E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδωνις: Τί θα γινόταν αν έκανα εγώ αυτά που έκανε ο Πολάκης;

«Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά...»

Δημοσίευση 11/12/2015 | 09:06

Αδωνις: Τί θα γινόταν αν έκανα εγώ αυτά που έκανε ο Πολάκης;

Εκτός της προγραμματισμένης... πορείας της βγήκε η συζήτηση με τον ¶δωνι Γεωργιάδη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος έστρεψε την προσοχή στις επιθέσεις των κυβερνητικών στελεχών εναντίον εκπροσώπων του Τύπου, με αφορμή το επεισόδιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με δημοσιογράφο.

Ο ¶δωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο ο ίδιος φάνηκε πως είχε σκοπό να αναφερθεί σχετικά, αφήνοντας αιχμές για την κριτική που δεχόταν κατά την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός. «Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά ουδέποτε έχω προβεί σε τέτοιες δηλώσεις και πράξεις» τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «αν τα είχα κάνει αυτά εγώ, ως υπουργός Υγείας, ξέρετε τι θα γινόταν στην Ελλάδα;».

Νωρίτερα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως ίσως πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή του από τις εκλογές της ΝΔ, να κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας. «Πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή μου από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών μπορεί να κρύβεται ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Μπήκα στην κούρσα με πολύ μεγάλη χαρά και όπως βλέπετε είμαι ακόμη εδώ», ενώ έκανε λόγο για προβοκάτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγική ιστορία των αδερφών που απανθρακώθηκαν στην Κόνιτσα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά μέσα στο κοντέινερ που κατοικούσαν από τον καταστροφικό σεισμό της Κόνιτσας το 1996.

Αίγιο: Ο Ιταλός θα ζητήσει να αποφυλακιστεί ‑ Ισχυρίστηκε ότι η 54χρονη σκότωσε τον γιο της

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο 16σέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, ο 65χρονος υποστήριξε ότι η 54χρονη ήταν εκείνη που σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

ΗΠΑ‑Ιράν: Στη Γενεύη οι υπογραφές για τη συμφωνία – Τα 14 σημεία του deal

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το άνοιγμα του Ορμούζ, η παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων και το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Nέο νομοσχέδιο ‑ Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί, 72 δόσεις και επιστροφή ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίζεται έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει επίδομα παιδιού, ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις και διεύρυνση της επιστροφής ενοικίου.

Έμπολα στο Κονγκό: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση της επιδημίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Με 676 κρούσματα και 136 θανάτους, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο αριθμός των ασθενών σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα, ενώ παραπληροφόρηση και ένοπλη βία παρεμποδίζουν την αντιμετώπιση.

«Παράθυρο» εξοικονόμησης για όσους έχουν στεγαστικό – Τι αλλάζει στα step up δάνεια

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η μετατροπή των step up δανείων σε τοκοχρεωλυτικά με σταθερό επιτόκιο 3% μπορεί να εξοικονομήσει στους δανειολήπτες έως και 90.800 ευρώ, με το συνολικό όφελος να αγγίζει το 41%.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο γνωστός τραγουδιστής Oliver Tree σκοτώθηκε στη σύγκρουση των ελικοπτέρων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το βράδυ της Κυριακής 14/6 συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα

Θεσσαλονίκη: Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το ζεϊμπέκικο με πάνω από 750 χορευτές

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν χορευτές από 10 χώρες

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «Σκοπελίτης» συνόδευσε τον «καπετάν Γιάννη» στην τελευταία του κατοικία

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το θρυλικό πλοίο που σημάδεψε τις Μικρές Κυκλάδες αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τη θάλασσα

ΗΠΑ – Ιράν: Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ για τη συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή

E-Daily 1.Hero 15.06.2026
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν ανακοίνωσε παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, με την επίσημη υπογραφή να προγραμματίζεται στη Γενεύη στις 19 Ιουνίου.