E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδωνις: Τί θα γινόταν αν έκανα εγώ αυτά που έκανε ο Πολάκης;

«Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά...»

Δημοσίευση 11/12/2015 | 09:06

Αδωνις: Τί θα γινόταν αν έκανα εγώ αυτά που έκανε ο Πολάκης;

Εκτός της προγραμματισμένης... πορείας της βγήκε η συζήτηση με τον ¶δωνι Γεωργιάδη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος έστρεψε την προσοχή στις επιθέσεις των κυβερνητικών στελεχών εναντίον εκπροσώπων του Τύπου, με αφορμή το επεισόδιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με δημοσιογράφο.

Ο ¶δωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο ο ίδιος φάνηκε πως είχε σκοπό να αναφερθεί σχετικά, αφήνοντας αιχμές για την κριτική που δεχόταν κατά την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός. «Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά ουδέποτε έχω προβεί σε τέτοιες δηλώσεις και πράξεις» τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «αν τα είχα κάνει αυτά εγώ, ως υπουργός Υγείας, ξέρετε τι θα γινόταν στην Ελλάδα;».

Νωρίτερα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως ίσως πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή του από τις εκλογές της ΝΔ, να κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας. «Πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή μου από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών μπορεί να κρύβεται ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Μπήκα στην κούρσα με πολύ μεγάλη χαρά και όπως βλέπετε είμαι ακόμη εδώ», ενώ έκανε λόγο για προβοκάτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και τι αλλάζει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Αργεντινή-Αίγυπτος και Ελβετία-Κολομβία

Φωτιά στη Λέσβο: Τέσσερα εναέρια μέσα επιχειρούν

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Σκάλα Ερεσού με 18 πυροσβέστες, πέντε οχήματα και τέσσερα εναέρια μέσα να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Τραμπ για Μελόνι: Καλός άνθρωπος, πραγματικά

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
«Την αγαπώ πολύ, όμως έκανε ένα λάθος...Απλά δεν ήταν εκεί για εμάς και αυτό δεν μου άρεσε», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος έπειτα από την άρνηση της Μελόνι να συνδράμει την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση κατά του Ιράν

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 20χρονος Βρετανός μετά τη σύγκρουση «γουρούνας» με πούλμαν στη Ζάκυνθο ‑ Διακομίσθηκε στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση - Έκκληση από συγγενείς του για οικονομική ενίσχυση ώστε να καλυφθούν τα νοσήλεια - Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν αλλά έπαθε κρίση

Βίντεο ντοκουμέντο από την Κουλούρα Ημαθίας: Η στιγμή της μαχαίρωσης από τον 47χρονο

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο 47χρονος φέρεται να μπήκε σε έντονο διαπληκτισμό με δύο Ρομά και να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον έναν εξ αυτών

Τρύπα 9 μέτρων άνοιξε στη Βαρκελώνη αναγκάζοντας την εκκένωση 5 πολυκατοικιών

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Πέντε κτίρια εκκενώθηκαν προληπτικά στη συνοικία Sant Gervasí-La Bonanova, με τις αρχές να συνδέουν την καθίζηση με τα έργα κατασκευής της γραμμής L9 του Μετρό.

Τι συνέβη τελικά στην πλαζ της Πάτρας με τη λουόμενη που είπε ότι τραυματίστηκε από λαγοκέφαλο

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο επικεφαλής του Κέντρου Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και τόνισε ότι δεν χρειάζεται πανικός.

Τραμπ και Ερντογάν στην Αγκυρα: Τι είπε ο Αμερικανός πρόεδρος για τα F‑35

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της πώλησης F-35 στην Τουρκία, εκθειάζοντας τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Αγκυρα.

Συναγερμός στο Μανχάταν: Ποιο γνωστό κτίριο 38 ορόφων εκκενώθηκε εκτάκτως

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τούβλα έπεσαν, κολώνες άρχισαν να λυγίζουν και ορόφοι παρουσίασαν καθίζηση στο πρώην κτίριο της Pfizer κοντά στο Grand Central Terminal.

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξανά στον Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Στο πλευρό του Ομπράντοβιτς ξανά ο θρύλος των «πράσινων»