E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Τζίνας Μοσχολιού: Αμήχανο και αστείο ήταν το φιλί

«Χυδαίες είναι οι σκέψεις και η φαντασία κάποιων»

Δημοσίευση 24/12/2015 | 18:02

Η απάντηση της Τζίνας Μοσχολιού: Αμήχανο και αστείο ήταν το φιλί

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού, έγινε θέμα συζήτησης λίγο μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης από τη Βουλή.

Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή την υπερψήφιση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανταλλάσει ένα φιλί με μία γυναίκα. Η φωτογραφία προκάλεσε πολλά σχόλια, αναγκάζοντας την Τζίνα Μοσχολιού να απαντήσει, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, σε όλους εκείνους που «παρεξήγησαν».

Συγκεκριμένα, η έγραψε: «Εκανα το πρώτο λαθος να διαβάσω τα σχόλια όλο αηδία για τα ζευγάρια που φιλήθηκαν μέσα στη Βουλή χθες το βράδυ (σ.σ.: την Τρίτη το βράδυ). Τερμάτισε η υποκρισία για   ανθρώπους που εκφράστηκαν μέσα στη χαρά τους με μια τρυφερή κίνηση που κάποιοι μπορούμε να κάνουμε παντού, που κάποιοι μπορούμε να κάνουμε στο δρόμο, σε κάθε δημόσιο χώρο, χωρίς να θίγεται κανείς, παρά μόνο ίσως αισθητικά, σε μια χώρα που έχουν σαπίσει στο ξύλο ζευγάρι αντρών επειδή κρατιόντουσαν χερι χερι. Έκανα το δεύτερο λάθος -λάθος επειδή δεν έχω χοντρή πέτσα κι ακόμη στεναχωριέμαι- να διαβάσω μερικά σχόλια (σε ακροδεξιά σάιτς ή από αυτά των αναγνωστών που γράφονται κάτω από αναρτήσεις σε ενημερωτικά) επειδή πάνω στη χαρά μου αργά χθες το βράδυ αυθορμήτως ανήρτησα την παλιά φωτογραφία τού -αμήχανου, αστείου κι ουχί "καυτού"- φιλιού με τη Γεωργία που μας είχε βγάλει ο Πάνος Μιχαήλ για τη Lifo, για ένα αφιέρωμα που έγινε όλο χαρά και για το οποίο εγώ νιώθω περήφανη που συμμετείχα. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο σε ένα φιλί, χυδαίες είναι μόνο οι σκέψεις κι η φαντασία ορισμένων ανθρώπων. Bottom line, με σύμφωνο ή χωρίς, με ισονομία ή χωρίς, δεν ξεμπερδεύουμε από την ομοφοβία και τον σεξισμό. Αλλά γιΆ αυτό ακριβώς έπρεπε να περάσει το σύμφωνο. Γιατί πέρα από την αυτονόητη ισονομία, ο παιδευτικός ρόλος της πολιτείας είναι αυτός, έστω κι αν πραγματώνεται αργά και με κόπους και με βρισιές, μέχρι να φτάσει η μέρα οι άνθρωποι αυτοί, ή μάλλον τα παιδιά τους, να μη θίγονται πια από μια τρυφερή εικόνα και να μην απαιτούν από ελεύθερους ανθρώπους να κρύβονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer