E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Ξεκίνησε η δίκη

Δημοσίευση 12/12/2015 | 11:56

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Αρνείται και μάλιστα κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται η νοσηλεύτρια που βρέθηκε κατηγορούμενη για διαδικτυακή αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας 14 ετών και έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου, προκαλώντας και τη σχετική δίωξη σε βάρος της, η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει το παιδί και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.
Στις 23 Ιανουαρίου 2013, όπως κατήγγειλε η μητέρα, η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η κατηγορούμενη από την άλλη δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη μεταξύ της ίδιας και του ανηλίκου. Όπως εκθέτει, τον γνώρισε το Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερος κατά 4 έτη από την ίδια. Υποστηρίζει ότι την έπεισε ότι ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και πως οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές.

Η νοσηλεύτρια αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013. Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρεί εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.

Εκείνος μετέβη, όπως είπε στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρισε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες! Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο.

Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.

Διανυκτέρευσε, όπως καταθέτει, μαζί του, και ότι της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από την θητεία του στο Ιράκ. Οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε, την επισκέφθηκαν την επόμενη ημέρα και όπως είπε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!

Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.

Από φίλο του έμαθε μετά ότι ήταν 14 ετών πράγμα που δεν γνώριζε, λόγω της σωματικής του διάπλασης, ενώ επιφυλάχθηκε των δικαιωμάτων της στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Θεωρεί μάλιστα ότι η υπόθεση στήθηκε σε βάρος της επειδή τον εγκατέλειψε ενώ ήταν σφόδρα ερωτευμένος μαζί της

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραλήρημα της Αγκυρας για την γενοκτονία των Ποντίων: Η Ελλάδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, εσείς σφάξατε Τούρκους στην Τριπολιτσά

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την ιστορία για πολιτικό όφελος και να αναγνωρίσουν τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον Τούρκων και άλλων εθνοτικών ομάδων» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση

X: Περιορίζει τους χρήστες χωρίς μπλε τικ σε 50 δημοσιεύσεις την ημέρα

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Οι οι επικριτές αυτού του περιορισμού προειδοποιούν ότι μια τέτοια αλλαγή ενδέχεται να οδηγήσει σε μαζικότερη αποχώρηση χρηστών

Καρκίνος: Κοινό φάρμακο για το άσθμα ίσως βοηθά στην αντιμετώπιση επιθετικών μορφών του

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Cancer

Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων ‑ Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών με την ίδια εργασιακή θέση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έκανε μήνυση σε Κουσουλό και Γεωργιάδη – Για ποιο λόγο

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Πληρεξούσιος δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κατά της Αννας Καρακίτσου, του Πέτρου Κουσουλού, του Χαράλαμπου Κούτρα και του Αδωνι Γεωργιάδη

Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο, μετά τις αναφορές περί «εντολής ίδρυσης κόμματος»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Καταγγέλλουν το Νίκο Καραχάλιο για «ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς»

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από τις δοκιμαστικές διαδρομές στην επέκταση της Καλαμαριάς

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Το βίντεο ακολουθεί τη διαδρομή από τον σταθμό της Καλαμαριάς προς αυτόν την Αρετσούς

Αρση της ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταγγελία εξύβρισης

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 11 Ιουνίου 2025 ο Νίκος Παππάς φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε τον καταγγέλλοντα μέσω Instagram

Διακοπές με voucher: Ρεκόρ όλων των εποχών με 800.000 αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό το 2026

Ελλάδα 19.05.2026
Η ακρίβεια στις τιμές διαμονής και μετακίνησης οδηγεί όλο και περισσότερους πολίτες στις επιδοτούμενες διακοπές

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για την οσμή αερίου στα Νότια Προάστια

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι έλεγχοι για να εντοπιστεί τι προκαλεί την έντονη οσμή συνεχίζονται

Σάλος στη Βρετανία: Δυο γυναίκες κατήγγειλαν ότι βiάστηκαν σε βρετανικό ριάλιτι

Κόσμος 19.05.2026
Η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, με το Channel 4, να αποσύρει όλες τις σεζόν από τις πλατφόρμες streaming

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και πόσο διαρκούν

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Πάνω από ένα μήνα θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις