E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανάρτηση στο Facebook για το Τζόκερ που τρέλανε το Διαδίκτυο

Είναι η Όλγα η μεγάλη τυχερή;

Δημοσίευση 14/12/2015 | 11:13

Η ανάρτηση στο Facebook για το Τζόκερ που τρέλανε το Διαδίκτυο

Το χρυσό δελτίο του Τζόκερ των 2,5 ευρώ που κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ παίχτηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ της Όλγας Κορδά στα Βραχνέικα. Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, γιατί όμως πολλοί νόμιζαν ότι η τυχερή ήταν η ίδια η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου;

Από χθες τη νύχτα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η νέα πολυεκατομμυριούχος είναι η κυρία Κορδά.

Η κυρία Κορδά

Όλα αυτά, βέβαια, ήταν φήμες, οι οποίες, δυστυχώς για την ίδια την ιδιοκτήτρια (αφού δεν είναι αυτή η τυχερή), δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κυρίας Κορδά στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο (ήταν μάλιστα ένα από τα έτοιμα που είχε πουλήσει), πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό και όλοι οι φίλοι της νόμιζαν ότι είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ!

Βέβαια, πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση, και έτσι το κυνήγι του νέου εκατομμυριούχου συνεχίζεται! Σύμφωνα με την κυρία Κορδά, μάλιστα, ο υπερτυχερός δεν αποκλείεται να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά καποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών-Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στη συνέχεια φεύγουν», λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνέικων, σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στην ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας, και βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την πόλη, με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»

Τέλος στις κρυφές λαβές στις πόρτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Auto + Moto 03.02.2026
Το σύστημα που έγινε δημοφιλές από τα Tesla του Έλον Μασκ βρίσκεται στο επίκεντρο ελέγχων έπειτα από μία σειρά θανατηφόρων συμβάντων

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σίνδο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Ελλάδα 03.02.2026
Kατευθυνόταν προς την έναρξη του δρομολογίου του

Χωρίς ταξί για δύο μέρες η Αττική

Ελλάδα 03.02.2026
Ξεκίνησε η απεργία του ΣΑΤΑ

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Δεν είχε πειράξει κανέναν»

Ελλάδα 03.02.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απαγωγή και τη δολοφονία 27χρονου επιχειρηματία - Η μητέρα του ζητά δικαιοσύνη και απαντήσεις για το έγκλημα

Καιρός εβδομάδας: Καταιγίδες, λασποβροχές, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός 03.02.2026
4-6 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά -για την εποχή- επίπεδα

Εύβοια: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους – Έφυγε τρέχοντας για να σωθεί

Ελλάδα 03.02.2026
Μετά τη μήνυση οι αρχές αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη