E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 30/12/2015 | 00:11

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso θα εμπλακεί μέσα στο 2016 σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τον κοινό βίο τους. Τότε θα κριθεί και η τύχη της περίφημης βίλας στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή, αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει διά της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Στη 48 σελίδων αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή-απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid 06.04.2026
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid Χτες
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid Χτες
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid Χτες
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας