E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

46χρονος παράτησε την γυναίκα του και τα 7 παιδιά του για να ζήσει σαν 6χρονο κορίτσι

Απίστευτη περίπτωση στον Καναδά

Δημοσίευση 11/12/2015 | 18:55

46χρονος παράτησε την γυναίκα του και τα 7 παιδιά του για να ζήσει σαν 6χρονο κορίτσι

Ο Stefonknee Wolschtt, από το Τορόντο, είναι 46 ετών και μετά από 23 χρόνια γάμου δήλωσε ότι συνειδητοποίησε ότι είναι τρανσeξουαλ και δεν επιθυμεί πλέον να ζει ως άνδρας.

Ο 46χρονος εγκατέλειψε την σύζυγο και τα εφτά του παιδιά και ζει κοντά σε μια θετή οικογένεια σαν ένα κορίτσι έξι ετών. Ο ίδιος εμφανίστηκες σε βίντεο από την «The Trangender project», μια online κοινότητα που παρουσιάζει τις προσωπικές ιστορίες των διαφυλικών ατόμων.

Στο βίντεο ο 46χρονος δηλώνει ότι θέλει να τον αποκαλούν «Στέφανι» και υποστηρίζει ότι ζει ευτυχισμένος μαζί με την νέα του οικογένεια. Η θετή οικογένεια του 46χρονου έχει ήδη μια κόρη που πάντα ήθελε μια μικρότερη αδελφή, έτσι η «Στέφανι» μεταμορφώθηκε σε ένα εξάχρονο κορίτσι και δηλώνει ευτυχισμένη που επέστρεψε στην παιδική της ηλικία. Τώρα πια παίζει και ζωγραφίζει με την «αδελφή» της και δεν κάνει σκέψεις αυτοκαταστροφής, όπως στο παρελθόν, αναφέρει στο βίντεο, ενώ για την σύζυγο και για τα παιδιά που άφησε πίσω της, υποστηρίζει ότι την απέρριψαν και δεν αποδέχτηκαν την νέα της εικόνα.

Η σύζυγος του 46χρονου, του είχε πει: «Ή θα σταματήσεις να είσαι τρανσeξουαλ ή θα φύγεις από το σπίτι», ενώ η μεγαλύτερη κόρη του, όταν παντρεύτηκε το 2012, του ζήτησε «να είναι ντυμένος ως μπαμπάς», να καθίσει στο πίσω μέρος της εκκλησίας και να μην μιλάει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εκείνη την ημέρα ο Stefonknee Wolschtt έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χωρίς επιτυχία, ενώ το ίδιο είχε κάνει και το 2009.

Τώρα, ο 46χρονος λαμβάνει στήριξη από την Μητροπολιτική εκκλησία του Τορόντο της οποίας ένα μεγάλο μέρος των πιστών είναι διαφυλικά άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλίσα Λέμαν: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του νέου της συντρόφου μετά από έναν θυελλώδη έρωτα έξι μηνών

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Μοντέλ ΜακΚένζι, που έγινε γνωστός περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Love Island παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη σε παραλία στη Τζαμάικα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πόζες της με μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Η τολμηρή εμφάνιση της Μαντόνα στο Παρίσι με ημιδιαφανές μίνι φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο και με μεταλλικό jacket το οποίο στην πορεία αφαίρεσε

Ουγγαρέζος: Τι είπε on air για το αιφνιδιαστικό τέλος του Buongiorno στο MEGA

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για πρώτη φορά για την ξαφνική διακοπή της εκπομπής, αφήνοντας αιχμές αλλά κρατώντας τα πιο «καυτά» για αργότερα.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Φαίη Σκορδά μετά το σοκ του τέλους του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε ότι μίλησε προσωπικά με τη Φαίη Σκορδά, η οποία δεν περίμενε το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής της στο MEGA.

Δείξε μου τα δάχτυλα των ποδιών σου και θα σου πω από πού κατάγεσαι

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μικρές λεπτομέρειες που κρύβουν μεγάλα μυστικά - ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται μια διαδεδομένη θεωρία για το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών

Το viral φιλί του Javier Bardem με την Kate Hudson που προκάλεσε σχόλια – Τι συμβαίνει πραγματικά

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μια σειρά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στα social media έβαλαν φωτιά στις συζητήσεις

Βόμβα στο MEGA: Τέλος η Φαίη Σκορδά και το «Buongiorno»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε επίσημα για την απόφαση σε συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, με την τελευταία εκπομπή να έχει ήδη ορισθεί.

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τζέιμς Χίρντεγκεν κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με τη ρύθμιση της επιμέλειας