E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Παπανώτα

«Αγαπητέ σχολιαστή…»

Δημοσίευση 12/12/2015 | 18:54

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Παπανώτα

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Τζένης Μπαλατσινού για τον Δημήτρη Παπανώτα. Όταν της απευθύνθηκε μία ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Τζένη Μπαλατσινού, είπε, έχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία της: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά (πλαστικές επεμβάσεις) κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες... Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Η πρώτη απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ήρθε μέσα από την εκπομπή του «Happy Day», που είπε: «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;...Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Για δες καιρό που διάλεξε το Τζενακι (Μπαλατσινου) να κάνει ρατσιστικές και ομοφοβικες δηλώσεις!!!! Σήμερα που στη βουλή κατατίθεται ΑΥΤΟ το νομοσχέδιο!!!!

Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές τις απορίες.

Τι είδους απορίες? Να πχ αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιαστρια, σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.... Χαχαχα...».

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα μέσα απο τη σελίδα της, Jenny.gr

Αγαπητέ σχολιαστή…

Ας μιλήσουμε περισσότερο για όρους και λιγότερο για αφορισμούς.

Ομοφοβία: Η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φαινόμενο που βασίζεται στην προκατάληψη, δημιουργείται από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Συχνά φτάνει ως το σημείο να εκδηλώνεται πολύ επικίνδυνα, όπως μέσω λεκτικής βίας και με ομοφοβικά εγκλήματα μίσους όπως επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμη και φόνους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ομοφοβία μπορεί να προέρχεται από θρησκευτική προκατάληψη, αισθήματα κοινωνικής ανασφάλειας ή ως αυτοεπιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάποιοι από τους παράγοντες που επιτείνουν τη ομοφοβία ειναι ακόμη το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και κοινωνικό στάτους, η έλλειψη επαφής με ομοφυλόφιλους και η έλλειψη παιδείας.

Μισογύνης: Αυτός που μισεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά κατά συρροή.

Κατίνα: γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.

¶νδρας: Αρσενικός ¶νθρωπος. Δεν επικρίνει τις γυναίκες, μιλά λίγο και σκέφτεται πολύ. Διακατέχεται από υπερηφάνεια, αυτοσεβασμό και γενναιότητα στην ανάληψη ευθυνών.

Μπορείς να εμμένεις στον λαϊκότροπο κακόβουλο λόγο σου και να αφήσεις ήσυχους όρους κοινωνικής ευαισθησίας. Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις την μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…

Καλημέρα και εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις απάντηση στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν γύρω από την showbiz…

Υ.Γ. Εναλλακτικές ερωτήσεις προς αντικατάσταση «κλισέ» ερωτήσεων:

1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που