E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Η ιδέα του με τα μηνύματα που τον κάνει πλούσιο!

Δημοσίευση 10/12/2015 | 10:24

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Βαρεθήκατε να στέλνετε τις ίδιες χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο; Αυτός ο νεαρός έχει τη λύση!

Ο 22χρονος επιχειρηματίας Adrian Nantchev είχε τη φαεινή ιδέα να γράφει εξατομικευμένα μηνύματα πάνω σε πατάτες για όποιον του το ζητήσει και να τις στέλνει. Τι κερδίζει από αυτό; Περίπου 1.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 1.400 ευρώ! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 12.000 λίρες σε τρεις μήνες από την έναρξη των επιχειρήσεών του.

Ο Adrian, από Wolverhampton της Βρετανίας, σκέφτηκε αυτήν την ιδέα μιμούμενος μια παρόμοια επιχείρηση στις ΗΠΑ. Πλέον έχει γεμίσει με παραγγελίες, στις οποίες του ζητούν να γράφει διάφορα μηνύματα πάνω σε baby πατάτες και να τις στέλνει με το ταχυδρομείο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στέλνει περίπου τριάντα πατάτες με το ταχυδρομείο κάθε μέρα, με χρέωση έως και 5,99 λίρες. Όπως λέει ο ίδιος, έχει τόσες παραγγελίες, ώστε ουσιαστικά είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, που του αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο!

Ο ίδιος δήλωσε στη βρετανική Mirror: «Η όλη ιδέα ήρθε εντελώς τυχαία. Όταν είδα μια παρόμοια επιχείρηση με μηνύματα σε πατάτες στην Αμερική, σκέφτηκα "γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο;". Οι άνθρωποι μπορεί να βαριούνται να λαμβάνουν κάθε χρόνο μια παρόμοια κάρτα. Μια πατάτα είναι πιο συναρπαστική. Μερικά από τα μηνύματα που παίρνω είναι ξεκαρδιστικά. ¶λλοι στέλνουν ευχές γενεθλίων. Είναι πολύ ανάλαφρο και αστείο»!

Τα μηνύματα γράφονται με μαρκαδόρο πάνω στις πατάτες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φακέλους και αποστέλλονται με ταχυδρομείο από τον νέο επιχειρηματία. Ο ίδιος αναφέρει επιπλέον: «Η επιχείρηση ανθεί. Οι άνθρωποι αγαπούν πολύ αυτή την ιδέα και όσοι λαμβάνουν την πατάτα με το μήνυμα ξαφνιάζονται. Γιατί κάποιος να θέλει μια βαρετή κάρτα μέσα στο γραμματοκιβώτιό του, όταν μπορεί να πάρει μια εξατομικευμένη πατάτα;».

Ο Adrian λέει πως μελλοντικά θα ήθελε το δικό του γραφείο, με προσωπικό που να τον βοηθάει να γράφει τα μηνύματα. «Το να δουλεύω με πατάτες όλη μέρα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι και, αν μη τι άλλο, νομίζω ότι είναι τώρα το αγαπημένο μου λαχανικό», προσθέτει.

Τώρα, για ποιο λόγο να επιλέξει κανείς να κάνει μια παραγγελία στον νεαρό επιχειρηματία και να μη γράψει το μήνυμα μόνος του, είναι άξιο απορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κένταλ Τζένερ: Η γuμνή Κυριακή της στο Instagram, δείτε φωτογραφίες

Social 26.01.2026
Το διάσημο μοντέλο ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα social media

Αποκαλυπτική και με καλή διάθεση η Κλέλια Ανδριολάτου, δείτε βίντεο

Social 26.01.2026
Ντυμένη στα λευκά η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με τέσσερα διαφορετικά καρέ για την προετοιμασία της

Ο celebrity χωρισμός που μας έκανε να διαλέξουμε πλευρά ‑ Ο έρωτας, η «προδοσία» και το μάθημα ζωής

Celebrity Stories 26.01.2026
Το σύνδρομο του Pacey, τα στερεότυπα και η αλήθεια που άργησε να φανεί

Μακριά νύχια, παγκόσμια ρεκόρ και μια σκιά που δεν έφυγε ποτέ: Ποια ήταν η Jo Flo

Celebrity Stories 26.01.2026
Το στυλ, το σκάνδαλο και το τέλος της

Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος της εκπομπής της

Tabloid Χτες
Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV», λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό Σαββατοκύριακο»

Παντρεύτηκαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Tabloid Χτες
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους

Καλλιρόη Μυριαγκού: «Νιώθω περήφανη για τον αδερφό μου, του ταιριάζει γάντι ο ρόλος του Καποδίστρια»

Tabloid Χτες
«Ειδικά γιατί σήμερα, δεν γίνεται να ζήσεις μόνο από το θέατρο», είπε ακόμα, τονίζοντας ότι και οι δύο είναι ανοιχτοί σε τηλεοπτικές προτάσεις

Ευαγγελία Μουμούρη: Δάκρυσε on air με την έκπληξη της Ναταλίας Γερμανού – «Γιατί το κάνατε τώρα αυτό;»

Tabloid Χτες
Την Ευαγγελία Μουμούρη υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»

Χρήστος Σαντικάι: «Δούλευα βοηθός σερβιτόρου στα μαγαζιά που τραγουδούσε ο Οικονομόπουλος»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σχολείο

Χρυσούλα Διαβάτη: Χαμόγελα για την ηθοποιό ‑ «Θα τα καταφέρει...»

Tabloid Χτες
Ο σύζυγός της, Νικήτας Τσακίρογλου, αποκάλυψε τα νεότερα για την πορεία της υγείας της

Γιώργος Μαζωνάκης: Συνέχισε να τραγουδά χωρίς μικρόφωνο μετά το μπλακ άουτ στην Ακτή Πειραιώς

Tabloid Χτες
Το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε δεν φάνηκε να επηρεάζει τον καλλιτέχνη

Ο Μαρκ Αντονι «σπάει» τη σιωπή του μετά τις αποκαλύψεις Μπέκαμ για την ημέρα του γάμου του

Tabloid Χτες
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του τραγουδιστή, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις για το αμήχανο περιστατικό στον γάμο με τη Νίκολα Πελτζ