E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με έως και τρία χρόνια φυλάκιση απειλεί η κυβέρνηση τους αγρότες

Μέχρι σήμερα το αδίκημα τιμωρούνταν με τρεις μήνες φυλάκιση

Δημοσίευση 30/12/2015 | 10:39

Με έως και τρία χρόνια φυλάκιση απειλεί η κυβέρνηση τους αγρότες

Με τροπολογία που πέρασε στα ψιλά του συμφώνου συμβίωσης, η κυβέρνηση αύξησε τις ποινές φυλάκισης για την παρακώληση συγκοινωνιών: από τους τρεις, στους δώδεκα μήνες φυλάκισης για όσους παρακωλύουν την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων στις εθνικές οδούς, το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις αερομεταφορές.

Μάλιστα, όπως προβλέπεται στη διάταξη, αν η παρεμπόδιση «είχε σημαντική διάρκεια», η ποινή φυλάκισης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα τρία χρόνια.

Το θέμα εντόπισε ο ¶δωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τη συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο για τη στράτευση των γυναικών, βρήκε ένα ακόμη θέμα για το οποίο συμφωνεί με την κυβέρνηση.

«Απίστευτο! Το ζητούσα χρόνια! Ο Αλέξης τελικά είναι πολύ μουλωχτός, πάει και το Κίνημα "Δεν πληρώνω"», έγραψε στο Twitter σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των συγκοινωνιών.


Μόνο που φαίνεται πως η τροπολογία δεν έχει ως στόχο όσους αρνούνται να πληρώνουν διόδια, αλλά όσους σκοπεύουν να στήσουν μπλόκα, αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική. Μετά το ασφαλιστικό, η φορολόγηση των αγροτών είναι το δεύτερο μεγάλο μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τον Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους πρωταθλητές Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
H κίνηση Παπανικολάου που συγκίνησε και η ερυθρόλευκη «καλημέρα»

Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Αλμα 570 εκατ. ευρώ σε τρεις μήνες. Στην κορυφή τα νοσοκομεία με χρέη 1,59 δισ. ευρώ σε προμηθευτές.

Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού που χαροπαλεύει – Βαριά κακοποιημένη η 3χρονη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Ρομά μητέρα και ο Πακιστανός πατέρας

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες πληρωμών και τα ποσά ανά περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Έως 1.200 ευρώ η συνολική ενίσχυση σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες θέρμανσης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Η Γωγώ Μαστροκώστα έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο