E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο‑σοκ: 17χρονος γρονθοκόπησε τον Ραχόι

Στην πόλη της Ποντεβέδρα

Δημοσίευση 17/12/2015 | 00:12

Βίντεο‑σοκ: 17χρονος γρονθοκόπησε τον Ραχόι

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής στην Ισπανία, ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, ξυλοκοπήθηκε από νεαρό έφηβο στην πόλη της Ποντεβέδρα.

Ο Ισπανός πολιτικός βρισκόταν στη γενέτειρά του, τη Γαλικία, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί για να μιλήσει στους συμπολίτες του και να τους παρουσιάσει τις θέσεις του και την πολιτική που θα ακολουθήσει στο ενδεχόμενο επανεκλογής του.

Κι ενώ βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος, ένας 17χρονος νεαρός τον πλησίασε με την πρόφαση ότι ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του και τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο, προκαλώντας τραύμα στον 60χρονο Ραχόι.

Η αστυνομία στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο έφηβος συνελήφθη, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα της περιοδείας του.

Αργότερα έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter, με το οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όσους εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του και τους καθησύχασε. «Είμαι καλά και κατευθύνομαι προς μια συγκέντρωση στη Λα Κορούνια», έγραψε ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης.

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν και οι αντίπαλοι του Μαριάνο Ραχόι, όπως επισήμανε το κόμμα των Πολιτών (Ciudadanos).

Τα στοιχεία του 17χρονου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα αναμένεται να κερδίσει τις εκλογές, ωστόσο εκτιμάται πως μπορεί να μην καταφέρει να διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαθέτει από το 2011.

Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον 17χρονο που γρονθοκόπησε τον Μαριάνο Ραχόι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χειροτερεύει η υγεία της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε ‑ Μάριτ: Χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση πνεύμονα

Κόσμος 14.03.2026
H ανάγκη για μεταμόσχευση πνεύμονα είναι πλέον επιτακτική

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Tech + Science 14.03.2026
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Ο «Νοστράδαμος της Κίνας» προβλέπει πώς θα τελειώσει ο πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν

Κόσμος 14.03.2026
Ο Κινέζος-Καναδός καθηγητής και παρουσιαστής του δημοφιλούς καναλιού YouTube Predictive History, ο καθηγητής Xueqin Jiang, έχει γίνει viral για τις τρεις προβλέψεις που έκανε το 2024 – δύο εκ των οποίων έχουν ήδη επαληθευτεί με αξιοσημείωτη ακρίβεια

Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Αμστερνταμ

Κόσμος 14.03.2026
Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας

Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι αποκάλυψε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία

Ελλάδα 14.03.2026
«Προφανώς υπάρχει κάτι μεταξύ τους που δεν έχει αναφερθεί ακόμη στην αστυνομία», σημείωσε η κ. Δημογλίδου

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει ηττηθεί, εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά εγώ δεν τη θέλω

Κόσμος 14.03.2026
«Τα μέσα ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων απεχθάνονται να μεταδώσουν πόσο καλά τα έχει πάει ο αμερικανικός στρατός εναντίον του Ιράν, που είναι εντελώς ηττημένο και θέλει συμφωνία, αλλά όχι συμφωνία που θα αποδεχόμουν»

Axios: Το Ισραήλ σχεδιάζει μαζική χερσαία εισβολή στο Λίβανο ‑ Η κατάσταση θα θυμίσει Γάζα

Κόσμος 14.03.2026
Την ίδια ώρα, ο IDF στέλνει ενισχύσεις και κινητοποιεί επιπλέον εφεδρείες, προειδοποιώντας για σκηνικά που θα θυμίζουν τη Γάζα όσον αφορά την ισοπέδωση κτιρίων που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες όπλων.

Τραμπ: «Εξαφανίσαμε κάθε στρατιωτικό στόχο στο νησί Χαργκ στο Ιράν»

Κόσμος 14.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε βίντεο από τους βομβαρδισμούς

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail