E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

20χρονη ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Η πλούσια κληρονόμος που ζει όπως θέλει

Δημοσίευση 19/12/2015 | 00:03

20χρονη ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Μεταξύ των «πλούσιων παιδιών του Instagram», ομάδας ζάπλουτων νεαρών που επιδεικνύουν διαδικτυακά στους χιλιάδες followers τους τον πανάκριβο τρόπο ζωής τους, είναι και η 20χρονη Lana Scolaro.

Κερδίζει επάξια μια θέση στην ομάδα αυτή αφού ξοδεύει πάνω από 20.000 το μήνα σε παπούτσια, τσάντες και ρούχα.

Όπως και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα του Instagram, η Lana ποστάρει φωτογραφίες με αντικείμενα και δραστηριότητες που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν, όπως οι πτήσεις με ιδιωτικό τζετ, η μετακίνηση με λιμουζίνες ή ένα δείπνο σε κάποιο από τα πιο ακρινά εστιατόρια του κόσμου.

Η γεννημένη στο Λονδίνο 20χρονη ζει τόσο διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο που πιστεύει πως ο μέσος Βρετανός διαθέτει περίπου 7000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

Η 20χρονη πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τα «πλούσια παιδιά του Instagram» ενώ το προφίλ της είναι το πληρέστερο ντοκιμαντέρ των δραστηριοτήτων της και των δαπανηρών της αγορών.

Όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή του Channel 4, ξοδεύει περίπου 20.000 ευρώ το μήνα στα ψώνια της. «Πιστεύω πως ο μέσος πολίτης δίνει από 4.000 έως 7.000 το μήνα», λέει.

«Δεν μου αρέσει το Instagram. Ο μόνος λόγος που έχω προφίλ είναι για να μπορώ να προσέχω τις κόρες μου», εξομολογείται η μητέρα της. «Σκέφτομαι τους κινδύνους του να έχεις προφίλ. Δεν ξέρεις ποιοι σε ακολουθούν. Δεν ξέρεις ποιοι παρακολουθούν τη ζωή σου. Τριάντα- τόσα χρόνια πριν όταν το ίντερνετ δεν υπήρχε η ζωή μου ήταν υπέροχη. Όταν λες ΅πλούσια παιδιά του InstagramΆ, τι από αυτό είναι πραγματικά αληθινό;» καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.