E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιχάλης Χατζηγιάννης ‑ Θα Χαθώ Πριν Φύγω

Νέο single

Δημοσίευση 17/12/2015 | 00:12

Μιχάλης Χατζηγιάννης ‑ Θα Χαθώ Πριν Φύγω

Ο καλλιτέχνης που με τον δίσκο του «Κρυφό Φιλί» άλλαξε σε νεαρή ακόμη ηλικία το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας ένα μουσικό ύφος που χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή, έρχεται ξανά τώρα, μετά από μια χρήσιμη περίοδο περισυλλογής, να δείξει το δρόμο προς κάτι πάλι διαφορετικό, επιχειρώντας μια μουσική και ερμηνευτική στροφή που μόνο ένας καλλιτέχνης σαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα μπορούσε να ονειρευτεί και να υλοποιήσει.

Στο νέο τραγούδι του, «Θα Χαθώ Πριν Φύγω», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και ενορχήστρωση του γνωστού για τη μουσική του ποιότητα Χρυσόστομου Μουράτογλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ακούγεται διακριτικός αλλά βαθύς, χαμηλότονος αλλά συγκινητικός, διαχρονικός και μουσικά επίκαιρος ταυτόχρονα.

Ο νέος ήχος είναι ικανός να στοιχειώσει συναισθήματα με την πυκνή του ατμόσφαιρα, που κολλάει στο μυαλό και στο δέρμα.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι εδώ.

Το τραγούδι «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» είναι το πρώτο δείγμα από το επόμενο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music τον Μάρτιο του 2016.

Μουσική: Χρυσόστομος Μουράτογλου – Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Παραγωγή: Χρυσόστομος Μουράτογλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

David Byrne στο ΚΠΙΣΝ: Μια βραδιά που δεν θα ξεχαστεί εύκολα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρυλικός frontman των Talking Heads, οι Nation of Language και οι Deadletter έγραψαν ιστορία στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos.

Ο Bad Bunny είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός καλλιτέχνης με έσοδα από περιοδείες πάνω από 1 δισ. δολ.

E-Daily 3.Left Χτες
Η παραγωγή έχει γίνει επίσημα η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του Billboard, χωρίς εμφανίσεις στις ΗΠΑ

Βρέθηκε χαμένο υλικό των Beatles από το 1964

E-Daily 3.Left Χτες
Σπάνιο φιλμ 35mm από την πρώτη εμφάνιση των Beatles στο Top of the Pops βρέθηκε έπειτα από δεκαετίες, με λήψεις από τα Can’t Buy Me Love και You Can’t Do That

Φίνος Φιλμ: Το βίντεο με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο για τη Γιορτή του Μπαμπά

E-Daily 3.Left Προχτές
«Ο καλύτερος πατέρας του ελληνικού κινηματογράφου» - έτσι χαρακτηρίζει η εταιρεία παραγωγής τον αείμνηστο ηθοποιό στην ανάρτησή της

Ποιοι ανέβηκαν στη σκηνή με τα Ημισκούμπρια στο Release Athens 2026 και τι έγινε στην Πλατεία Νερού

E-Daily 3.Left Προχτές
Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν το θρυλικό χιπ χοπ συγκρότημα που γιόρτασε 30 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση με εκπλήξεις και καλεσμένους.

Ποιες gay ταινίες αξίζει να δεις ‑ Η λίστα που θα σε συγκινήσει

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Το Cinobo διαθέτει μια λίστα με queer ιστορίες αγάπης, ταυτότητας και αποδοχής από όλο τον κόσμο.

10 τραγούδια για να σκεφτείς καλύτερα τη ζωή σου

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Όλα δίνουν τον τόνο της επιστροφής σου

Plastiras Lake Festival 2026: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν πας – Line up, activities και τιμές εισιτηρίων

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το φεστιβάλ στον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου, στη Λίμνη Πλαστήρα, διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου 2026 με Thievery Corporation, Πυξ Λαξ, Γιάννη Χαρούλη και πολλούς ακόμα.

Gorillaz στην Αθήνα: Κυκλοφόρησαν νέα εισιτήρια ‑ πόσο κοστίζουν και πού τα βρίσκεις

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τη βραδιά της 25ης Ιουνίου στην Πλατεία Νερού διατίθεται τώρα στα 55€.

Nick Cave & The Bad Seeds: Τι λένε οι κριτικοί για την περιοδεία που έρχεται στο Release Athens

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Οι Nick Cave & The Bad Seeds εμφανίζονται στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2025.