ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρήτη: 34χρονη δεν έδωσε σημασία στο κρυολόγημά της και πέθανε

Σοκ στην τοπική κοινωνία

 
Δημοσίευση 20/1/2016 | 15:40

Κρήτη: 34χρονη δεν έδωσε σημασία στο κρυολόγημά της και πέθανε

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα τις πρωινές ώρες 34χρονη στον Κουτσουρά Λασιθίου, έπειτα από ένα βαρύ κρυολόγημα που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν επισκέφθηκε γιατρό, επιλέγοντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνη της.

Το πρωί η κατάστασή της επιδεινώθηκε και ο σύζυγός της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σπίτι τους, ωστόσο ήταν ήδη αργά και η γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια, η σορός της μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να άφησε την τελευταία της πνοή από τον ιό της γρίπης.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ