E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εύη Αδάμ: Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει σε αυτό το σπίτι

Συνέντευξη σε περιοδικό

Δημοσίευση 17/12/2015 | 00:12

Εύη Αδάμ: Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει σε αυτό το σπίτι

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η φωτογράφηση με σeξι κόνσεπτ που έκανε η Έυη Αδάμ μαζί με τις κόρες της, τη 15χρονη Νεφέλη και τη 13χρονη Δανάη. Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πατέρας των κοριτσιών, Λάμπης Λιβιεράτος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Όπως τόνισε ο τραγουδιστής, δεν είχε καμία ενήμερωση για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση.

Σε συνέντευξή της, η Εύη Αδάμ, απαντά στα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν. «Κάθε φορά που θα δουλεύω, θα πρέπει να δέχομαι επικριτικά σχόλια και να το κάνουν θέμα; Πρέπει να απολογούμαι για τη δουλειά μου; Δεν έχω καταλάβει...», δηλώνει στο περιοδικό «You».

Είναι αλήθεια ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος ζήτησε από το δικαστήριο να καταβάλλει διατροφή και για τις δύο κόρες του, ποσού 300 ευρώ; «Δεν θα ήθελα να σου απαντήσω πάνω σε αυτό... Μου αρκεί που ξέρουμε πολύ καλά εγώ και οι κόρες μου τι έχουμε περάσει μέσα στο σπίτι μας, και αυτό είναι αρκετό...», απαντά.

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος άφησε να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει τη συνεπιμέλεια των κοριτσιών; «¶κου, θα σου απαντήσω για μένα. Την επιμέλεια την έχω, και θα την έχω πάντα, όπως επίσης από την πρώτη στιγμή έχω αναλάβει τη φροντίδα και τα έξοδα των κοριτσιών», λέει η Εύη Αδάμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό