E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανάρτηση στο Facebook για το Τζόκερ που τρέλανε το Διαδίκτυο

Είναι η Όλγα η μεγάλη τυχερή;

Δημοσίευση 14/12/2015 | 11:13

Η ανάρτηση στο Facebook για το Τζόκερ που τρέλανε το Διαδίκτυο

Το χρυσό δελτίο του Τζόκερ των 2,5 ευρώ που κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ παίχτηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ της Όλγας Κορδά στα Βραχνέικα. Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, γιατί όμως πολλοί νόμιζαν ότι η τυχερή ήταν η ίδια η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου;

Από χθες τη νύχτα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η νέα πολυεκατομμυριούχος είναι η κυρία Κορδά.

Η κυρία Κορδά

Όλα αυτά, βέβαια, ήταν φήμες, οι οποίες, δυστυχώς για την ίδια την ιδιοκτήτρια (αφού δεν είναι αυτή η τυχερή), δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κυρίας Κορδά στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο (ήταν μάλιστα ένα από τα έτοιμα που είχε πουλήσει), πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό και όλοι οι φίλοι της νόμιζαν ότι είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ!

Βέβαια, πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση, και έτσι το κυνήγι του νέου εκατομμυριούχου συνεχίζεται! Σύμφωνα με την κυρία Κορδά, μάλιστα, ο υπερτυχερός δεν αποκλείεται να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά καποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών-Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στη συνέχεια φεύγουν», λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνέικων, σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στην ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας, και βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την πόλη, με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά καταστρέφει κτήριο στο Μανχάταν: Πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη συνοικία της Νέας Υόρκης

Κόσμος Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου, στη συνοικία Απερ Γουέστ Σάιντ

Διορία Τραμπ στον Ζελένσκι για να απαντήσει για το σχέδιο, λένε οι FT: Πιέζει για συμφωνία ως τα Χριστούγεννα

Κόσμος Χτες
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στην αμερικανική πλευρά ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβουλευτεί τους Ευρωπαίους συμμάχους

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα Χτες
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG

Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από ξυλοδαρμό ‑ «Αρχισε να με χτυπά»

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για πρώτες βοήθειες

Στο «μικροσκόπιο» 1.469 εφοριακοί

Ελλάδα Χτες
Η ΑΑΔΕ ερευνά περιουσίες και κινήσεις λογαριασμών

Μίνα Αρναούτη: «Έχω κάνει 17 χειρουργεία» ‑ «Ο Παντελίδης όταν βγήκε από το σπίτι ήταν μια χαρά»

Ελλάδα Χτες
Οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη υπόθεση έμελλε να πέσουν σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Βάιλας

Ελλάδα Χτες
Ο Βασίλης Βάιλας μεγάλωσε πολλές γενιές μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές

Χολαργός: Τα μηνύματα του ανήλικου με την 20χρονη κοπέλα πριν το μοιραίο ραντεβού

Ελλάδα Χτες
Για να τον προσεγγίσουν οι δράστες του έστησαν μια παγίδα, χρησιμοποιώντας την 20χρονη κοπέλα ως δόλωμα.

Επίθεση Τραμπ κατά της Ευρώπης: Η ήπειρος αποσυντίθεται και οι ηγέτες της είναι αδύναμοι

Κόσμος Χτες
Σκληρή επίθεση του Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη σε συνέντευξη στο Politico