E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ISIS εξέδωσε φετφά που ρυθμίζει πότε και πώς επιτρέπεται ο βιασμός!

Ανατριχιαστικές περιγραφές για την τύχη των σκλάβων του σeξ

Δημοσίευση 30/12/2015 | 09:16

Το ISIS εξέδωσε φετφά που ρυθμίζει πότε και πώς επιτρέπεται ο βιασμός!

Γνωμοδότηση που περιγράφει λεπτομερώς πώς και πότε οι μαχητές του μπορούν να βιάζουν γυναίκες που κρατούνται ως σκλάβες του σeξ εξέδωσε το Ισλαμικό Κράτος, κάνοντας λόγο για «μία από τις αναπόφευκτες συνέπειες του τζιχάντ».

Το έγγραφο αποκάλυψε το Reuters, μετά την ανακάλυψη και κατάσχεση μεγάλου όγκου εγγράφων από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Συρία. Είναι ένας από τους κανόνες που έχει θέσει το Ισλαμικό Κράτος για να ενισχύσει τη δική του ερμηνεία του ισλαμικού νόμου.

Στον φετφά περιγράφονται 15 κανόνες που περιγράφουν λεπτομερώς την απαγόρευση της συνουσίας όταν η σκλάβα έχει περίοδο ή εγκυμονεί, αλλά και απαγορεύουν τον εξαναγκασμό σε άμβλωση.

Κάποιοι από τους κανόνες ξεκαθαρίζουν τι γίνεται με τον βιασμό μελών της ίδιας οικογένειας: «Αν ο ιδιοκτήτης μιας αιχμάλωτης η οποία έχει κόρη κατάλληλη για συνουσία, έχει σeξουαλικές επαφές με την κόρη, δεν του επιτρέπεται να έχει επαφές και με τη μητέρα, η οποία θα είναι για πάντα εκτός ορίων γι' αυτόν».

Οι «ιδιοκτήτες» απαγορεύεται να βιάζουν δύο αδελφές ταυτόχρονα, ενώ αν προκύψει εγκυμοσύνη, ο «ιδιοκτήτης» θα πρέπει να φροντίσει για τη συντήρηση της αιχμάλωτης και μετά τον θάνατό του.

Οι μαχητές δεν επιτρέπεται να πουλούν σκλάβους σε ανθρώπους που ξέρουν πως θα τους κακομεταχειριστούν, τονίζει το έγγραφο και προσθέτει: «Ο ιδιοκτήτης αιχμάλωτης θα πρέπει να της φέρεται με συμπόνοια, να είναι ευγενής, να μην την ταπεινώνει και να μην της αναθέτει δουλειά που δεν μπορεί να κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναμπελ Σκόφιλντ: Πέθανε το μοντέλο και ηθοποιός από καρκίνο του εγκεφάλου

Κόσμος 04.03.2026
Νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στο Λος Αντζελες και έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Επιβάτης σε αμόκ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τα έκανε «γυαλιά‑καρφιά» επειδή δεν έφυγε η πτήση

Ελλάδα 04.03.2026
Ανδρας προκάλεσε σοβαρές και πολλαπλές ζημιές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πετώντας μπουκάλια επειδή δεν έφυγε η πτήση του για Κύπρο

Σοκ και δέος: Ο τορπιλισμός της ιρανικής φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο ανοιχτά της Σρι Λάνκα ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Κόσμος 04.03.2026
Το πλοίο επέστρεφε στο Ιράν μετά τη συμμετοχή του στις πολυεθνικές ναυτικές ασκήσεις MILAN 2026 στο Βισακαπατνάμ της Ινδίας.

Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του

Ελλάδα 04.03.2026
Ο 73χρονος Βρετανός είχε εγκατασταθεί μόνιμα σε χωριό της Σητείας στην Κρήτη πριν από πολλά χρόνια

Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται και πώς θα το πάρετε

Οικονομία 04.03.2026
Ανοιξε ο δρόμος για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ. Δείτε ποιοι το δικαιούνται, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πώς θα πληρωθείτε.

Στο τραπέζι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα: Τα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Μετανάστευσης και τι ισχύει στην Ευρώπη

Πολιτική 04.03.2026
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιορισμούς της χρήσης της σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

Συγκίνηση, κλάματα και χειροκροτήματα για την επιστροφή των εφήβων αθλητών του Αρη στη Θεσσαλονίκη

Αθλητικά Νέα 04.03.2026
Η Κ18 των κιτρινόμαυρων επέστρεψε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον εγκλωβισμό στο Αμπου Ντάμπι

Κουτσούμπας: «Τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση στη Σούδα»

Πολιτική 04.03.2026
«Το ξέρουμε», ανέφερε με βεβαιότητα ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Γιάννενα: Νεκρός φοιτητής μετά από πτώση στην Πανεπιστημιούπολη

Ελλάδα 04.03.2026
Εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Δρόμος «ρούφηξε» μηχάνημα καθαρισμού στα Γιάννενα

Ελλάδα 04.03.2026
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός

Διάδοχος Χαμενεΐ: Ποιος είναι ο γιος του, Μοτζτάμπα, που θεωρείται «πιο σκληροπυρηνικός από τον πατέρα του»

Κόσμος 04.03.2026
Το προφίλ του επικρατέστερου διαδόχου του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν την εκλογή