E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Nέα φωτογράφηση στο Down Town, που στάζει... μέλι

Δημοσίευση 17/12/2015 | 14:25

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έκανε μια νέα φωτογράφηση για το Down Town, που στάζει... μέλι, και δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει η ζωή του, ούτε ο χαρακτήρας του μετά την απότομη δημοσιότητα: «Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. Θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης. Ό,τι και να λένε, τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Την είπε στην Ντορέττα

Για την ερωτική πρόκληση της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της, «Καλημερούδια», είπε: «Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Η... βεντέτα με τον Λιάγκα

Ο Στάθης Στιβακτάκης μίλησε ακόμα και για βεντέτα μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στην εκπομπή του.

«Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε, «αμόρφωτος», και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Στο ερώτημα αν έχει κοπέλα, αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ»;

Η απάντηση του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν ότι χαρακτήρισε τον Στ. Στιβακτάκη αμόρφωτο, ενώ ξεκαθάρισε αν τον είχαν ζητήσει ποτέ καλεσμένο στην εκπομπή. Στο σημερινό «Πρωινό», ο Λιάγκας είπε, με απορία για τη φωτογράφηση με τα μέλια: «Δεν πιστεύω ότι δέχτηκε να του φτιάξουν τα μαλλιά και να κάθισε να του βάλουν μέικ-απ».

Στη συνέχεια όμως, οι τόνοι του παρουσιαστή ανέβηκαν και ξέσπασε λέγοντας: «Παίρνουμε έναν άνθρωπο, τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε. Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος, βγαίνει κάνει φωτογραφήσεις, ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφήσεις. Είπα ότι είναι αμόρφωτος, στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και είναι, εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν ξέρει να τα χειρίζεται, τον χειρίζονται. Θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή έκανε φωτογράφηση σαν μοντέλο;».

Για τους επικριτές του, που είπαν ότι εναντιώθηκε στον Στιβακτάκη, αλλά τον κάλεσε στην εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Επειδή εγώ είμαι άντρας, θα απαντήσω. Είχα πει ότι δεν θέλω να το παίξω σαν θέμα. Με πήρε ο Γιώργος ο Παπαδάκης και μου είπε ότι θα τον έχει για τη Γιορτή Μελιού, και αν θέλω να τον έχω και εγώ στην εκπομπή. Του είπα: «Φέρε αν είναι, να του εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί του και γιατί τα είπα υπέρ του αυτά τα πράγματα». Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.