E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Ξεκίνησε η δίκη

Δημοσίευση 12/12/2015 | 11:56

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Αρνείται και μάλιστα κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται η νοσηλεύτρια που βρέθηκε κατηγορούμενη για διαδικτυακή αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας 14 ετών και έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου, προκαλώντας και τη σχετική δίωξη σε βάρος της, η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει το παιδί και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.
Στις 23 Ιανουαρίου 2013, όπως κατήγγειλε η μητέρα, η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η κατηγορούμενη από την άλλη δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη μεταξύ της ίδιας και του ανηλίκου. Όπως εκθέτει, τον γνώρισε το Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερος κατά 4 έτη από την ίδια. Υποστηρίζει ότι την έπεισε ότι ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και πως οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές.

Η νοσηλεύτρια αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013. Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρεί εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.

Εκείνος μετέβη, όπως είπε στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρισε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες! Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο.

Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.

Διανυκτέρευσε, όπως καταθέτει, μαζί του, και ότι της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από την θητεία του στο Ιράκ. Οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε, την επισκέφθηκαν την επόμενη ημέρα και όπως είπε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!

Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.

Από φίλο του έμαθε μετά ότι ήταν 14 ετών πράγμα που δεν γνώριζε, λόγω της σωματικής του διάπλασης, ενώ επιφυλάχθηκε των δικαιωμάτων της στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Θεωρεί μάλιστα ότι η υπόθεση στήθηκε σε βάρος της επειδή τον εγκατέλειψε ενώ ήταν σφόδρα ερωτευμένος μαζί της

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Fuel Pass 2026: Ανοίγουν οι αιτήσεις από 6 Απριλίου – Αναλυτικά πως θα γίνουν οι πληρωμές

Ελλάδα 01.04.2026
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, κατόπιν αυθεντικοποίησης με κωδικούς TAXISnet

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεύτερη δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ζητείται άρση ασυλίας για 11 βουλευτές

Ελλάδα 01.04.2026
Η έρευνα αφορά φερόμενα κακουργήματα και πλημμελήματα κατά των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ

Ιωάννα Τούνη: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέας στη δίκη

Ελλάδα 01.04.2026
Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη για την υπόθεση revenge pοrn που κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη

ΝΒΑ: Έγραψαν ιστορία τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μετά το ντεμπούτο του Αλεξ με τους Μπακς, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 01.04.2026
Ο Ντοκ Ρίβερς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον μικρότερο της οικογένειας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε 2:48 και σκόραρε τους πρώτους του πόντους στη Λίγκα

Χτύπησαν ξανά οι «δράκοι» του Πειραιά και του Περιστερίου

Ελλάδα 01.04.2026
Δύο σοβαρά περιστατικά σeξουαλικής βίας προκαλούν έντονη ανησυχία

Πρόταση της ΕΕ για τηλεργασία και Κυριακές χωρίς ΙΧ λόγω αυξήσεων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Κόσμος 01.04.2026
Ο επίτροπος Ενέργειας Νταν Γιόργκενσεν κάλεσε τα κράτη-μέλη να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμων, καθώς οι τιμές πετρελαίου αυξήθηκαν 70% και του φυσικού αερίου 50%

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Δεδομένου ότι σε ορισμένους Δήμους οι αποφάσεις αναστολής μπορεί να λαμβάνονται οποιαδήποτε ώρα, η τηλεκπαίδευση ενεργοποιείται άμεσα

Απίστευτο συμβάν στη Σύρο: Αντρας με μαχαίρι κυνηγούσε να σφάξει νοσηλεύτρια

Ελλάδα Χτες
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη βία σε βάρος υγειονομικών

Ο πόλεμος στο Ιράν «κόβει» το ήλιο: Παγκόσμιος πανικός για τα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης και τα νοσοκομεία

Κόσμος Χτες
Ο πόλεμος με το Ιράν χτυπά το Κατάρ, στραγγαλίζει την παγκόσμια αγορά ηλίου και απειλεί chip τεχνητής νοημοσύνης, MRI και διαστημικές αποστολές, ανοίγοντας μια νέα γεωπολιτική κρίση υψηλής τεχνολογίας

Σάντσεθ: «Βήμα προς το απαρτχάιντ» η θανατική ποινή μόνο για Παλαιστίνιους από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν χαρακτηρίσει σε πολλές περιπτώσεις τη στάση της Ισπανίας αντισημιτική