E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Παπανώτα

«Αγαπητέ σχολιαστή…»

Δημοσίευση 12/12/2015 | 18:54

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Παπανώτα

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Τζένης Μπαλατσινού για τον Δημήτρη Παπανώτα. Όταν της απευθύνθηκε μία ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Τζένη Μπαλατσινού, είπε, έχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία της: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά (πλαστικές επεμβάσεις) κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες... Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Η πρώτη απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ήρθε μέσα από την εκπομπή του «Happy Day», που είπε: «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;...Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Για δες καιρό που διάλεξε το Τζενακι (Μπαλατσινου) να κάνει ρατσιστικές και ομοφοβικες δηλώσεις!!!! Σήμερα που στη βουλή κατατίθεται ΑΥΤΟ το νομοσχέδιο!!!!

Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές τις απορίες.

Τι είδους απορίες? Να πχ αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιαστρια, σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.... Χαχαχα...».

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα μέσα απο τη σελίδα της, Jenny.gr

Αγαπητέ σχολιαστή…

Ας μιλήσουμε περισσότερο για όρους και λιγότερο για αφορισμούς.

Ομοφοβία: Η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φαινόμενο που βασίζεται στην προκατάληψη, δημιουργείται από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Συχνά φτάνει ως το σημείο να εκδηλώνεται πολύ επικίνδυνα, όπως μέσω λεκτικής βίας και με ομοφοβικά εγκλήματα μίσους όπως επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμη και φόνους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ομοφοβία μπορεί να προέρχεται από θρησκευτική προκατάληψη, αισθήματα κοινωνικής ανασφάλειας ή ως αυτοεπιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάποιοι από τους παράγοντες που επιτείνουν τη ομοφοβία ειναι ακόμη το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και κοινωνικό στάτους, η έλλειψη επαφής με ομοφυλόφιλους και η έλλειψη παιδείας.

Μισογύνης: Αυτός που μισεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά κατά συρροή.

Κατίνα: γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.

¶νδρας: Αρσενικός ¶νθρωπος. Δεν επικρίνει τις γυναίκες, μιλά λίγο και σκέφτεται πολύ. Διακατέχεται από υπερηφάνεια, αυτοσεβασμό και γενναιότητα στην ανάληψη ευθυνών.

Μπορείς να εμμένεις στον λαϊκότροπο κακόβουλο λόγο σου και να αφήσεις ήσυχους όρους κοινωνικής ευαισθησίας. Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις την μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…

Καλημέρα και εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις απάντηση στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν γύρω από την showbiz…

Υ.Γ. Εναλλακτικές ερωτήσεις προς αντικατάσταση «κλισέ» ερωτήσεων:

1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τα παιδικά τηλεοπτικά πλατό στο εδώλιο των μελλοθανάτων: Το έγκλημα που πάγωσε την Αμερική

Celebrity Stories 27.02.2026
Η πώληση ενός πολυτελούς γιοτ κατέληξε σε ένα σχέδιο θανάτου χωρίς ίχνη – και σε μια υπόθεση που ακόμη σοκάρει

Έξαλλος ο Πάνος Καλλίδης με μουσικό του στη Θεσσαλονίκη: «Αστο μ….α – Αστο!»

Tabloid Χτες
Ο Πάνος Καλίδης έχασε την ψυχραιμία του πάνω στη σκηνή

Χάλι Μπέρι: Με τον αρραβωνιαστικό μου κάνουμε το πιο εκπληκτικό σeξ που μπορούν να κάνουν δύο άνθρωποι

Tabloid Χτες
Κάναμε σeξ από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, αποκάλυψε η 59χρονη ηθοποιός για τον Βαν Χαντ

Ιαπωνία: Παρουσίασε τον Buddharoid, το ρομπότ‑μοναχό με AI που απαντά σε υπαρξιακά ερωτήματα

Social Χτες
Το ρομπότ μπορεί να συμμετάσχει σε συζητήσεις - Πώς εκπαιδεύτηκε

Ο εφιάλτης της Ζιζέλ Πελικό γίνεται σειρά ‑ Ποια διάσημη ηθοποιός θα την υποδυθεί

Media Χτες
Best seller μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της αναδείχθηκε στη Γαλλία η αυτοβιογραφία της 73χρονης Ζιζέλ Πελικό

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον νάρθηκα στο χέρι και η απάντησή της

Tabloid Χτες
Με νάρθηκα στο χέρι εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, σήμερα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τόση αλητεία; Δεν ντρέπεστε;» ‑ Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Tabloid Χτες
«Είναι πάρα πολύ τρομακτικό αυτό που γίνεται με το AI, δυστυχώς αυτό που συμβαίνει είναι παρανοϊκό» ξέσπασε ο παρουσιαστής

Πάνος Καλίδης: «Αρπάχτηκε» on stage με μουσικό του και πέταξε «γαλλικό»

Tabloid Χτες
Ο Πάνος Καλίδης «αρπάχτηκε» on stage με μουσικό σε εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη και η εκπομπή «Buongiorno» πρόβαλε το σχετικό βίντεο

Κατερίνα Λιόλιου: Ο «Λογαριασμός» από viral τραγούδι έγινε... πασχαλινή λαμπάδα

Tabloid Χτες
Το κομμάτι καταγράφει υψηλές επιδόσεις στις πλατφόρμες και γίνεται έμπνευση

Δημήτρης Φιλιππίδης: Μιλά για τη δίκη του πατέρα του ‑ «Στην αρχή ήταν τρομακτικό, ήμουν 23 χρονών»

TV Buzz Χτες
Ο 28χρονος ηθοποιός και γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε λόγο για το πώς βίωσε την αρχική περίοδο των εξελίξεων

Η Dat Lilly για τον θάνατο των γονιών της: Η ζωή στο ίδρυμα και η ενηλικίωση

Tabloid Χτες
Η ενόχληση και η εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια