E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Oι αρχές ματαίωσαν ρεβεγιόν τεσσάρων φίλων στην Ιταλία

Η πρόσκληση αφορούσε κάθε ενδιαφερόμενο και η νομαρχία αναγκάστηκε να... παρέμβει

Δημοσίευση 30/12/2015 | 10:06

Oι αρχές ματαίωσαν ρεβεγιόν τεσσάρων φίλων στην Ιταλία

Με στόχο να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και με πρωτοτυπία, τέσσερις φίλοι είχαν την ιδέα να κλείσουν ραντεβού σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη βόρεια Ιταλία. Ωστόσο, η πρόσκληση που απηύθυναν προς κάθε ενδιαφερόμενο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook είχε τέτοια ανταπόκριση, που η νομαρχία αναγκάστηκε να... παρέμβει.

«Έχετε κουραστεί με τα συνηθισμένα και βαρετά ρεβεγιόν; Φέτος, θα θέλατε να περάσετε την 31η Δεκεμβρίου πραγματικά πρωτότυπα; Ελάτε μαζί μας (...). Δεν θα σας στοιχίσει τίποτα, παρά μόνο τα διόδια», ανακοίνωσαν οι φίλοι στη σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook με τίτλο «Εναλλακτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ότογκριλ ντε Ροβίγκο».

Οι τέσσερις φίλοι σκόπευαν να προσφέρουν για φαγητό σάντουιτς από τον σταθμό και πρότειναν στους συμμετέχοντες, στην περίπτωση που το επιθυμούν, να χορέψουν μπροστά από την είσοδο.

Το πρόγραμμα ήταν μάλλον δελεαστικό, με αποτέλεσμα περισσότεροι από... 15.000 άνθρωποι να δηλώσουν ότι θα έσπευδαν στο πάρτι!

Κάποιοι ωστόσο ενημέρωσαν τη νομαρχία και οι αρχές προειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Οι τέσσερις φίλοι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν την πρόσκλησή τους: «Η συμβουλή μας είναι να βρείτε ένα άλλο διασκεδαστικό σχέδιο... και να εγκαταλείψετε την ιδέα να σπεύσετε μαζικά να αναπνεύσετε την ομίχλη».

Ως απάντηση σε αυτό το μήνυμα, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο ραντεβού, καθώς ο σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών είναι ένας δημόσιος χώρος, ενώ κάποιοι άλλοι πρότειναν να κλείσουν ραντεβού σε άλλους σταθμούς... ή ακόμα και μπροστά από τη νομαρχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί