E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Nέα φωτογράφηση στο Down Town, που στάζει... μέλι

Δημοσίευση 17/12/2015 | 14:25

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έκανε μια νέα φωτογράφηση για το Down Town, που στάζει... μέλι, και δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει η ζωή του, ούτε ο χαρακτήρας του μετά την απότομη δημοσιότητα: «Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. Θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης. Ό,τι και να λένε, τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Την είπε στην Ντορέττα

Για την ερωτική πρόκληση της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της, «Καλημερούδια», είπε: «Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Η... βεντέτα με τον Λιάγκα

Ο Στάθης Στιβακτάκης μίλησε ακόμα και για βεντέτα μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στην εκπομπή του.

«Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε, «αμόρφωτος», και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Στο ερώτημα αν έχει κοπέλα, αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ»;

Η απάντηση του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν ότι χαρακτήρισε τον Στ. Στιβακτάκη αμόρφωτο, ενώ ξεκαθάρισε αν τον είχαν ζητήσει ποτέ καλεσμένο στην εκπομπή. Στο σημερινό «Πρωινό», ο Λιάγκας είπε, με απορία για τη φωτογράφηση με τα μέλια: «Δεν πιστεύω ότι δέχτηκε να του φτιάξουν τα μαλλιά και να κάθισε να του βάλουν μέικ-απ».

Στη συνέχεια όμως, οι τόνοι του παρουσιαστή ανέβηκαν και ξέσπασε λέγοντας: «Παίρνουμε έναν άνθρωπο, τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε. Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος, βγαίνει κάνει φωτογραφήσεις, ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφήσεις. Είπα ότι είναι αμόρφωτος, στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και είναι, εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν ξέρει να τα χειρίζεται, τον χειρίζονται. Θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή έκανε φωτογράφηση σαν μοντέλο;».

Για τους επικριτές του, που είπαν ότι εναντιώθηκε στον Στιβακτάκη, αλλά τον κάλεσε στην εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Επειδή εγώ είμαι άντρας, θα απαντήσω. Είχα πει ότι δεν θέλω να το παίξω σαν θέμα. Με πήρε ο Γιώργος ο Παπαδάκης και μου είπε ότι θα τον έχει για τη Γιορτή Μελιού, και αν θέλω να τον έχω και εγώ στην εκπομπή. Του είπα: «Φέρε αν είναι, να του εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί του και γιατί τα είπα υπέρ του αυτά τα πράγματα». Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον «βασιλιά της R&B» στη φυλακή: Η σκοτεινή ιστορία που κατέστρεψε την καριέρα ενός μουσικού θρύλου

Celebrity Stories 13.03.2026
Πώς ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της μουσικής βρέθηκε τελικά αντιμέτωπος με ποινή δεκαετιών

Ο Μίκι Ρουρκ «σπάει» τη σιωπή του μετά την έξωση από το σπίτι του ‑ «Οι συνθήκες ήταν άθλιες»

Tabloid Χτες
Για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που βίωνε μίλησε ο διάσημος ηθοποιός, λίγο μετά την έξωσή του από το σπίτι του στο Λος Αντζελες

Αννα Πρέλεβιτς: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Tabloid Χτες
Πατέρας ο Νικήτας Νομικός

Έλενα Ασημακοπούλου: Δάκρυσε μιλώντας για τη μάχη του Τσιρίλο με την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
«Έχω τρομερές ενοχές, δεν καταλάβαινα τι περνάει»

Γιώργος Μαρίνος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Tabloid Χτες
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου

Μαριάννα Κατσιμίχα: H κόρη του γνωστού τραγουδοποιού κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα

Tabloid Χτες
Είναι κόρη του τραγουδοποιού Πάνου Κατσιμίχα και ανιψιά του Χάρη Κατσιμίχα

Πανδαιμόνιο με το βιντεοκλίπ του Ακύλα για το Ferto, «σε ευχαριστούμε που δεν ξέχασες ποια χώρα εκπροσωπείς» του γράφουν

Eurovision Χτες
Ενθουσιασμό και θετικά σχόλια απέσπασε το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision λίγα μόλις λεπτά αφότου δόθηκε στην δημοσιότητα

Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο και τη Μελίνα Μερκούρη: «Πες το αγόρι μου είναι π…»

Tabloid Χτες
H Μελίνα Μερκούρη χωρίς να ενημερώσει κανέναν πήγε στη Μέδουσα

Αγνώριστη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σε βραδινή εκδήλωση

Tabloid Χτες
Όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ σπούδαζε ιατρική στην Πράγα, κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός στους ρυθμούς του Bad Bunny σε παραλία της Καλιφόρνια

Social Χτες
«Πραγματική ομορφιά» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου για όσα βλέπει στην Καλιφόρνια

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια φήμη για διαζύγιο ‑ σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz»

Tabloid Χτες
Μια φημολογία ότι έχει χωρίσει πασίγνωστο ζευγάρι μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης