E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

This for me and this for you

The Exhibition Party

Δημοσίευση 15/1/2016 | 00:28

This for me and this for you
ΑΘΗΝΑ - Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Tηλέφωνο: 2167003325
https://www.romantso.gr/
Ημερομηνία: 21/01/2016
ΙΑΝ 2016
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ωρα προσέλευσης: 18:00

Είσοδος ελεύθερη

Δεκάδες γύψινοι φαλλοί φιλοτεχνημένοι από καλλιτέχνες, και όχι μόνο, θα παρουσιαστούν σε μία γιορτή για έναν κόσμο απαλλαγμένο από υποκρισίες και πουριτανισμούς, επενδύοντας στην Τέχνη δίχως ταμπού και προκαταλήψεις. Το “THIS FOR ME AND THIS FOR YOU” εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικοί άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων εκφράζονται ελεύθερα πάνω στο ίδιο αντικείμενο, αλλά και το μήνυμα το οποίο τελικά επικοινωνούν μέσα από τη δημιουργία τους.

Στην έκθεση που διοργανώνει το Dildo Tattoo Studio θα παρουσιαστούν έργα τα οποία έχουν προσφερθεί αφιλοκερδώς από τους δημιουργούς τους με σκοπό να παρασύρουν το κοινό σε ένα εικαστικό παιχνίδι, που έχει σαν κατάληξη την αλληλεγγύη και την προσφορά. Τα έργα αυτά θα προσφέρονται στην συμβολική τιμή των 50 ευρώ το ομοίωμα, ενώ το κόστος της αφίσας θα είναι στα 20 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Κέντρο Ζωής» για την υποστήριξη φορέων του ΗΙV.

Είναι η δύναμη της δημιουργίας αρκετή για να μας απαλλάξει από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις; Μπορούμε να υπερβούμε τις κοινωνικές συστολές οι οποίες διέπουν την ιδέα της φαλλικής μορφής και να εκφραστούμε μέσω αυτής; Τελικά πόσο ελεύθεροι είμαστε να επικοινωνούμε; Την απάντηση θα δώσουν οι συμμετέχοντες μέσα από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία, το βίντεο και τα εικαστικά έχοντας σαν πρώτη ύλη ένα γύψινο φαλλό.

Χρώματα, υφές, εικόνες και φαντασία μαζί με υπέροχες μουσικές στο πάρτι που θα ακολουθήσει στο ισόγειο και στο μπαρ του Ρομάντσο από τους DJ Evi Ebi, Tasick Mpougkis, Miss Linenwood και Constantine Kalfakakos.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Block 33

Μουσική Προχτές
BLOCK 3328/03

Athens Pre Pride Party

LGBTQI+ 18.03.2026
Το Athens Pre Pride Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου, στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Το πρόγραμμα του 5ου επετειακού Japan Festival 2026

Φεστιβάλ 09.03.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ιαπωνίας!

EmpowerED 2026: Μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών

Cityλάιφ 04.03.2026
Η συμμετοχή είναι με προεγγραφή και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους

Όλη η Ελλάδα τρέχει στα Ιωάννινα ‑ Ιωάννινα Half Marathon ‑ 9 & 10 Μαΐου

Cityλάιφ 02.03.2026
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, μία ιστορική πόλη και ένα τοπίο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, που κόβει την ανάσα!

Plastiras Lake Festival 2026

Φεστιβάλ 27.02.2026
9-12 Ιουλίου - Line-up to be announced soon

Career Path Youth στις 4 και 5 Μαρτίου στον Δήμο Μοσχάτου‑Ταύρου

Cityλάιφ 27.02.2026
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 04/03 έως 05/03