E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 30/12/2015 | 00:11

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso θα εμπλακεί μέσα στο 2016 σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τον κοινό βίο τους. Τότε θα κριθεί και η τύχη της περίφημης βίλας στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή, αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει διά της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Στη 48 σελίδων αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή-απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer