E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Παππά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η απομόνωση

Είναι 89 ετών

Δημοσίευση 23/12/2015 | 10:17

Ειρήνη Παππά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η απομόνωση

Η Ειρήνη Παππά, η διασημότερη Ελληνίδα ηθοποιός, με τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, περνά το τελευταίο διάστημα δύσκολες ώρες.

Στα 89 της χρόνια, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου, έχοντας στο πλευρό της την ανιψιά της, αλλά και δύο κυρίες που τα τελευταία χρόνια τη φροντίζουν.

«Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη. Η Ειρήνη, αν και πριν από μερικούς μήνες είχε καταφέρει να επανέλθει και μπορούσε να περπατήσει στη γειτονιά της με θέα την Ακρόπολη –αυτό που έκανε εδώ και χρόνια, με συνοδεία πάντα–, πλέον είναι αδύνατον να το κάνει», δήλωσε στη «Freddo» άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Ειρήνη δεν μας αναγνωρίζει πλέον καθόλου και βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι».

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν η υγεία της άρχισε να χειροτερεύει. Αμέσως νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά σε άσχημη κατάσταση, ενώ λίγο μετά ένα πρόβλημα με το στομάχι της την ανάγκασε να μεταφερθεί ξανά στην κλινική.

Η ηθοποιός ακολουθούσε μια θεραπεία και έπαιρνε φάρμακα, ενώ έπρεπε να καταναλώνει συγκεκριμένες τροφές, που λόγω της επιβαρυμένης υγείας της, τις ξεχνούσε πολλές φορές. Το ίδιο διάστημα αποφάσισε να απομονωθεί, γιατί δεν ήθελε να τη δει κανείς καταβεβλημένη.

Ο Γιώργος Λιάνης, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε: «Υπάρχει και μια μεγάλη Ελληνίδα, που ζει και πάντα τη σκέφτομαι μαζί με τη Μελίνα, η Ειρήνη Παππά. Η Ειρήνη δεν ανέφερε σε καμία της συνέντευξη ότι αυτή έκανε κάτι. Καλή της ώρα, είναι στην Πλάκα τώρα και κάνει βόλτες στον πεζόδρομο. Της εύχομαι να είναι πάντα γερή, γιατί περνάει δύσκολα, αλλά έχει τόση μεγαλοπρέπεια... Όπως μεγαλοπρεπώς έζησε, έτσι και μεγαλοπρεπώς έχει αποσυρθεί. Κανένας δεν ξέρει τίποτα. Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της, αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια το αντιμετωπίζει. Την είδα χθες, μέχρι που με αναγνώρισε, μου είπε «Γιώργο», και έπεσε στην αγκαλιά μου. Έχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz 15.02.2026
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid 15.02.2026
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz 15.02.2026
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid 15.02.2026
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid 15.02.2026
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο