E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»

Τι είπε σε συνέντευξή της

Δημοσίευση 31/12/2015 | 12:56

Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»

Τι είπε η Τζένη Μπαλατσινού για τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον νέο της σύντροφο, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ακόμα ένα παιδί;

«Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου, μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»: τάδε έφη η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε στο περιοδικό «You» για τη ζωή της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.

«Με τον Πέτρο υπάρχει αγάπη, εκτίμηση... Ο Πέτρος είναι πάντα εκεί, είναι ένα στήριγμα για μένα, όπως κι εγώ θέλω να πιστεύω θα είμαι για εκείνον αν χρειαστεί. Έχουμε μαζί τρία παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου, και αυτό δεν αλλάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια τόνισε μάλιστα πως αγαπάει τον πρώην σύζυγό της και πως «είναι πολύ όμορφο που μετά από ένα διαζύγιο έχουμε κρατήσει πολύ δικά μας πράγματα που δεν έχουν σπάσει. Γιατί σε έναν χωρισμό μπορεί να σπάσουν πολλοί τένοντες...».

Ερωτηθείσα για τις φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι, είπε ότι δεν ήθελε να κάνει υστερίες, αλλά πιο πολύ τρόμαξε για τα παιδιά της: «Πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη, δεν έκανα κάτι παράνομο». Πρόσθεσε πάντως, πως δεν σκοπεύει να κάνει άλλο παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιο διάσημο ζευγάρι φημολογείται ότι χωρίζει – Αρχισαν τα unfollow;

Celebrity Stories 13.07.2026
Ένα viral unfollow στο Instagram πυροδότησε χιλιάδες σχόλια, αλλά η πραγματικότητα πίσω από τις φήμες χωρισμού φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Η Εύα Χερτζίκοβα παντρεύτηκε στα 53 τον σύντροφό της 25 χρόνων ‑ To απίθανο, απλό νυφικό της

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η Τσέχα σούπερ μόντελ Εύα Χερτζίκοβα τέλεσε γάμο με τον Ιταλό επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μαρσιάι σε ρομαντική τελετή στο Τορίνο, φορώντας αέρινο νυφικό του οίκου Lanvin με διαχρονική κομψότητα.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει στα 56 της χωρίς φίλτρα και «κλέβει» τα βλέμματα;

Social 13.07.2026
Η αγαπημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του `90 μοιράστηκε αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθηση μέσα από μία φωτογραφία που έγινε αμέσως viral.

Γέννησε η Μπάγια Αντωνοπούλου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης απέκτησαν ένα υγιέστατο αγόρι

Ο Χάρισον Φορντ ημίγυμνος στο δρόμο ‑ Στα 84 του έχει ακόμα το σώμα που θα ζήλευαν πολλοί

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο θρυλικός ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Αντζελες σε πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας ότι στα 84 του παραμένει πιο δραστήριος από ποτέ.

Τι είπε ο Μαζωνάκης για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ‑ η απάντησή του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία του Στέφανου Παπαδόπουλου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν έκανε οικογένεια

Tabloid 13.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές του στη ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη στο μέλλον.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος: Τι είπε για τη συγκλονιστική επιστροφή του στις πίστες μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο μουσικός που έχασε δύο δάχτυλα από έκρηξη κροτίδας το Πάσχα του 2025 ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μοιράστηκε τα συναισθήματά του.

Δανάη Μπάρκα: Τι έγραψε στην ανάρτησή της με ολόσωμο μαγιό δίπλα σε βουκαμβίλια

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε καλοκαιρινές φωτογραφίες έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, συνοδεύοντάς τες με ένα συγκινητικό μήνυμα για τη ζωή.

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Πάνος Μουζουράκης: Η ζεμπεκιά που έριξε στην βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού

Tabloid 13.07.2026
Ο γνωστός καλλιτέχνης τραγούδησε και χόρεψε στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού, κλέβοντας την παράσταση με έναν απρόσμενο τρόπο.