E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπάρχει κι αυτή η πλευρά: Η προνομιούχα ζωή των νταντάδων

Ιδιωτικά τζετ, βίλες και πισίνες για όσες προσέχουν γόνους πλουσίων

Δημοσίευση 31/12/2015 | 02:56

Υπάρχει κι αυτή η πλευρά: Η προνομιούχα ζωή των νταντάδων

Το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν γνωρίζει από κρίση, ούτε από ανεργία, καθώς πάντα θα υπάρχουν τα πλουσιόπαιδα, που θα χρειάζονται μια νταντά για να εκπληρώνει κάθε τους επιθυμία.

Όμως οι babysitters της ελίτ απολαμβάνουν προνόμια όπως ιδιωτικές βίλες, πανάκριβα ρούχα σχεδιαστών και πρώτες θέσεις σε πτήσεις.

Μια κοπέλα από την Αυστραλία, που εργάζεται ως νταντά για τα παιδιά πλουσίων και διασήμων, η 27χρονη Philippa Christian, μιλάει γι' αυτήν της την εμπειρία και εξομολογείται πως έχει μείνει παντού – από ιδιωτικά νησιά, μέχρι και σε παλάτι στην Ινδία.

Η ίδια λέει πως νιώθει πολύ τυχερή, μιας και έχει φιλοξενηθεί σε βίλες με προσωπικό περισσοτέρων από 50 ατόμων και έχει ταξιδέψει σε μέρη που μόνο ονειρευόταν, όπως η Αμερική, η Ινδία, οι Μπαχάμες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ευρώπη. Και φυσικά, όλα αυτά τα ταξίδια πραγματοποιούνται με εισιτήριο πρώτης θέσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η 27χρονη, θυμάται πως την πρώτη φορά που πέταξε στην πρώτη θέση δεν ήξερε τι να περιμένει, ευτυχώς όμως τα παιδιά που φρόντιζε γνώριζαν τις σχετικές λεπτομέρειες, ενώ ένα από αυτά μια φορά ήξερε απ' έξω μέχρι και την ομιλία επίδειξης ασφάλειας της αεροσυνοδού.

Πέρα από τις πολλές ώρες που εργάζεται και τις συχνές πτήσεις, έχει χρόνο να εξερευνήσει και μόνη της την κάθε περιοχή. Βέβαια, υπάρχουν και δύσκολοι εργοδότες, που απαγορεύουν στην νταντά της οικογένειας να έχει φίλους ή σύντροφο, ενώ άλλοι απαγορεύουν ακόμα και το να βγει από το σπίτι μετά τις 10 το βράδυ. Επίσης, οι νταντάδες μπορεί να μην έχουν άδειες τις γιορτές για να βρεθούν με τους δικούς τους ανθρώπους, ως αποζημίωση όμως μπορούν να ψωνίσουν χωρίς περιορισμό, ό,τι τραβάει η όρεξή τους.

Εν τέλει, φαίνεται πως όσα δείχνουν οι αμερικάνικες ταινίες για τα πλουσιόπαιδα και τις νταντάδες τους ισχύουν κατά πλειοψηφία. Από την άλλη όμως, πίσω από αυτό το επάγγελμα κρύβονται και οι σκοτεινές πλευρές του. Παρ' όλα αυτά, οι babysitters των πλουσίων προφανώς και ζουν μια αρκετά ενδιαφέρουσα ζωή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz 03.05.2024
Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Αλκη Κούρκουλο: «Είχαμε σχέση, ήταν η μεγάλη μου αγάπη!»

Tabloid 03.05.2024
Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Αλκη Κούρκουλο

«Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Tabloid 03.05.2024
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Eurovision 2024: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα ‑ Ξανά στην κορυφή η Κροατία

Eurovision 03.05.2024
Οι εντυπώσεις μετά τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στη συγκλονιστική εξομολόγηση της καλεσμένης της: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Tabloid 03.05.2024
Καμία άλλη επισήμανε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου με την Χριστίνα Βίδου να την σφίγγει στην αγκαλιά της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League