E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ακόμα ένα κάστρο έπεσε: Τέλος το γuμνό από το Playboy

Το διαδίκτυο εξαναγκάζει το περιοδικό σε αλλαγή πλεύσης

Δημοσίευση 4/2/2016 | 12:21

Ακόμα ένα κάστρο έπεσε: Τέλος το γuμνό από το Playboy

Πώς θα είναι άραγε το Playboy χωρίς γuμνό; Αυτό αναρωτιούνται όλοι από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το περιοδικό ανακοίνωσε πως παύει πλέον το γuμνό στις σελίδες του. Η απόφαση αυτή λοιπόν υλοποιείται στο τεύχος του επόμενου Μαρτίου.

Από το 1953 και το συλλεκτικό εξώφυλλο με τη Marilyn Monroe, το Playboy ήταν άμεσα συνυφασμένο με το γuμνό γυναικείο σώμα. Όμως, όπως υποστηρίζουν τώρα οι άνθρωποι του περιοδικού, στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις παντού γuμνό, με την πρόσβαση σε αυτό να είναι μόλις λίγα κλικ μακριά.

Έτσι, η έντυπη έκδοση του περιοδικού φαίνεται πως ετοιμάζεται να τα βάλει με το... διαδίκτυο.

Φυσικά όλα έγιναν με την έγκριση του Hugh Hefner και το πρώτο ανανεωμένο τεύχος κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2016. 

Ωστόσο, το περιοδικό λέει πως υπάρχουν ακόμη γuμνές γυναίκες στις σελίδες του, απλά η νέα στρατηγική του είναι να αφήνει στη φαντασία των αναγνωστών του κάποια σημεία του γυναικείου κορμιού. 

Στο «σαλόνι» του Μαρτίου φιλοξενείται η Dree Hemingway, η εγγονή του Ernest Hemingway, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα λευκό εσώρουχο, τα οποία, για τα δεδομένα του περιοδικού, καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του σώματός της. 

Tόσο οι φωτογραφίες της ίδιας, όσο και των υπόλοιπων γυναικών που φιλοξενούνται στο περιοδικό, δεν έχουν ρετουσαριστεί. 

Ήταν πάγια τακτική του περιοδικού να πειράζει τις φωτογραφίες των μοντέλων, προκειμένου να φαίνονται τέλειες, χωρίς κανένα ψεγάδι πάνω τους. Αυτή η διαδικασία όμως φαίνεται πως έχει περάσει στο παρελθόν, μαζί με τις ολόγuμνες φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πιο αποκαλυπτικό λανσάρισμα του καλοκαιριού ‑ Tα νέα μαγιό της Kim Kardashian είναι για τολμηρές

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η Kim Kardashian μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την καμπάνια

Ρία Ελληνίδου: Πώς ήταν παλιά η τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Tabloid 03.07.2026
Παλιό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου από τοπικό κανάλι κάνει τον γύρο του Instagram, αποκαλύπτοντας την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Χρυσηίδα Γκαγκούτη: «Η Ιωάννα Τούνη είναι σημαντική φιγούρα για την ποπ κουλτούρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Δείτε τι είπε η Youtuber και τραγουδίστρια για την Instagrammer και την απουσία της από τα φετινά βραβεία

Jennifer Aniston και Jim Curtis: Κοινές καλοκαιρινές στιγμές ‑ Γάμος στην Ελλάδα;

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γάμο στην Ελλάδα.

Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
Χρειαζόμουν μια ανανέωση: Ήλιος, μπικίνι και μουσική, έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Η φάρσα του Τζόκοβιτς σε ball girl στο Wimbledon που έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σέρβος προσποιήθηκε ότι τον τραυμάτισε με το ψαλίδι, προκαλώντας αρχικά την αγωνία της νεαρής

Αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης: Το κράξιμο, Δανάη Μπάρκακαι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την επόμενη τηλεοπτική του κίνηση, τις οικονομικές δυσκολίες του J2US και τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Η Μαντόνα μιλά για τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα – Ποια ήταν η πρώτη της λέξη

E-Daily 3.Left Χτες
Η pop star εξομολογήθηκε στη Vogue Italia τις πιο σκοτεινές στιγμές της νοσηλείας της το καλοκαίρι του 2023, όταν μια σήψη την οδήγησε σε κώμα δύο ημερών.

Το σόι σου: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τα μυστικά της επόμενης σεζόν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια των τελευταίων εξωτερικών γυρισμάτων της σεζόν.

Γιώργος Λιάγκας προς τους συνεργάτες του: «Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» δεν κράτησε τα σχόλιά του για τον εαυτό του, απευθυνόμενος ανοιχτά στην ομάδα του με αιχμηρό ύφος.

Τέλος από το Happy Day ‑ Ποιος κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσιογράφος με δεκαετή παρουσία στο Happy Day αναλαμβάνει νέα θέση στη «Super Κατερίνα» ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον ALPHA.

Η Κιμ Καρντάσιαν με μικροσκοπικά λεοπάρ εσώρουχα από τη σειρά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της