E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανάρτηση στο Facebook για το Τζόκερ που τρέλανε το Διαδίκτυο

Είναι η Όλγα η μεγάλη τυχερή;

Δημοσίευση 14/12/2015 | 11:13

Η ανάρτηση στο Facebook για το Τζόκερ που τρέλανε το Διαδίκτυο

Το χρυσό δελτίο του Τζόκερ των 2,5 ευρώ που κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ παίχτηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ της Όλγας Κορδά στα Βραχνέικα. Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, γιατί όμως πολλοί νόμιζαν ότι η τυχερή ήταν η ίδια η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου;

Από χθες τη νύχτα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η νέα πολυεκατομμυριούχος είναι η κυρία Κορδά.

Η κυρία Κορδά

Όλα αυτά, βέβαια, ήταν φήμες, οι οποίες, δυστυχώς για την ίδια την ιδιοκτήτρια (αφού δεν είναι αυτή η τυχερή), δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κυρίας Κορδά στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο (ήταν μάλιστα ένα από τα έτοιμα που είχε πουλήσει), πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό και όλοι οι φίλοι της νόμιζαν ότι είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ!

Βέβαια, πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση, και έτσι το κυνήγι του νέου εκατομμυριούχου συνεχίζεται! Σύμφωνα με την κυρία Κορδά, μάλιστα, ο υπερτυχερός δεν αποκλείεται να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά καποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών-Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στη συνέχεια φεύγουν», λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνέικων, σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στην ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας, και βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την πόλη, με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος 18.11.2025
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 18.11.2025
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος 18.11.2025
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος 18.11.2025
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 18.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα 18.11.2025
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science 18.11.2025
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα 18.11.2025
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό