E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Σερνόμουν στην άσφαλτο για 60 μέτρα!

Πώς βίωσε ένα σοβαρό τροχαίο

Δημοσίευση 11/12/2015 | 11:47

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Σερνόμουν στην άσφαλτο για 60 μέτρα!

Με μια συγκλονιστική περιγραφή των δραματικών στιγμών που έζησε το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, έχοντας συνέλθει από το σοκ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους της στο facebook το περιστατικό, για να περάσει ένα μήνυμα προς όλους: Η ζώνη σώζει ζωές. Όπως η ίδια λέει, μια γυναίκα οδηγός παραβιάζοντας το STOP χτύπησε το δικό της αυτοκίνητο, με μεγάλη ταχύτητα και αποτέλεσμα το όχημα να ντελαπάρει και να σέρνεται στην άσφαλτο επί 60 μέτρα.

«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου» γράφει με λόγια που βγαίνουν από την καρδιά της και εξηγεί πως όταν η τρελή περιδίνηση του οχήματος σταμάτησε, άκουσε «κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά»!

Τελικά η παρουσιάστρια κατόρθωσε μόνη της να απεγκλωβιστεί και να βγει από ένα σπασμένο τζάμι: «Όλοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα. Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας».

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου:
«Χθες το πρωι μια κυρια παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τετοια ταχύτητα ,που το αυτοκινητο μου ντελαπαρισε και για εξήντα μέτρα σερνομουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογισω αν θα σταματησω σε τοιχο αν θα τρακάρει πανω μου και αλλο αυτοκινητο καθώς στροβιλιζομουν στο αντίθετο ρεύμα .Τζαμια εσπαγαν παντου και μου φάνηκαν χρονια μέχρι να σταματήσει .Το μονο που σκεφτομουν ηταν τα παιδια μου και να βρω τροπο να ζηςω για τα παιδια μου .Οταν σταμάτησε ακουσα κοσμο που ειχε μαζευτει να ουρλιαζει.Δεν μπορουσα να βγω και ηδη ειχε αρχίσει να παίρνει φωτια .Δεν με έβγαζε κανεις εξω .Μου πηρε ωρα να απεγλωβιστω μονη μου και βγηκα απο ενα σπασμένο τζαμι .Ολοι ειπαν πως σώθηκα απο θαυμα .Ο μονος λόγος που γραφω αυτην την ανάρτηση ειναι για να πω πως σώθηκα επειδη ημουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλειας .Να φοράτε παντα τη ζώνη απο το πρώτο λεπτο .ΥΓ λυπαμαι για το ΕΚΑΒ ,που περιμενα μιαμιση ωρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαινω το γολγοθά της δουλειάς τους και ενα μεγαλο ευχαριστω στους γιατρούς του Γ.Γεννηματας που παρα τις τραγικές ελλείψεις απο τα απλα κολαρο ,κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδω και μηνες τομογράφο ,στάθηκαν ανθρωποι .Να φοράτε ζώνη γιατι αληθεια σώζει ζωές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Anne Hathaway: Eξηγεί γιατί η τελειότητα είναι παγίδα

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Από το άγχος και την αυτοκριτική στην αυτοπεποίθηση και τη χαρά, η σταρ αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη νέα της λάμψη

Ο Τραμπ ζητά την απόλυση του Jimmy Kimmel

E-Daily 3.Left Χτες
«Η πρώτη μας κυρία είναι εδώ. Κυρία Τραμπ... λάμπετε σαν μέλλουσα χήρα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σε άθλια κατάσταση ο Τζακ Γκρίλις: Πιάστηκε να κοιμάται σε μπαρ μεθυσμένος μετά από πάρτι

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις μια ώρα μετά την άφιξή του στο μπαρ, ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είχε... κοιμηθεί εξαιτίας του ποτού, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: «Εδώ και έναν χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη – Κάνει πολύ κακό στην υγεία»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν τρώω ούτε επεξεργασμένα φαγητά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Επίσημα σας λέω ότι θα είμαι στο GNTM, γιατί δύο μήνες το κρύβουμε»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την εμφάνισή της στη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» στο Λονδίνο, η Ζενιεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε δηλώσεις σtην εκπομπή «Buongiorno» και στη Βασιλική Μπασιούρη

Μαρία Αντωνά: Θα βρω τον μπελά μου που είπα στον Γιώργο Λιάγκα να αφήσει γένια

Tabloid Χτες
«Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει ο ανταγωνισμός»

Τζουλιάνα Βιγκέλα: Η σeξι διαιτητής που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε πανεπιστήμιο και γήπεδα

E-Daily 3.Left Χτες
Έχει τρελάνει τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους που περιμένουν την... άνοδο της στη Serie Α

Οι απίστευτοι κοιλιακοί της 56χρονης Τζένιφερ Λόπεζ

E-Daily 3.Left Χτες
Δείτε τις φωτογραφίες μετά την προπόνησή της που ανέβασε