E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Τζίνας Μοσχολιού: Αμήχανο και αστείο ήταν το φιλί

«Χυδαίες είναι οι σκέψεις και η φαντασία κάποιων»

Δημοσίευση 24/12/2015 | 18:02

Η απάντηση της Τζίνας Μοσχολιού: Αμήχανο και αστείο ήταν το φιλί

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού, έγινε θέμα συζήτησης λίγο μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης από τη Βουλή.

Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή την υπερψήφιση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανταλλάσει ένα φιλί με μία γυναίκα. Η φωτογραφία προκάλεσε πολλά σχόλια, αναγκάζοντας την Τζίνα Μοσχολιού να απαντήσει, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, σε όλους εκείνους που «παρεξήγησαν».

Συγκεκριμένα, η έγραψε: «Εκανα το πρώτο λαθος να διαβάσω τα σχόλια όλο αηδία για τα ζευγάρια που φιλήθηκαν μέσα στη Βουλή χθες το βράδυ (σ.σ.: την Τρίτη το βράδυ). Τερμάτισε η υποκρισία για   ανθρώπους που εκφράστηκαν μέσα στη χαρά τους με μια τρυφερή κίνηση που κάποιοι μπορούμε να κάνουμε παντού, που κάποιοι μπορούμε να κάνουμε στο δρόμο, σε κάθε δημόσιο χώρο, χωρίς να θίγεται κανείς, παρά μόνο ίσως αισθητικά, σε μια χώρα που έχουν σαπίσει στο ξύλο ζευγάρι αντρών επειδή κρατιόντουσαν χερι χερι. Έκανα το δεύτερο λάθος -λάθος επειδή δεν έχω χοντρή πέτσα κι ακόμη στεναχωριέμαι- να διαβάσω μερικά σχόλια (σε ακροδεξιά σάιτς ή από αυτά των αναγνωστών που γράφονται κάτω από αναρτήσεις σε ενημερωτικά) επειδή πάνω στη χαρά μου αργά χθες το βράδυ αυθορμήτως ανήρτησα την παλιά φωτογραφία τού -αμήχανου, αστείου κι ουχί "καυτού"- φιλιού με τη Γεωργία που μας είχε βγάλει ο Πάνος Μιχαήλ για τη Lifo, για ένα αφιέρωμα που έγινε όλο χαρά και για το οποίο εγώ νιώθω περήφανη που συμμετείχα. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο σε ένα φιλί, χυδαίες είναι μόνο οι σκέψεις κι η φαντασία ορισμένων ανθρώπων. Bottom line, με σύμφωνο ή χωρίς, με ισονομία ή χωρίς, δεν ξεμπερδεύουμε από την ομοφοβία και τον σεξισμό. Αλλά γιΆ αυτό ακριβώς έπρεπε να περάσει το σύμφωνο. Γιατί πέρα από την αυτονόητη ισονομία, ο παιδευτικός ρόλος της πολιτείας είναι αυτός, έστω κι αν πραγματώνεται αργά και με κόπους και με βρισιές, μέχρι να φτάσει η μέρα οι άνθρωποι αυτοί, ή μάλλον τα παιδιά τους, να μη θίγονται πια από μια τρυφερή εικόνα και να μην απαιτούν από ελεύθερους ανθρώπους να κρύβονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz Χτες
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»