. Productions-Καραγιάννης

Πίσω στο σπίτι


Ο Ηλίας, ως πυροσβέστης, βγαίνει νωρίς στη σύνταξη και αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στην Κατερίνα, μιας και τα τρία τους παιδιά είναι αποκαταστημένα και έχουν φύγει από το σπίτι. Αγοράζει δυο εισιτήρια για κρουαζιέρα στην Καραϊβική, ταξίδι - όνειρο και για τους δύο. Η Κατερίνα ετοιμάζει ευτυχισμένη τις βαλίτσες τους, αλλά το βράδυ πριν από το ταξίδι επιστρέφει στο σπίτι η κόρη τους η Αλεξάνδρα με τον γιο της τον Λιάκο, γιατί η τράπεζα έχει κατάσχει το σπίτι στο οποίο ζούσε με τον άντρα της τον Περικλή. Ο Περικλής το είχε βάλει υποθήκη για να πάρει δάνειο για μια από τις πολλές  επιχειρήσεις που έχει ξεκινήσει  στη ζωή του και άλλα λεφτά δεν υπάρχουν. Σε λίγο στο σπίτι επιστρέφει και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο Δημήτρης με την γυναίκα του την ¶ννα και την κόρη τους την Αριάδνη, γιατί ο Δημήτρης είναι εδώ και ενάμιση χρόνο άνεργος και τα λεφτά έχουν τελειώσει. Ως το πρωί έχει επιστρέψει και ο μικρός γιος του Ηλία και της Κατερίνας, ο Κωστής επτά χρόνια φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, στο Βόλο γιατί τον έχει διώξει η σπιτονοικοκυρά του. Το ταξίδι του Ηλία και της Κατερίνας αναβάλλεται προσωρινά, όπως νομίζουν και οι δύο.

Παίζουν: Μαρία Καβογιάννη (Κατερίνα), Θοδωρής Αθερίδης (Ηλίας), Αποστόλης Τότσικας (Δημήτρης), Θανάσης Τσαλταμπάσης (Κωστής), Τζένη Θεωνά (¶ντζελα), Νίκη Αναστασίου (Αλεξάνδρα), ¶ννα Μενενάκου ('Αννα), Ζώγια Σεβαστιανού (Λουκία), Χρήστος Σπανός (Περικλής), Ιωάννα Αγορίδου (Αριάδνη), Πάνος Νικολακόπουλος (Λιάκος), στο ρόλο της Ράνιας, η Τζένη Μπότση

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Εκτέλεση παραγωγής: On-Noir Productions

Mε λένε Βαγγέλη

Ο Βαγγέλης κερδίζει 100.000 ευρώ σε ξυστό λαχείο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος του, καθώς επιτόπου τον χτυπά ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει το λαχείο μέσα από τα χέρια του. Στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει, η γυναίκα του, η Ζήνα, του αποκαλύπτει πως τον παρατάει για τον Θανάση, τον μπάρμαν. Εκεί, παρακολουθώντας τηλεόραση, συνειδητοποιεί ότι τίποτα καλό δεν του συμβαίνει επειδή δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα καλό. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει. Φτιάχνει μια λίστα με ότι κακό έχει προκαλέσει και ορκίζεται να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Πρώτος στη λίστα του είναι ο Μήτσος. 'Ενας συμμαθητής του από το δημοτικό που του είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Παίζουν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Βαγγέλης), Μάκης Παπαδημητρίου (Μπίλυ), Κλέλια Ρένεση (Ζήνα), ¶ννα Δημιτρίεβιτς (Νατάσσα), Μιχάλης Αφολαγιάν (Θανάσης)

Έκτακτη εμφάνιση: Μάνος Κανναβός (Μήτσος), Αντώνης Αντωνίου (Σταύρος, πατέρας Ζήνας), Περικλής Αλμπάνης (πατέρας Μήτσου), Γιολάντα Μπαλαούρα (Αλέκα), Στράτος Τρογκάνης (Σάκης) - Φιλική συμμετοχή: Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Κουρκούλης

Διασκευή σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Στο Παρά Πέντε»: Backstage πλάνα από τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου

TV Buzz 11.11.2025
Οι πέντε ήρωες της σειράς ξανασμίγουν έπειτα από 20 χρόνια

Ηράκλειο: Ψαροντουφεκάς εντόπισε ανθρώπινο άγαλμα στον βυθό

Social 11.11.2025
Η απρόσμενη αυτή «συνάντηση» σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου - Δείτε το βίντεο

Ελένη Φιλίνη: «Δέχθηκα παρενόχληση από δύο σκηνοθέτες και έναν ηθοποιό που δεν είναι στη ζωή»

TV Buzz 11.11.2025
«Με ενοχλούσε που με έλεγαν όμορφη και μου έδιναν μόνο τέτοιους ρόλους»

Έγκυος πρώην παίκτρια του Survivor ‑ Έτσι έμαθε το ευχάριστο νέο

Tabloid 11.11.2025
Περιμένει το πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του Survivor και το ανακοίνωσε μέσω των social media

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ‑ Το βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Tabloid 11.11.2025
Ευχάριστα νέα για γνωστό ηθοποιό. Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως π…» – Κατάθεση ψυχής μετά τη δίκη

Tabloid 11.11.2025
Μία ημέρα μετά τη διακοπή της δίκης για το revenge pοrn βίντεο, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα απόσπασμα 13 λεπτών, τη δική της κατάθεση ψυχής

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Ρομέν Γαβράς είναι ζευγάρι

Tabloid 11.11.2025
Οι τρυφερές τους στιγμές στους δρόμους της Νέας Υόρκη

Γιώργος Λιάγκας: Μου τηλεφωνούσαν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν «μάθαμε ότι έχεις σχέση με άντρα»

TV Buzz 11.11.2025
«Κράτησα πολλά χρόνια την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η Κιμ Καρντάσιαν κόπηκε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και τα «έβαλε» με τα μέντιουμ

Tabloid 11.11.2025
Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε την απογοήτευσή της σε ένα βίντεο στο TikTok

Μαρία Κίτσου: Αντιμετώπισα ένα θέμα με τα κιλά μου λόγω υγείας, έπεσε μια ανθρωποφαγία πάνω μου

Tabloid 11.11.2025
Τον Ιούνιο μπήκα στο νοσοκομείο, έμεινα μέσα 20 μέρες μόνη μου, ήταν πολύ σκληρό αλλά και διαφωτιστικό εξίσου, σχολίασε η ηθοποιός