E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

20χρονη ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Η πλούσια κληρονόμος που ζει όπως θέλει

Δημοσίευση 19/12/2015 | 00:03

20χρονη ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Μεταξύ των «πλούσιων παιδιών του Instagram», ομάδας ζάπλουτων νεαρών που επιδεικνύουν διαδικτυακά στους χιλιάδες followers τους τον πανάκριβο τρόπο ζωής τους, είναι και η 20χρονη Lana Scolaro.

Κερδίζει επάξια μια θέση στην ομάδα αυτή αφού ξοδεύει πάνω από 20.000 το μήνα σε παπούτσια, τσάντες και ρούχα.

Όπως και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα του Instagram, η Lana ποστάρει φωτογραφίες με αντικείμενα και δραστηριότητες που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν, όπως οι πτήσεις με ιδιωτικό τζετ, η μετακίνηση με λιμουζίνες ή ένα δείπνο σε κάποιο από τα πιο ακρινά εστιατόρια του κόσμου.

Η γεννημένη στο Λονδίνο 20χρονη ζει τόσο διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο που πιστεύει πως ο μέσος Βρετανός διαθέτει περίπου 7000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Η 20χρονη πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τα «πλούσια παιδιά του Instagram» ενώ το προφίλ της είναι το πληρέστερο ντοκιμαντέρ των δραστηριοτήτων της και των δαπανηρών της αγορών.

Όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή του Channel 4, ξοδεύει περίπου 20.000 ευρώ το μήνα στα ψώνια της. «Πιστεύω πως ο μέσος πολίτης δίνει από 4.000 έως 7.000 το μήνα», λέει.

«Δεν μου αρέσει το Instagram. Ο μόνος λόγος που έχω προφίλ είναι για να μπορώ να προσέχω τις κόρες μου», εξομολογείται η μητέρα της. «Σκέφτομαι τους κινδύνους του να έχεις προφίλ. Δεν ξέρεις ποιοι σε ακολουθούν. Δεν ξέρεις ποιοι παρακολουθούν τη ζωή σου. Τριάντα- τόσα χρόνια πριν όταν το ίντερνετ δεν υπήρχε η ζωή μου ήταν υπέροχη. Όταν λες ΅πλούσια παιδιά του InstagramΆ, τι από αυτό είναι πραγματικά αληθινό;» καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη γιαγιά της: Για εκείνη που έκανε 4 δουλειές και μαγείρευε 7 φαγητά

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Με αφορμή τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, η παρουσιάστρια αφιέρωσε συγκινητικά λόγια στη γυναίκα που τη μεγάλωσε.

Η Μπαντόσα μίλησε για τον χωρισμό της με τον Τσιτσιπά: “Θα πουν ότι του επιτίθεμαι, αλλά του αξίζει”

E-Daily 3.Left 19.06.2026
H Πάουλα Μπαντόσα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε τους τελευταίους μήνες

«Αφού δεν με θέλετε, μην μου στέλνετε»: Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τα Mad VMA

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την πρόταση από τα MAD VMA

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια λεκτική αντιπαράθεση με προσωπικές αιχμές και βαριές εκφράσεις ξέσπασε στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού μεταξύ του τραγουδιστή και της προέδρου της «Φωνής Λογικής».

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»