E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της την ημέρα της... κηδείας του!

Ένα συγκλονιστικό γεγονός που αναστάτωσε το Διαδίκτυο

Δημοσίευση 25/1/2016 | 00:31

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της την ημέρα της... κηδείας του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», μια νεαρή γυναίκα από την Ταϊλάνδη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της την ημέρα της... κηδείας του και έπειτα δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως ήταν επόμενο, το υλικό με τη ζωντανή νύφη και τον νεκρό γαμπρό προκάλεσε παροξυσμό στο διαδίκτυο. Όπως ανέφερε η ίδια σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ονειρευτεί τον γάμο τους, να κρατιούνται χέρι χέρι και να είναι ευτυχισμένοι. Και μιας και ο καλός της έφυγε από την ζωή πρόωρα, εκείνη θέλησε προς τιμήν του να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ο θάνατος του νεαρού ήρθε ξαφνικά, καθώς ο ίδιος δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι ασθένειας, ενώ έχασε τη ζωή του μετά από αιφνίδια καρδιακή προσβολή που υπέστη. Αν και η τελετή του γάμου των δυο νέων, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Phanom Sarakham της κεντρικής Ταϊλάνδης, ήταν πολύ συγκινητική, δεν αναγνωρίζεται από το δίκαιο της χώρας.

Επιπλέον, η κοπέλα δήλωσε ότι η συγκεκριμένη τελετή ήταν ο δικός της φόρος τιμής στον αγαπημένο της, με τον οποίο θα είναι μαζί για μια αιωνιότητα, στην επόμενη ζωή τους. Τον αγαπούσε με όλη της την καρδιά και δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό του, ενώ ανέφερε ότι την ημέρα του γάμου τους έδειχνε υπέροχος και δήλωσε πως το μυστήριο θα άρεσε πολύ και σε εκείνον.

Και μπορεί οι φωτογραφίες να συγκίνησαν αρκετό κόσμο, υπήρξαν όμως και εκείνοι που χαρακτήρισαν υπερβολική την πράξη της κοπέλας και την απόφασή της. Ωστόσο, όσοι παραβρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο γεγονός, αναφέρουν ότι αν και ο γάμος δεν έχει καμία νομική ισχύ, οι στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκειά του ήταν συγκλονιστικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left Χτες
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left Χτες
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left Χτες
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά