E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Oι αρχές ματαίωσαν ρεβεγιόν τεσσάρων φίλων στην Ιταλία

Η πρόσκληση αφορούσε κάθε ενδιαφερόμενο και η νομαρχία αναγκάστηκε να... παρέμβει

Δημοσίευση 30/12/2015 | 10:06

Oι αρχές ματαίωσαν ρεβεγιόν τεσσάρων φίλων στην Ιταλία

Με στόχο να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και με πρωτοτυπία, τέσσερις φίλοι είχαν την ιδέα να κλείσουν ραντεβού σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη βόρεια Ιταλία. Ωστόσο, η πρόσκληση που απηύθυναν προς κάθε ενδιαφερόμενο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook είχε τέτοια ανταπόκριση, που η νομαρχία αναγκάστηκε να... παρέμβει.

«Έχετε κουραστεί με τα συνηθισμένα και βαρετά ρεβεγιόν; Φέτος, θα θέλατε να περάσετε την 31η Δεκεμβρίου πραγματικά πρωτότυπα; Ελάτε μαζί μας (...). Δεν θα σας στοιχίσει τίποτα, παρά μόνο τα διόδια», ανακοίνωσαν οι φίλοι στη σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook με τίτλο «Εναλλακτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ότογκριλ ντε Ροβίγκο».

Οι τέσσερις φίλοι σκόπευαν να προσφέρουν για φαγητό σάντουιτς από τον σταθμό και πρότειναν στους συμμετέχοντες, στην περίπτωση που το επιθυμούν, να χορέψουν μπροστά από την είσοδο.

Το πρόγραμμα ήταν μάλλον δελεαστικό, με αποτέλεσμα περισσότεροι από... 15.000 άνθρωποι να δηλώσουν ότι θα έσπευδαν στο πάρτι!

Κάποιοι ωστόσο ενημέρωσαν τη νομαρχία και οι αρχές προειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Οι τέσσερις φίλοι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν την πρόσκλησή τους: «Η συμβουλή μας είναι να βρείτε ένα άλλο διασκεδαστικό σχέδιο... και να εγκαταλείψετε την ιδέα να σπεύσετε μαζικά να αναπνεύσετε την ομίχλη».

Ως απάντηση σε αυτό το μήνυμα, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο ραντεβού, καθώς ο σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών είναι ένας δημόσιος χώρος, ενώ κάποιοι άλλοι πρότειναν να κλείσουν ραντεβού σε άλλους σταθμούς... ή ακόμα και μπροστά από τη νομαρχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social 16.02.2026
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.