E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Παππά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η απομόνωση

Είναι 89 ετών

Δημοσίευση 23/12/2015 | 10:17

Ειρήνη Παππά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η απομόνωση

Η Ειρήνη Παππά, η διασημότερη Ελληνίδα ηθοποιός, με τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, περνά το τελευταίο διάστημα δύσκολες ώρες.

Στα 89 της χρόνια, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου, έχοντας στο πλευρό της την ανιψιά της, αλλά και δύο κυρίες που τα τελευταία χρόνια τη φροντίζουν.

«Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη. Η Ειρήνη, αν και πριν από μερικούς μήνες είχε καταφέρει να επανέλθει και μπορούσε να περπατήσει στη γειτονιά της με θέα την Ακρόπολη –αυτό που έκανε εδώ και χρόνια, με συνοδεία πάντα–, πλέον είναι αδύνατον να το κάνει», δήλωσε στη «Freddo» άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Ειρήνη δεν μας αναγνωρίζει πλέον καθόλου και βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι».

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν η υγεία της άρχισε να χειροτερεύει. Αμέσως νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά σε άσχημη κατάσταση, ενώ λίγο μετά ένα πρόβλημα με το στομάχι της την ανάγκασε να μεταφερθεί ξανά στην κλινική.

Η ηθοποιός ακολουθούσε μια θεραπεία και έπαιρνε φάρμακα, ενώ έπρεπε να καταναλώνει συγκεκριμένες τροφές, που λόγω της επιβαρυμένης υγείας της, τις ξεχνούσε πολλές φορές. Το ίδιο διάστημα αποφάσισε να απομονωθεί, γιατί δεν ήθελε να τη δει κανείς καταβεβλημένη.

Ο Γιώργος Λιάνης, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε: «Υπάρχει και μια μεγάλη Ελληνίδα, που ζει και πάντα τη σκέφτομαι μαζί με τη Μελίνα, η Ειρήνη Παππά. Η Ειρήνη δεν ανέφερε σε καμία της συνέντευξη ότι αυτή έκανε κάτι. Καλή της ώρα, είναι στην Πλάκα τώρα και κάνει βόλτες στον πεζόδρομο. Της εύχομαι να είναι πάντα γερή, γιατί περνάει δύσκολα, αλλά έχει τόση μεγαλοπρέπεια... Όπως μεγαλοπρεπώς έζησε, έτσι και μεγαλοπρεπώς έχει αποσυρθεί. Κανένας δεν ξέρει τίποτα. Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της, αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια το αντιμετωπίζει. Την είδα χθες, μέχρι που με αναγνώρισε, μου είπε «Γιώργο», και έπεσε στην αγκαλιά μου. Έχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ