E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έστελναν οικογενειακώς επί 50 χρόνια κάρτες στη βασίλισσα Ελισάβετ, ώσπου...

Παππούς και εγγονός έστελναν χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο

Δημοσίευση 15/12/2015 | 13:51

Έστελναν οικογενειακώς επί 50 χρόνια κάρτες στη βασίλισσα Ελισάβετ, ώσπου...

Κάποιες φορές, ακόμα και η πιο μικρή πράξη ευγένειας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στους άλλους, ακόμα κι αν αυτοί είναι... γαλαζοαίματοι.
Σύμφωνα με τον Andrew Simes, ο παππούς του συνήθιζε να στέλνει ευχετήριες κάρτες στη Βασίλισσα Ελισάβετ II κάθε Χριστούγεννα, από το 1952 μέχρι και το 2011, οπότε απεβίωσε.

Ο Andrew όμως αποφάσισε να κρατήσει την παράδοση του παππού του ζωντανή και, όπως είπε, έλαβε μια έκπληξη που δεν περίμενε, και μάλιστα από τη Μεγαλειότατη την ίδια!

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με τη συνήθεια του παππού του και την απάντηση της βασίλισσας, ο ηλικιωμένος είχε την τύχη να γνωρίσει την Ελισάβετ σε ένα ξενοδοχείο στη Σμύρνη το 1972. Όταν ήρθε η σειρά του να της συστηθεί, αυτή έκανε μια παύση και στη συνέχεια του είπε ότι αυτός ήταν, λοιπόν, εκείνος που τις έστελνε τις αξιαγάπητες χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι πως η βασίλισσα έστειλε ευχητήρια κάρτα στον παππού για τα 100ά γενέθλιά του! Δυστυχώς βέβαια, δύο χρόνια αργότερα εκείνος απεβίωσε, όμως σαν σωστός εγγονός, ο Andrew επιβαλλόταν να συνεχίσει την όμορφη παράδοση.

Το 2012, περίπου έναν μήνα μετά τα Χριστούγεννα, ο άνδρας έλαβε ένα γράμμα, σταλμένο από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο οποίο η βασίλισσα ανέφερε ότι παραξενεύτηκε όταν έλαβε ευχετήρια κάρτα από έναν διαφορετικό Simes, οπότε και έψαξε να μάθει τι συνέβη.Έτσι ανακάλυψε ότι ο παππούς Simes είχε αποβιώσει, οπότε και έστειλε τις δικές της ευχές για δύναμη στην οικογένειά του.

Όπως παραδέχτηκε ο Andrew, η πράξη αυτή τον συγκίνησε τόσο, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ κάθε φορά που φέρνει το περιστατικό στο μυαλό του, βουρκώνει. Ανέφερε ακόμη, ότι συγκινείται και από τη σχέση που ανέπτυξαν αυτοί οι δυο άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνεται το πόσο ο ένας επηρέασε τον άλλο.

Έτσι λοιπόν, όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, η βασίλισσα θα λάβει την κάρτα της και θα ήταν εξίσου όμορφο να στείλετε και εσείς πολλές κάρτες φέτος στις γιορτές, καθώς μπορεί να φτιάξετε την ημέρα κάποιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του

Social 29.01.2026
Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σίντνεϊ Σουίνι και Κιμ Καρντάσιαν κάνουν «διαγωνισμό» για τα πιο σέξι εσώρουχα, δείτε φωτογραφίες

Social 29.01.2026
Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram με λίγες ώρες διαφορά

Μετεωρολόγος στο BBC αναστάτωσε τους τηλεθεατές με την εμφάνισή της στο δελτίο καιρού, δείτε βίντεο

Media 29.01.2026
Η 49χρονη παρουσιάστρια του καιρού φορούσε ένα κομψό τζιν φόρεμα με φερμουάρ

Victoria Beckham: Πώς αποτράπηκε την τελευταία στιγμή ένα από τα πιο τρομακτικά εγκλήματα στη βρετανική showbiz

Celebrity Stories 29.01.2026
Το σκοτεινό παρασκήνιο μιας υπόθεσης που πάγωσε τη Βρετανία

Γιατί η κάμερα του κινητού τηλεφώνου του Νετανιάχου είναι καλυμμένη με ταινία – Όλα τα σενάρια

Social Χτες
Το διαδίκτυο αναρωτιέται τι σημαίνει για τον μέσο άνθρωπο ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται το κινητό του

Σοφία Φυρού μετά τη μαστεκτομή: «Τελείωσα και με τα χειρουργεία με το στήθος. Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ»

Tabloid Χτες
«Δόξα τω Θεώ, είναι έτσι όπως το περίμενα και έχω και την υγεία μου αλλά μου αρέσει κιόλας και αισθητικά και τελείωσα με αυτό», ανέφερε η Σοφία Φυρού στο κλιπ που δημοσίευσε στο Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου, έγινε 18 ετών – Η εκπληκτική ομοιότητα με την παρουσιάστρια

Social Χτες
«Σ` αγαπώ περισσότερο από όσο χωράνε οι λέξεις», έγραψε στην ανάρτησή της για την πρωτότοκη κόρη της

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: Αυτό το «τέρας» η Μαριτίνα με εμπόδισε να έχω κι άλλα παιδιά

Tabloid Χτες
Μου έλεγε «όχι, όχι, δεν θέλω να έχω αδέρφια», είπε η ηθοποιός

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω παγώσει το θέμα της υιοθεσίας για προσωπικούς λόγους»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο

Το ελαττωματικό λούτρινο αλογάκι που έγινε viral στην Κίνα ‑ Όταν το burnout απέκτησε πρόσωπο

Tabloid Χτες
Ένα λούτρινο αλογάκι έγινε σύμβολο της εργασιακής εξουθένωσης, όταν ένα κατασκευαστικό λάθος του έδωσε λυπημένη έκφραση, αντί για ένα χαμόγελο

Eurovision: Στην τρίτη θέση εκτοξεύτηκε η Ελλάδα στα στοιχήματα

Tabloid Χτες
Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της χώρας μας