E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι σeξουαλικές απαιτήσεις του Ωνάση και της Κάλλας που σόκαραν

Στα άδυτα του οίκου ανοχής της Μαντάμ Κλοντ

Δημοσίευση 28/12/2015 | 10:20

Οι σeξουαλικές απαιτήσεις του Ωνάση και της Κάλλας που σόκαραν

Χρήμα, δόξα, φιλοδοξία, ίντριγκα και σeξ. Πολύ σeξ και φαντασιώσεις... Πέρα από τη χρυσόσκονη που καλύπτει την παραμυθένια ζωή των ισχυρών ανθρώπων αυτού του πλανήτη, πάντα υπάρχουν σκοτεινές, ίσως και βρόμικες σελίδες στο βιβλίο των εμπειριών τους.

Στις ιστορίες που ξετυλίγουμε εδώ, βοηθά τέτοια μυστικά να έρθουν στην επιφάνεια η διάσημη ιέρεια της ευρωπαϊκής ποpvείας, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή στα 92 της.

Ανάμεσα στο πελατολόγιο των ισχυρών της διάσημης μαντάμ ήταν και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον οίκο ανοχής μαζί με την τότε σύντροφό του, Μαρία Κάλλας. «Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω», είχε αποκαλύψει η ίδια η Μαντάμ Κλοντ.

Η Μαντάμ Κλοντ, η θρυλική Γαλλίδα προαγωγός, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα, φημιζόταν για την υψηλή πελατεία της

Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, το σπίτι της Μαντάμ Κλοντ είχε επισκεφθεί όμως και ο Τζον Κένεντι, πρώτος σύζυγος της Τζάκι, η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι ο Κένεντι είχε ζητήσει μια κοπέλα που να μοιάζει στην Τζάκι, αλλά να είναι πιο καuτή.

Την πόρτα του σπιτιού της Μαντάμ Κλοντ είχαν περάσει πολλοί άλλοι πολιτικοί και VIP πελάτες.

Από τους πιο σταθερούς πελάτες ήταν ο Σάχης του Ιράν, ο οποίος απαιτούσε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν «φρέσκες» Κλοντέτ σπίτι του. Φήμες θέλουν τακτικοί πελάτες να ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Μουαμάρ Καντάφι. Επίσης, επισκέπτονταν το σπίτι ο δισεκατομμυριούχος της FIAT, Τζιάνι Ανιέλι. Λέγεται, μάλιστα, ότι μετά από ένα όρyιο με Κλοντέτ, τις πήρες όλες μαζί και τις πήγε στην... εκκλησία.

Η μαντάμ Κλοντ ήταν, κατά το δημοσίευμα, μια σκληρή επαγγελματίας, που από τις 20 κοπέλες που έβλεπε κάθε μήνα, επέλεγε μόνο μία. Πολλές, δε, ήταν μοντέλα του επώνυμου οίκου Christian Dior. Τις ζητούσε να βγάλουν τα ρούχα τους, κι αν αυτό για κάποια κοπέλα ήταν υπερβολικό ή τολμηρό, αμέσως ερχόταν και η απόρριψη.

Ένα άλλο δύσκολο τεστ ήταν και η τσάντα: αν την άδειαζες και μέσα υπήρχε αταξία, ξεχνούσες απλά την καριέρα σου κοντά της.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχε η φήμη, ότι πολλά από τα κορίτσια της είχαν προσληφθεί από τη CIA για να αναπτερώνουν το ηθικό των αντρών.

Όσο για τις τιμές; Το 1977 η τιμή ήταν περίπου στα 180 ευρώ για ένα απόγευμα, 370 για ένα βράδυ (20:00 με 02:00) και 600 ευρώ για μια ολόκληρη ημέρα. Οι τιμές για τα Σαββατοκύριακα για τα 400 κορίτσια του οίκου ήταν διαπραγματεύσιμες.

Είναι γεγονός ότι αρκετά από τα μυστικά της μαντάμ Κλοντ βγήκαν παραδόξως στην επιφάνεια. Πολλά περισσότερα είναι εκείνα, όμως, που η ιέρεια του σeξ πήρε μαζί της.

Ο άντρας που έχει σπάσει τη σιωπή του και σήμερα εμείς μπορούμε να διαβάζουμε τι συνέβαινε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες της Κλοντ είναι ο Στιούαρτ Στάντιεμ. Στενός, φίλος καρδιακός της Μαντάμ Κλοντ, γράφει το περιοδικό Vanity Fair. «Γνώρισα την Μαντάμ Κλοντ το 1981 στο Λος Αντζελες, μέσω ενός παραγωγού», αποκαλύπτει. «Ήταν λεπτεπίλεπτη και έτρωγε σαν πουλάκι. Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, και έβαζε στο στόμα μόνο λεπτές φέτες από λεμόνι και ντομάτα. Αριστοκράτισσα».

Και συνεχίζει: «Τρώγαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Εξιστορώντας τη ζωή της, έμαθα ότι πριν γίνει πόpvη, πουλούσε το Ευαγγέλιο πόρτα-πόρτα. Σημαντικό να αναφέρω ότι όλοι οι πλούσιοι πελάτες της δεν πλήρωναν για το σeξ. Πλήρωναν για την εμπειρία...».

«Όσο η φήμη της μεγάλωνε, ενισχυόταν και το πορτοφόλι της. Και η διάσημη πελατεία της: εκδότες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί... Θυμάμαι σε ένα πάρτι την Μπριζίτ Μπαρντό. Είχε έρθει μόνη της. Υπάρχουν πηγές που λένε ότι είχε και τατουάζ στο κορμί της», συνεχίζει ο Στάντιεμ.

«Η Μαντάμ Κλοντ ήταν ένας θρύλος, ένας μύθος. Κάποια στιγμή το 1985 χάσαμε επαφή, γιατί είχε μπλεξίματα με τις γαλλικές αρχές. Αλλά δεν άργησε, πιστέψτε με, να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Τα χρόνια πέρασαν και έμαθα ότι η Κλοντ ζει και βασιλεύει στα 91 της χρόνια. Τα μάζεψα γρήγορα, δίχως δεύτερη σκέψη, και πήγα να τη βρω. Μιλούσαμε επί ώρες... Τι να πεις για 60 χρόνια μέσα σε λίγες ώρες. Το συμπέρασμά μου είναι ότι το μεγαλύτερο μυστικό που δεν έχουμε μάθει και δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ, είναι η ίδια η μαντάμ. Η πολυσχιδής προσωπικότητά της. Αυτή ήταν το Μυστικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid 13.03.2026
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid 13.03.2026
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα 13.03.2026
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision 13.03.2026
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid 13.03.2026
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid 13.03.2026
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid 13.03.2026
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram

NiVo: Το περιστατικό με τη Ζωή Λάσκαρη: «Με περίμενε από τις 22:30 και αποκοιμήθηκε στο μαγαζί»

Tabloid 13.03.2026
Στην Αγκαλιά του Φάνη: Ο NiVo, κατά κόσμον Νίκος Βουρλιώτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Πέμπτης 12/3