LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Personas: Αποκαλύπτει την ιστορία του τραγουδιού που ξεπέρασε τα 20 εκ. views στο YouTube

«Η πιο ωραία στην Ελλάδα»

Δημοσίευση 17/12/2015 | 00:12

Κωνσταντίνος Personas: Αποκαλύπτει την ιστορία του τραγουδιού που ξεπέρασε τα 20 εκ. views στο YouTube

Αδιαμφισβήτητα, το τραγούδι του Κωνσταντίνου Persona, «Η πιο ωραία στην Ελλάδα», είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τελευταίου χρόνου.

Ακουγόταν παντού, όλοι το γνώριζαν και ξεσήκωνε τους πάντες από την πρώτη κιόλας νότα. Το παράξενο όμως ήταν πως δεν ξέραμε τίποτα για τον τραγουδιστή εκτός από το όνομα του. Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη έγινε στο Πρω1νό.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια views στο youtube και ανακηρύχτηκε πρώτο στην λίστα με τα πιο δημοφιλή κομμάτια στην Ελλάδα για το 2015. Ο Κωνσταντίνος Personas έδωσε μια συνέντευξη στο Πρώτο θέμα και ξεκαθάρισε τα γεγονότα. «Δεν ξέρουν καν ποιος είμαι. Ακούω το κομμάτι στο ραδιόφωνο και ο παραγωγός λέει: «Το κομμάτι του Persona ή το τραγούδι του PersonaS. Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Στην Κέρκυρα είχα ένα γκρουπ, τους PersonaS. Σημαίνει «άνθρωποι». Μαζί με ένα παιδί που ράπαρε. Όταν ανέβασα το κομμάτι στο youtube έγραψα Κωνσταντίνος και σε παρένθεση PersonaS γιατί έτσι μας ήξεραν στην Κέρκυρα. Από μικρός έγραφα μουσική και είμαι αυτοδίδακτος στο πιάνο. Αλλά δεν το κυνήγησα ποτέ. Στην Αθήνα ήρθα το 2006 γιατί σπούδαζα Αγγλική Φιλολογία και μόλις πήρα το πτυχίο μου εργάστηκα σε φροντιστήρια ως καθηγητής. Το λάτρευα αυτό το επάγγελμα. Για το χαρτζιλίκι μου δούλευα κάνοντας PR σε διάφορα bar και clubs. Έχουν γραφτεί διάφορα για την καταγωγή μου. Εγώ από τριών ετών ζω στην Κέρκυρα και οι γονείς μου κατάγονται από την Δρόπολη της Βόρειας Ηπείρου. Έλληνες. Δεν καταλαβαίνω όμως πραγματικά γιατί συζητιέται η καταγωγή μου. Και όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα είχα δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του Alpha, Tv Stars παρουσιάστε!. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω από το να περάσω καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο νεαρός αποκάλυψε και το πώς… επέλεξε το τραγούδι. «Στην Κέρκυρα δούλευα ως dj. Πριν από δυο χρόνια ένα βράδυ, έρχεται ένας ψιλομεθυσμένος Σλοβένος τουρίστας και μου ζήτησε να παίξω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει ποτέ. Λέγεται uno momento. Το κατεβάζω και μόλις το ακούω ξέρω ότι θα το κάνω επιτυχία. Είναι ένας κλασικός βαλκανικός ήχος. Στο μαγαζί το έβαζα κάθε μέρα και το είχα κάνει σουξέ. Έτσι αποφάσισα να το βάλω στο κανάλι μου μήπως καταφέρω κάτι», είπε και συνέχισε λέγοντας το αν έχει βγάκει χρήματα: «Αν έχω βγάλει χρήματα από τα views στο youtube; Την διασκευή την έκανα εντελώς πειραματικά χωρίς να ζητήσω άδειες κτλ, οπότε όχι», εξήγησε.

Δυναμώστε την ένταση και ακούστε ξανά το hit του καλοκαιριού...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μιλάει για τον δίσκο που περιμένει να επιστρέψει στη Record Store Day

ΝΕΑ 20.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

ΝΕΑ 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Προχτές
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Προχτές
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση