E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Βρέφος απανθρακώθηκε

Στο νοσοκομείο και ένα άτομο με εγκαύματα

Δημοσίευση 28/12/2015 | 13:04

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Βρέφος απανθρακώθηκε

Τραγικό περιστατικό συγκλονίζει ανήμερα των Χριστουγέννων την κοινωνία των Φαρσάλων, όπως και όλη την ευρύτερη περιοχή. Ένα αγγελούδι (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 μηνών κοριτσάκι) απανθρακώθηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε σε λυόμενη κατασκευή στον συνοικισμό όπου διαμένουν Ρομά, στον νέο Περιφερειακό, έξω από την πόλη των Φαρσάλων.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το larissanet.gr, λίγο πριν τη 13:00, όταν ξέσπασε η φωτιά στο λυόμενο, όπου μέσα βρισκόταν το βρέφος.

Αμέσως επικράτησε πανικός, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία και μετέβη στο σημείο με 4 οχήματα και 7 άνδρες. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να σβήσει η φωτιά, τελικά το 4μηνο κοριτσάκι απανθρακώθηκε.

Μάλιστα, έγκυρες πηγές επισημαίνουν ότι από τις φλόγες τραυματίστηκε και συγγενικό πρόσωπο –οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον θείο του βρέφους– το οποίο προσπάθησε να βγάλει το μωρό από τη φωτιά, χωρίς να τα καταφέρει. Ο συγγενής έχει μεταφερθεί με επιφανειακά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια στη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αυτήν τη στιγμή γίνονται έρευνες από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς αιτίες υπό τις οποίες εξελίχθηκε το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.

Ποιο σχέδιο ετοιμάζουν Ιράν και Χούτι για την Ερυθρά Θάλασσα αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν ιρανικές υποδομές

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σύμφωνα με τρεις πηγές που μίλησαν στο Reuters, το μήνυμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην οργάνωση και οι δυνάμεις της αναμένουν μόνο την εντολή.

Πανελλαδικές 2026: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές μετά το σοβαρό λάθος με τα θέματα σε ΕΠΑ.Λ.

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό με τα λανθασμένα θέματα σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου, ενώ το υπουργείο Παιδείας ζήτησε κατεπειγόντως ΕΔΕ.