ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύγκρουση τρένων στο Τολέδο: Τουλάχιστον 30 νεκροί και πάνω από 170 τραυματίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγόρασε ένα ζευγάρι κάλτσες και ανακάλυψε το τραγικό γράμμα ενός εργάτη

Μια τρομερή επιστολή

 
Δημοσίευση 24/12/2015 | 00:49
Αγόρασε ένα ζευγάρι κάλτσες και ανακάλυψε το τραγικό γράμμα ενός εργάτη

Ο Shahkiel Akbar έμεινε άφωνος όταν ανακάλυψε πως μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες που είχε μόλις αγοράσει από ένα πολυκατάστημα Primark βρισκόταν ένα κρυμμένο γράμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιστολή αποτελεί την ανατριχιαστική εξομολόγηση του ανθρώπου που κατασκεύασε το προϊόν και είναι ένα από τα χιλιάδες, εκατομμύρια θύματα που, εκτός από τα βασανιστήρια και τις τραγικές συνθήκες διαβίωσής τους, εξαναγκάζονται να δουλεύουν χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα.

Ο Akbar, που μετέφρασε στα αγγλικά το γράμμα από τα κινέζικα, ήρθε αντιμέτωπος με μια φρικαλέα αλήθεια: ο άνθρωπος που άφησε το σημείωμα εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Βέβαια, ένας εκπρόσωπος της εν λόγω εταιρείας υποστήριξε ότι η εταιρεία δέχεται πόλεμο από τους ανταγωνιστές της και ότι τέτοια γράμματα είναι ψεύτικα.

Ο νεαρός από την πλευρά του παραδέχτηκε πως ένιωσε ένα μεγάλο βάρος διαβάζοντας όσα έγραφε ο άνθρωπος από την Κίνα, ο οποίος ανέφερε πως εκτός από σωματική, δέχτηκε και ψυχολογική κακοποίηση, αναγκαζόμενος να φτιάξει αυτές τις κάλτσες, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα πως είναι ταλαιπωρημένος και ζητούσε βοήθεια.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ