E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Παπανώτα

«Αγαπητέ σχολιαστή…»

Δημοσίευση 12/12/2015 | 18:54

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Δημήτρη Παπανώτα

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Τζένης Μπαλατσινού για τον Δημήτρη Παπανώτα. Όταν της απευθύνθηκε μία ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Τζένη Μπαλατσινού, είπε, έχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία της: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά (πλαστικές επεμβάσεις) κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες... Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Η πρώτη απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ήρθε μέσα από την εκπομπή του «Happy Day», που είπε: «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;...Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Για δες καιρό που διάλεξε το Τζενακι (Μπαλατσινου) να κάνει ρατσιστικές και ομοφοβικες δηλώσεις!!!! Σήμερα που στη βουλή κατατίθεται ΑΥΤΟ το νομοσχέδιο!!!!

Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές τις απορίες.

Τι είδους απορίες? Να πχ αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιαστρια, σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.... Χαχαχα...».

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα μέσα απο τη σελίδα της, Jenny.gr

Αγαπητέ σχολιαστή…

Ας μιλήσουμε περισσότερο για όρους και λιγότερο για αφορισμούς.

Ομοφοβία: Η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φαινόμενο που βασίζεται στην προκατάληψη, δημιουργείται από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Συχνά φτάνει ως το σημείο να εκδηλώνεται πολύ επικίνδυνα, όπως μέσω λεκτικής βίας και με ομοφοβικά εγκλήματα μίσους όπως επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμη και φόνους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ομοφοβία μπορεί να προέρχεται από θρησκευτική προκατάληψη, αισθήματα κοινωνικής ανασφάλειας ή ως αυτοεπιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάποιοι από τους παράγοντες που επιτείνουν τη ομοφοβία ειναι ακόμη το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και κοινωνικό στάτους, η έλλειψη επαφής με ομοφυλόφιλους και η έλλειψη παιδείας.

Μισογύνης: Αυτός που μισεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά κατά συρροή.

Κατίνα: γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.

¶νδρας: Αρσενικός ¶νθρωπος. Δεν επικρίνει τις γυναίκες, μιλά λίγο και σκέφτεται πολύ. Διακατέχεται από υπερηφάνεια, αυτοσεβασμό και γενναιότητα στην ανάληψη ευθυνών.

Μπορείς να εμμένεις στον λαϊκότροπο κακόβουλο λόγο σου και να αφήσεις ήσυχους όρους κοινωνικής ευαισθησίας. Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις την μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…

Καλημέρα και εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις απάντηση στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν γύρω από την showbiz…

Υ.Γ. Εναλλακτικές ερωτήσεις προς αντικατάσταση «κλισέ» ερωτήσεων:

1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για το Buongiorno της Φαίης Σκορδά στο Mega

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε από τη διοίκηση του μεγάλου καναλιού πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο Τζέιμς Χίρντεγκεν κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με τη ρύθμιση της επιμέλειας

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Τάκη Γκώνια: «Ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
H Έρρικα Πρεζεράκου, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media τον Τάκη Γκώνια

Μουντιάλ 2026: Μετά τη Βοστώνη οι Σκωτσέζοι βάζουν φωτιά και στο Μαϊάμι, βίντεο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Από τους οπαδούς που έχουν κλέψει την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αυτοί της Σκωτίας

Αννα Βίσση: Ποια είναι η εκπληκτική νέα εμφάνισή της ενόψει της μεγάλης συναυλίας στο ΟΑΚΑ;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πρώτες εικόνες από τα παρασκήνια των προβών για το μεγαλεπήβολο show της 26ης Σεπτεμβρίου.

Στο ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα της GBL με 25 εκατομμύρια ευρώ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η συμφωνία είναι οριστική και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα μεταδίδονται από το ΣΚΑΪ μέχρι το 2029

Ο εμβληματικός φίλαθλος «άγαλμα» του Κονγκό έφτασε στο Μουντιάλ ‑ Ποιος είναι ο «Λουμούμπα»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο Μισέλ Κούκα Μπολαντίνγκα έγινε viral στα social media κατά τη διάρκεια του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς πόζαρε ως άγαλμα του δολοφονημένου ηγέτη της ανεξαρτησίας του Κονγκό, Πατρίς Λουμούμπα πάνω σε ένα βάθρο, έχοντας το δεξί του χέρι υψωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων

Ποιος φίλησε τη Σακίρα στις κερκίδες του Μουντιάλ, το βίντεο που έγινε viral

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στάδιο του Ντάλας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αργεντινής ενάντια στην Αυστρία και ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε στις κάμερες σχολιάστηκε έντονα στα social media

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ στη Μύκονο – Οι στιγμές της Βανέσα στο Nammos με τις κόρες της

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Το Mykonos Live TV κατέγραψε τη Βανέσα Μπράιαντ στην Ψαρρού με τις τρεις κόρες της, 12 χρόνια μετά τις οικογενειακές διακοπές με τον αείμνηστο σταρ του ΝΒΑ

Νέα κοινή εμφάνιση για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

Tabloid 24.06.2026
Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με έναν σκύλο