E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Η ιδέα του με τα μηνύματα που τον κάνει πλούσιο!

Δημοσίευση 10/12/2015 | 10:24

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Βαρεθήκατε να στέλνετε τις ίδιες χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο; Αυτός ο νεαρός έχει τη λύση!

Ο 22χρονος επιχειρηματίας Adrian Nantchev είχε τη φαεινή ιδέα να γράφει εξατομικευμένα μηνύματα πάνω σε πατάτες για όποιον του το ζητήσει και να τις στέλνει. Τι κερδίζει από αυτό; Περίπου 1.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 1.400 ευρώ! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 12.000 λίρες σε τρεις μήνες από την έναρξη των επιχειρήσεών του.

Ο Adrian, από Wolverhampton της Βρετανίας, σκέφτηκε αυτήν την ιδέα μιμούμενος μια παρόμοια επιχείρηση στις ΗΠΑ. Πλέον έχει γεμίσει με παραγγελίες, στις οποίες του ζητούν να γράφει διάφορα μηνύματα πάνω σε baby πατάτες και να τις στέλνει με το ταχυδρομείο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στέλνει περίπου τριάντα πατάτες με το ταχυδρομείο κάθε μέρα, με χρέωση έως και 5,99 λίρες. Όπως λέει ο ίδιος, έχει τόσες παραγγελίες, ώστε ουσιαστικά είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, που του αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο!

Ο ίδιος δήλωσε στη βρετανική Mirror: «Η όλη ιδέα ήρθε εντελώς τυχαία. Όταν είδα μια παρόμοια επιχείρηση με μηνύματα σε πατάτες στην Αμερική, σκέφτηκα "γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο;". Οι άνθρωποι μπορεί να βαριούνται να λαμβάνουν κάθε χρόνο μια παρόμοια κάρτα. Μια πατάτα είναι πιο συναρπαστική. Μερικά από τα μηνύματα που παίρνω είναι ξεκαρδιστικά. ¶λλοι στέλνουν ευχές γενεθλίων. Είναι πολύ ανάλαφρο και αστείο»!

Τα μηνύματα γράφονται με μαρκαδόρο πάνω στις πατάτες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φακέλους και αποστέλλονται με ταχυδρομείο από τον νέο επιχειρηματία. Ο ίδιος αναφέρει επιπλέον: «Η επιχείρηση ανθεί. Οι άνθρωποι αγαπούν πολύ αυτή την ιδέα και όσοι λαμβάνουν την πατάτα με το μήνυμα ξαφνιάζονται. Γιατί κάποιος να θέλει μια βαρετή κάρτα μέσα στο γραμματοκιβώτιό του, όταν μπορεί να πάρει μια εξατομικευμένη πατάτα;».

Ο Adrian λέει πως μελλοντικά θα ήθελε το δικό του γραφείο, με προσωπικό που να τον βοηθάει να γράφει τα μηνύματα. «Το να δουλεύω με πατάτες όλη μέρα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι και, αν μη τι άλλο, νομίζω ότι είναι τώρα το αγαπημένο μου λαχανικό», προσθέτει.

Τώρα, για ποιο λόγο να επιλέξει κανείς να κάνει μια παραγγελία στον νεαρό επιχειρηματία και να μη γράψει το μήνυμα μόνος του, είναι άξιο απορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz 29.12.2025
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz 29.12.2025
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου

Η Αντζυ Σαμίου έδειξε το νέο look στα μαλλιά της, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
Νέο κούρεμα, έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της

Ο Σάκης Ρουβάς σήκωσε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
«Ένα παντελόνι παραπάνω, ξέρετε πόσα έχω σκίσει...» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς

Σκοτεινά Χριστούγεννα στο Χόλιγουντ: Η νύχτα που ο Charlie Sheen έχασε τον έλεγχο

Celebrity Stories 29.12.2025
Ένα χριστουγεννιάτικο ξέσπασμα, ένα μαχαίρι και ένα διαζύγιο-σοκ

Ποιες Ελληνίδες celebrities έγιναν μαμάδες το 2025

Tabloid 29.12.2025
Ποιες ήταν οι γυναίκες της εγχώριας showbiz που έζησαν το δικό τους baby boom μέσα στο 2025;

Σώτης Βολάνης: «Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω»

Tabloid Χτες
«Αλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες, οι γονείς μου αγανάκτησαν», είπε ο τραγουδιστής