E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευχήθηκε για τις γιορτές στις πρώην του σε κοινό chat στο WhatsApp

Το μεγαλείο της παράνοιας

Δημοσίευση 31/12/2015 | 13:16

Ευχήθηκε για τις γιορτές στις πρώην του σε κοινό chat στο WhatsApp

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν αν στέλνατε ένα ομαδικό μήνυμα με ευχές για τις γιορτές σε όλους ή όλες τις πρώην σας; Αν και σαν σενάριο ακούγεται υπερβολικά τρομακτικό, για έναν άνδρα υπήρξε ο δικός του, τολμηρός τρόπος να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα», ή αλλιώς... «Ex-mas», όπως ανέφερε!

Ο Tom, λοιπόν, δημιούργησε μια κοινή συνομιλία στην εφαρμογή WhatsApp, προσθέτοντας τις 4 πρώην κοπέλες του, με σκοπό να τους ευχηθεί. Βέβαια, το ότι έβαλε την Gemma, την Bella, τη Steph και τη Lisa μαζί στο μήνυμα ήταν κάπως χαοτικό, μιας και οι ίδιες αποφάσισαν να εκφράσουν ορισμένες σκέψεις για το πρώην αγόρι τους, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευγενικές.

Ο νεαρός άνδρας ξεκίνησε τη συνομιλία ευχόμενός τους καλές γιορτές και λέγοντάς τους πως σκέφτηκε ότι ίσως εκείνες να ήθελαν να μοιραστούν λίγες αναμνήσεις μαζί του, μιας και ο ίδιος είναι μόνος φέτος και οι κοπέλες του του έχουν λείψει. Όπως τους εξήγησε, ο λόγος που τις πρόσθεσε στο μήνυμα ήταν επειδή θέλησε να τις ευχαριστήσει για τον χρόνο που του αφιέρωσαν, είτε ήταν μεγάλο το διάστημα που ήταν μαζί του, είτε μικρό.

Μια εκ των κοριτσιών τον ρώτησε αν ήταν πιωμένος, ενώ μια άλλη κοπέλα δεν δίστασε να τον βρίσει και να του πει πως αυτό που έκανε ήταν αηδιαστικό. Η Lisa απλώς αποχώρησε από τη συνομιλία, χωρίς να πει κάτι.

Η Bella τον ρώτησε αν έβρισκε αστείο το γεγονός πως την κάλεσε σε μια συζήτηση με μια κοπέλα με την οποία γνώριζε πως εκείνος κοιμόταν όσο ακόμα οι δυο τους είχαν σχέση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η κουβέντα ξέφυγε, με τις κοπέλες να ρωτούν η μια την άλλη, αν όντως ο νεαρός έκανε παράλληλες σχέσεις μαζί τους. Η συνολική διάρκεια της συνομιλίας ήταν γύρω στα 10 λεπτά, με μια από τις πρώην να τον βρίζει ασταμάτητα και να τον αποκαλεί «ψεύτη», «γουρούνι» και άλλα τέτοια. Ο διάλογος, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Αργυράκη: «Πάλεψα πολύ όλη αυτή τη χρονιά να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα»

Tabloid 15.04.2026
«Αν μια κακία, που δεν αποσκοπεί πουθενά, θεωρείται γνώμη... όχι, δεν θα την θεωρήσω γνώμη», ξεκαθάρισε

Η Μαντόνα επιστρέφει: Ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor 2» μέσω Instagram

Tabloid 15.04.2026
Η Μαντόνα προκάλεσε «σεισμό» στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ!

Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί σχέση εδώ και 2 χρόνια

Tabloid 15.04.2026
Ο Αναστάσης Ροϊλός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θα με πάει πίσω επαγγελματικά το να μετακομίσω στα Χανιά»

Tabloid 15.04.2026
Η αθλητικογράφος μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της μέσα στα επόμενα χρόνια

Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid 15.04.2026
Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Έγκυος η Λίλα Μπακλέση: Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Tabloid 15.04.2026
Την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Social 15.04.2026
«Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου και της καλής διάθεσης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid 15.04.2026
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social 15.04.2026
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram

Οι σeξι φωτογραφίες 25χρονης Αυστραλής από την Coachella της έδωσαν τον τίτλο της «πιο όμορφης κοπέλας στον κόσμο»

Social 15.04.2026
«Κανείς δεν θα μπορούσε να είναι τόσο τέλειος» γράφουν για την Λία Χάλτον

Τάσος Ξιαρχό για τον εθισμό του στα ναρκωτικά: Είμαι καθαρός, δύσκολο πράγμα να το καταφέρεις

Tabloid 15.04.2026
«Δεν τα θέλω, δεν τα χρειάζομαι και έχω κόψει από γύρω μου και τους ανθρώπους που τα κάνανε», τόνισε ο χορογράφος

Κώστας Τσουρός: Αιφνίδια ανακοίνωση – «Καλή συνέχεια»

Tabloid 15.04.2026
Μια ξαφνική ανακοίνωσε έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Instagram