E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 30/12/2015 | 00:11

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso θα εμπλακεί μέσα στο 2016 σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τον κοινό βίο τους. Τότε θα κριθεί και η τύχη της περίφημης βίλας στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή, αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει διά της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Στη 48 σελίδων αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή-απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»