E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 30/12/2015 | 00:11

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso θα εμπλακεί μέσα στο 2016 σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τον κοινό βίο τους. Τότε θα κριθεί και η τύχη της περίφημης βίλας στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή, αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει διά της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Στη 48 σελίδων αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή-απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Ηλίας Βρεττός: Πώς συνέβη ο ξυλοδαρμός στην Κύπρο – «Ήταν χοντρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Όσα εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω

Παράξενα Χτες
Viral έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες ενός κλεμμένου σκάφους στις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν εντόπισαν την περιουσία τους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση

Γιώργος Γρηγοριάδης: Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά από πρόβλημα υγείας

Ο Κέβιν Μπέικον δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών: Η κόρη του έκανε αναπαράσταση της αντίδρασής του, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Με τσιμπούσαν παντού, ακόμη και κάτω από το πουκάμισό μου», είπε ο ηθοποιός

Γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της αφού είδε τι συζήταγε με το ChatGPT

E-Daily 3.Left Χτες
Η στιγμή που διάβασε το ιστορικό συνομιλιών του και κατάλαβε πως η σχέση τους είχε ήδη τελειώσει

Πώς σχολιάστηκε στις εκπομπές η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
«Χειροκροτώ», «Τη θαύμασα πολύ και τη ζήλεψα»

«Αθήνα, ξύπνα!»: Η ανάρτηση των Metallica λίγο πριν την μεγάλη συναυλία

E-Daily 3.Left Χτες
Έκαναν ανάρτηση στις 6 το πρωί!

Τι τηλεθέαση έκανε η Σία Κοσιώνη στο τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ;

Media Χτες
To γενικό σύνολο στο φινάλε της δημοσιογράφου

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

E-Daily 3.Left Χτες
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Κώστας Τσουρός: Το αντίο του στη Σία Κοσιώνη – «Όλοι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν πολλές φορές πολύ καλύτεροι»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε on air τη Σία Κοσιώνη, η οποία σήμερα εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ έπειτα από δύο δεκαετίες