Το διαστημικό iPhone 7 έρχεται πιο νωρίς, με τιμή‑έκπληξη!
Τρέχουν να προλάβουν...
Δημοσίευση 15/12/2015 | 12:47

Παρά το γεγονός ότι η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζει ήδη το iPhone 7, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πιο νωρίς απ' όσο αναμενόταν.
Το νέο κινητό τηλέφωνο θα έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα στην εξωτερική εμφάνισή του. Θα διαθέτει οθόνη OLED, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch, με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας από γρατζουνιές, κυρτή οθόνη, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung.
Θα ενσωματώνει επίσης τη νέα, ακυκλοφόρητη ακόμα έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9.2. Μεγάλη διαφορά θα υπάρχει στην ανάλυση της κάμερας της συσκευής, αφού εικάζεται ότι η Apple θα επιλέξει τον νέο αισθητήρα της Sony, Exmoor RS, ανάλυσης 21 Mpixels.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάθεση του iPhone 7 ίσως γίνει πιο νωρίς, και πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο, ενώ η τιμή του, παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα, θα είναι σχεδόν ίδια με του iPhone 6, δηλαδή στα 780 ευρώ (τα 16GB).
Ροζ, ματωμένο και άλλα: Γιατί δίνουμε ονόματα στα φεγγάρια;
Ο πιο «ενοχλητικός» ζωγράφος: Όταν η απομόνωση, η αρρώστια και οι κρίσεις γεννούν έργα που σοκάρουν
Jasveen Sangha: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» που συγκλόνισε το Χόλιγουντ
Πόσους δορυφόρους διαθέτει ο Έλον Μασκ και γιατί;
Kirsha Kaechele: H καλλιτέχνις που δεν ήθελε άνδρες στον χώρο της
Ποια δεξιότητα προτιμούν οι εργοδότες και δίνουν βάση σε αυτή
Η πρώτη φωτογραφία που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο
Gentle Parenting: Τι είναι, και γιατί πλέον διχάζει τους νέους γονείς
ΡΕΠΟΡΤΑΖ E-Daily 3.Left 20.06.2026






