E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

20χρονη ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Η πλούσια κληρονόμος που ζει όπως θέλει

Δημοσίευση 19/12/2015 | 00:03

20χρονη ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Μεταξύ των «πλούσιων παιδιών του Instagram», ομάδας ζάπλουτων νεαρών που επιδεικνύουν διαδικτυακά στους χιλιάδες followers τους τον πανάκριβο τρόπο ζωής τους, είναι και η 20χρονη Lana Scolaro.

Κερδίζει επάξια μια θέση στην ομάδα αυτή αφού ξοδεύει πάνω από 20.000 το μήνα σε παπούτσια, τσάντες και ρούχα.

Όπως και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα του Instagram, η Lana ποστάρει φωτογραφίες με αντικείμενα και δραστηριότητες που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν, όπως οι πτήσεις με ιδιωτικό τζετ, η μετακίνηση με λιμουζίνες ή ένα δείπνο σε κάποιο από τα πιο ακρινά εστιατόρια του κόσμου.

Η γεννημένη στο Λονδίνο 20χρονη ζει τόσο διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο που πιστεύει πως ο μέσος Βρετανός διαθέτει περίπου 7000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Η 20χρονη πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τα «πλούσια παιδιά του Instagram» ενώ το προφίλ της είναι το πληρέστερο ντοκιμαντέρ των δραστηριοτήτων της και των δαπανηρών της αγορών.

Όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή του Channel 4, ξοδεύει περίπου 20.000 ευρώ το μήνα στα ψώνια της. «Πιστεύω πως ο μέσος πολίτης δίνει από 4.000 έως 7.000 το μήνα», λέει.

«Δεν μου αρέσει το Instagram. Ο μόνος λόγος που έχω προφίλ είναι για να μπορώ να προσέχω τις κόρες μου», εξομολογείται η μητέρα της. «Σκέφτομαι τους κινδύνους του να έχεις προφίλ. Δεν ξέρεις ποιοι σε ακολουθούν. Δεν ξέρεις ποιοι παρακολουθούν τη ζωή σου. Τριάντα- τόσα χρόνια πριν όταν το ίντερνετ δεν υπήρχε η ζωή μου ήταν υπέροχη. Όταν λες ΅πλούσια παιδιά του InstagramΆ, τι από αυτό είναι πραγματικά αληθινό;» καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.