E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αση Μπίλιου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αγώνας της να το ξεπεράσει

«Οι κάμερες δεν αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά»

Δημοσίευση 28/12/2015 | 14:12

Αση Μπίλιου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αγώνας της να το ξεπεράσει

Η ¶ση Μπίλιου μίλησε στο περιοδικό «People» για την περιπέτεια της υγείας της και την προσπάθειά της να χάσει κιλά. Δήλωσε πως ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα, που έχει ορατά αποτελέσματα, μετά από χρόνια προβλημάτων υγείας, που είχαν με τη σειρά τους επιπτώσεις και στο βάρος της.

«Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό. Xαίρομαι, γιατί είμαι στα μέσα αυτής της προσπάθειας, αν και έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που θα είμαι απόλυτα υγιής. Ψάχνω για πολλά χρόνια την κατάλληλη θεραπεία, κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, που τελικά αντιμετωπίζεται παράλληλα. Αρχικά, αυτό που με απασχολούσε ήταν η υγεία μου, καθώς είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς, βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθειά μου».

Σε ερώτηση αν ένιωσε ποτέ απόρριψη στα επαγγελματικά της λόγω κιλών, απάντησε:

«Δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε ένιωσα απόρριψη στα επαγγελματικά μου, παρόλο που στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα. Οι κάμερες δεν αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά. Πάντως, ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική μου ζωή αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα εξαιτίας των κιλών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»