E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζώδια: Πώς θα περάσεις Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Προβλέψεις για το τριήμερο που ξεκινά

Δημοσίευση 11/12/2015 | 16:50

Ζώδια: Πώς θα περάσεις Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Κριός

Έχεις πάρει μεγάλη φόρα και είσαι βέβαιος/η ότι θα καταφέρεις οτιδήποτε έχεις βάλει ως στόχο. Σχέδια για ταξίδια και σπουδές στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και αυτό θα είναι μια θετική τροπή για σένα. Από το Σάββατο το απόγευμα και μετά, χρειάζεται να μην αφήσεις κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να σε ρίξουν και να σου δημιουργήσουν ενοχές. Τα πράγματα για πολλούς λόγους θα σοβαρέψουν και πιθανόν να μετριάσεις τον αυθορμητισμό σου ή να αμφισβητήσεις οτιδήποτε δεν είναι στηριγμένο σε λογικά επιχειρήματα. Οι συζητήσεις σου θα είναι πολύ ώριμες και θα περιστρέφονται γύρω από θέματα που αφορούν είτε στα επαγγελματικά σου είτε σε οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Όλα αυτά όμως σε «καλουπώνουν» και θα νιώσεις ότι τυποποιείσαι.

Ταύρος

Θέλεις να μετριάσεις όλους τους φόβους που έχεις για τα οικονομικά σου ζητήματα, ώστε να απελευθερωθείς. Το ξεκαθάρισμα που είναι πιθανό να γίνει θα αφορά σε μια συνεργασία ή ακόμα και στον/την σύντροφο και το κοινό σας ταμείο. Ίσως σε κάνουν οι καταστάσεις να αναζητήσεις μεγαλύτερη ελευθερία σε οποιαδήποτε κίνηση πάνω στον τομέα των οικονομικών σου. Πάντως θα έχεις υποστήριξη, γιΆ αυτό σπάσε τα καλούπια που σε βάζουν να λειτουργείς με συγκεκριμένο τρόπο. Από το Σάββατο και μετά, μπορεί να κάνεις συζητήσεις για το εξωτερικό ή για θέματα σπουδών σε συνδυασμό με επαγγελματικές προοπτικές. Η Αφροδίτη που είναι στο άξονά σου προσφέρει μια ευκολία στην ερωτική σου σχέση γιΆ αυτό θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα με τον άνθρωπό σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον άξονά σου δημιουργεί την διάθεση να αλλάξεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και κυρίως σε αυτά που αφορούν στους άλλους, τον τρόπο που επικοινωνείς και συνεργάζεσαι. Χωρίς να το καταλάβεις θα δώσεις πολλά και απλόχερα στους γύρω σου αλλά θα αναζητήσεις κι ένα χέρι για να πιαστείς, πιθανόν από έναν Τοξότη. Θα καταλάβεις ότι σε ενδιαφέρει να μη μένουν στάσιμα τα πράγματα και ίσως φανερώσεις αλήθειες που όμως θα σε πιέσουν άλλα άτομα να το κάνεις. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να σε ρίξουν και θα είσαι πιο συγκρατημένος/η γιατί θα υπάρξουν συγκεκριμένα πρόσωπα που θα σου υπενθυμίσουν τις υποχρεώσεις σου. Κυρίως από το Σάββατο και μετά, θα αλλάξει η ενέργειά σου και δεν θα είσαι τόσο ο εαυτός σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα βγεις ή δεν θα έχεις διάθεση για επικοινωνία αλλά όλα θα είναι με όρια. Ένας Αιγόκερως μπορεί να αναμιχθεί περισσότερο αυτές τις ημέρες στην ζωή σου.

Καρκίνος

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου και ίσως ένα τυπικό πρόγραμμα που σε κουράζει και σε πιέζει υπερβολικά. Ένας αέρας ελευθερίας αλλά και πλήρους απαγκίστρωσης από βαρετές δουλειές θα φυσήξει μέσα σου. Εναλλακτικές γνώσεις σχετικές με την υγεία και πιθανόν η αναζήτηση ενός συστήματος όπως γιόγκα ή αναπνοών, θα σε βγάλουν από το άγχος και την ένταση των συναισθημάτων σου. Από το Σάββατο το απόγευμα και μετά, θα μοιράσεις την ενέργειά σου σε άτομα που είναι πολύ κοντά σου και μέσα από αυτά θα προσπαθήσεις να βγάλεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Σίγουρα ο ερωτισμός σου θα είναι πολύ έντονος και με πάθος γιατί οι αισθήσεις σου είναι σε πλήρη εγρήγορση. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα σε απογειώσει.

Λέων

Γίνονται πολλές ζυμώσεις και οι σκέψεις σου ή οι συζητήσεις για το εξωτερικό σε βάζουν στην πρίζα και σε ενεργοποιούν προς άλλους στόχους και κατευθύνσεις. Γενικά ο αέρας της ελευθερίας θα σε μαλακώσει και δε θα έχεις εγωιστικές απαιτήσεις, όπως το να σε σέβονται περισσότερο τα άτομα που σε περιστοιχίζουν. Χρειάζεται κατά περιόδους να αλλάζεις κι από τη μονότονη σταθερότητα να μετακινείσαι σε άλλες θέσεις και στάσεις ζωής οι οποίες σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα γιατί έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρεις σε βοηθά να κάνεις θαύματα αλλά και να κερδίζεις όλες τις υποθέσεις σου. Ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως μπορεί να σε βάλει σε διαφορετικές διαδικασίες και να σε γειώσει απότομα. Τα σχέδιά σου για αλλαγές ή μετακίνηση στο εξωτερικό θα πέσουν πάνω σε πρακτικά εμπόδια που θα σε αναγκάσουν να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

Παρθένος

Αισιοδοξείς, ανοίγεσαι και κυρίως δημιουργείς χώρο στην καρδιά σου, σπάζοντας εσωτερικές αγκυλώσεις. Το σπίτι σου θα είναι πεδίο δράσης, ανοιχτό σε φίλους και γνωστούς. Το πιο σημαντικό για σένα όμως είναι η ερωτική σου ζωή γιατί θα νιώσεις ότι έχει ξεκινήσει κάτι πολύ καλό. Όλα γίνονται με ένα τρόπο πολύ εύκολο και εσύ δεν καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για να πάρεις αυτό που θέλεις. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα κυλήσει αβίαστα γιατί θα μιλήσετε ανοικτά ενώ με έναν Καρκίνο μπορεί να μετατραπεί από φιλική σε ερωτική. Με τον Αιγόκερω που από εκεί που υπήρχε μεγάλη σοβαρότητα ξαφνικά το κλίμα θα αλλάξει και θα είστε μες στην τρελή χαρά. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και ειδικά τα παιδιά σου θα είναι το κύριο μέλημά σου.

Ζυγός

Θα βιώσεις μια αλλαγή και στην διάθεσή σου αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Πιθανόν να είσαι σε ταξίδι ή με πολύ κόσμο και αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα νιώσεις για λίγο ότι μπορείς να μιλήσεις πιο εύκολα και να σε καταλάβουν , χωρίς να σε κατηγορήσουν ή να σε στοχοποιήσουν για κάτι. Η ελευθερία του πνεύματος και της επικοινωνίας θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ιδιαίτερες γνώσεις. Επαγγελματικά ταξίδια και νέα ανοίγματα θα σε ικανοποιήσουν. Οι σχέσεις με ένα συγγενικό πρόσωπο που είχαν διαταραχθεί θα βελτιωθούν γιατί εσύ θα αλλάξεις. Πιθανές αποκαλύψεις θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα δεις κάποια θέματα που σε απασχολούν από άλλη οπτική. Από το Σάββατο και μετά, η διάθεσή σου να στηρίξεις την οικογένεια αλλά και να εστιάσεις στο σπίτι σου θα είναι πιο έντονη και θα έχεις και την ευκαιρία να ξεκουραστείς από τα πολλά τρεξίματα των προηγούμενων ημερών.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σε έχει βάλει σε αρκετές εσωτερικές διαδικασίες και ήδη συντελούνται αλλαγές μέσα σου. Μάλιστα, τη διαφορά την καταλαβαίνεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να σταματήσεις να αισθάνεσαι ότι είσαι σε πόλεμο με συγκεκριμένα άτομα και κυρίως να συγχωρήσεις πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε πόνεσαν. Έτσι, θα ξαλαφρώσεις και θα βιώσεις μια διαφορετική πραγματικότητα. Υπάρχει πιθανότητα να χαλάσεις πολλά χρήματα αγοράζοντας δώρα ή κάνοντας όλες σου τις τρελές επιθυμίες πραγματικότητα, το καλό είναι όμως ότι από κάπου αλλού θα εισπράξεις. Η σοβαρότητα και κυρίως η ωριμότητα που θα αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο οικογενειακό θέμα θα είναι η αρχή για να επιλύσεις κι άλλα σημαντικά που σε απασχολούν. Πιθανόν να επισκεφτείς ιστορικούς τόπους, μουσεία και γκαλερί με φίλους ή τα παιδιά σου και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Παρασκευή στο ζώδιό σου είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Για αυτό θα νιώσεις πολύ δύναμη και θα έχεις ισχυρή επίγνωση του τι κάνεις. Η επιθυμία να καθαρίσεις την ψυχή σου από διάφορα «σκουπίδια» που σε ενοχλούν ή σε πονάνε θα σε σπρώξει να πάρεις αποφάσεις που ίσως να τις κλωθογύριζες εδώ και καιρό. Μετά από αυτό θα πάρεις στροφή 180 μοιρών σε μια πολύ προσωπική σου υπόθεση. Η φύση, ο αθλητισμός, η πίστη στο στόχο σου και γενικά οτιδήποτε σε κάνει να εξελίσσεσαι σωματικά ή ψυχικά θα είναι πλέον μια καινούργια πραγματικότητα. Πιθανόν να δουλέψεις πολύ αυτό το Σαββατοκύριακο για να κερδίσεις χρήματα τις επόμενες ημέρες, όπως επίσης να επιδοθείς σε καθαρισμό ή οργάνωση του σπιτιού σου. Πάντως θα μείνεις ικανοποιημένος/η γιατί θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Η διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα σίγουρα θα είναι από τις πρώτες σου επιλογές και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν ωφέλιμες για την δουλειά σου και τις προσωπικές σου επιδιώξεις.

Αιγόκερως

Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις για να φύγεις από κάπου που είσαι με στόχο την αναβάθμισή σου αλλά και αποκαλύψεις που δεν τις περίμενες θα είναι κάποια από αυτά που ελαφρώς θα σε ταρακουνήσουν. Αλλά τελικά χρειάζεται να ξυπνήσεις και να κινηθείς, ώστε να αισθάνεσαι καλά. Ο από μηχανής Θεός που μερικές φορές περιμένεις να έρθει στη ζωή σου και να σε λυτρώσει από καταστάσεις που δεν μπορείς να ξεφύγεις, ίσως εμφανιστεί αυτές τις ημέρες, αρκεί να πιστεύεις στα θαύματα. Η σχέση με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου θα είναι πολύ καλή από το Σάββατο και μετά και θα ενεργοποιηθείς τόσο πολύ, που ούτε και εσύ δεν περίμενες. Θα κάνεις όλα όσα απέφευγες ή λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορούσες και θα ασχοληθείς περισσότερο με το να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με παλιούς ή και νέους φίλους. Ένας Σκορπιός θα παίξει σημαντικό ρόλο, αρκεί να τον αφήσεις να μπει για λίγο στην ζωή σου.

Υδροχόος

Βιώνεις μια έντονη εσωτερική ελευθερία, όχι μόνο μέσα από συζητήσεις και επικοινωνία με άτομα που σου ταιριάζουν αλλά και από μια ανάταση η οποία σου προσφέρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ό, τι κάνεις. Το θάρρος που θα πάρεις θα σε κάνει να δημιουργήσεις όχι μόνο για σένα αλλά και για άλλα άτομα. Θα δώσεις το στίγμα σου, χωρίς να σε καπελώνουν συνεργάτες ή ο σύντροφος κι αυτό θα είναι το σημαντικότερο επίτευγμα των ημερών. Από το Σάββατο το απόγευμα, θα χρειαστεί να μείνεις για λίγο μόνος/η με τον εαυτό σου ή με έναν Καρκίνο ή Σκορπιό γιατί σε θέλει σε αποκλειστικότητα. Βέβαια πνίγεσαι γιατί χρειάζεσαι μεγαλύτερο χώρο αλλά μερικές φορές οφείλεις να καταλαβαίνεις και τις ανάγκες του άλλου ατόμου, κυρίως τις συναισθηματικές.

Ιχθύες

Είσαι μες την καλή χαρά γιατί δεν φοβάσαι και αυτό σου δίνει περιπετειώδες πνεύμα και δύναμη να αλλάξεις τις καταστάσεις. Κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στη ζωή σου, σχετικό με τα επαγγελματικά σου και μπορεί να σε αποδιοργανώσει λίγο και να σε κάνει πιο χαοτικό αλλά τουλάχιστον θα είσαι καλά, οπότε αυτό μετράει. Η αισιόδοξη φύση σου θα βγει στην επιφάνεια και θα γίνεις πολύ δοτικός/η με τους γύρω σου. Ένας Τοξότης πάντα σου ανασύρει από την καρδιά όμορφες αναμνήσεις γιΆ αυτό θα επιδιώξεις να είστε μαζί, όσο μεγάλο και αν είναι το τίμημα. Η δουλειά δεν σε τρομάζει και αν πλαισιώνεσαι από άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν σε ό,τι κάνεις, νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις. Μπορεί να κάνεις αυτές τις ημέρες ισχυρές κοινωνικές γνωριμίες από μια συγκέντρωση που θα λάβεις μέρος, επίσης, να έχεις και μια οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σου.

Μπέλλα Κυδωνάκη / astrology.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 25/7: H δουλειά στο γραφείο σας έπνιξε

Ζώδια Ημέρας 25.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 24/7: Κατευνάστε το ρομαντισμό σας

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 23/7: Κινείστε με γνώμονα την λογική

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Φλερτάκια, πονηρά βλέμματα και ξαφνικά νέα

Ζώδια Εβδομάδας 22.07.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 22/7: Προσωπικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο

Ζώδια Ημέρας 22.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 21/7: Διατηρήστε τη σιωπή σας

Ζώδια Ημέρας 21.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 20/7: Όλα τα βλέμματα πάνω σας

Ζώδια Ημέρας 20.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 19/7: Μια πρόταση θα σας κάνει να νιώσετε άβολα

Ζώδια Ημέρας 19.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 18/7: Παίξτε σωστά τα χαρτιά σας!

Ζώδια Ημέρας 18.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα πιο «θανατηφόρα» ζωδιακά ζευγάρια

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 17.07.2024
Τα ζώδια που δημιουργούν σχέσεις έντασης και πάθους

Τα ζώδια σήμερα 17/7: Προσωπικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο

Ζώδια Ημέρας 17.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζωδιακά ζευγάρια που γίνονται αδελφικοί φίλοι

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 16.07.2024
Η αστρολογία δεν προσδιορίζει μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις φιλίες