E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μετά τη δολοφονία, «η μάνα καθάριζε το σπίτι με ατμοκαθαριστή»

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κοζάνη

Δημοσίευση 23/1/2016 | 20:06

Μετά τη δολοφονία, «η μάνα καθάριζε το σπίτι με ατμοκαθαριστή»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού για τη δολοφονία του άτυχου 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης.

«Η μάνα του ήταν ψεύτικη από την πρώτη στιγμή που δήλωσε την εξαφάνισή του. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε αν είναι εκεί ο Κωστής και μάλιστα με ρωτούσε αν είχα πει στην αστυνομία ότι με είχε πάρει και με ρωτούσε με αγωνία. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι ήταν αυτοί (μάνα και πατριός)», δήλωσε ο φίλος του άτυχου νεαρού, Σπύρος, στην Αγγελική Νικολούλη στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο νεαρός περιέγραψε για μία ακόμα φορά τη συνέβη την τελευταία νύχτα πριν δολοφονηθεί ο 23χρονος, τι ώρα έφυγε από το σπίτι του και γιατί δεν πίστεψε στιγμή την ιστορία ότι ο φίλος του βγήκε με κάποιον άγνωστο, μέσα στην κακοκαιρία, στις 12 το βράδυ, όπως ισχυριζόταν η μητέρα του, όταν δήλωσε την εξαφάνισή του.

«Όταν πήγα το άλλο πρωί, βρήκα τη μάνα του σε αμόκ να κάνει καθαριότητα και ήθελε να καθαρίσει ακόμα και τα πλακάκια με τον ατμοκαθαριστή και παραξενεύτηκα», ανέφερε ακόμα στην Αγγελική Νικολούλη.

Έπειτα από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια - ο 23χρονος είχε εξαφανιστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011 - και τέσσερα και πλέον χρόνια από την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του, 26 Σεπτεμβρίου 2011, σε χωράφι που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, το ζευγάρι συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή της Αθήνας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αρχικά στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ, στη συνέχεια, πιθανότατα να μεταχθούν στην Κοζάνη, προκειμένου να απολογηθούν στις εκεί ανακριτικές Αρχές για τις πράξεις που τους βαρύνουν.

Η μητέρα και ο πατριός αντιμετωπίζουν την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ενώ τους έχουν απαγγελθεί και άλλες τρεις κατηγορίες που είναι περιύβριση νεκρού, ψευδορκία, αλλά και πλαστογραφία, λόγω των πλαστών υπογραφών του Κωστή που φέρονται να έχουν βάλει σε συνάψεις δανείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

Ελλάδα Χτες
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος Χτες
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου