E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Η ιδέα του με τα μηνύματα που τον κάνει πλούσιο!

Δημοσίευση 10/12/2015 | 10:24

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Βαρεθήκατε να στέλνετε τις ίδιες χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο; Αυτός ο νεαρός έχει τη λύση!

Ο 22χρονος επιχειρηματίας Adrian Nantchev είχε τη φαεινή ιδέα να γράφει εξατομικευμένα μηνύματα πάνω σε πατάτες για όποιον του το ζητήσει και να τις στέλνει. Τι κερδίζει από αυτό; Περίπου 1.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 1.400 ευρώ! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 12.000 λίρες σε τρεις μήνες από την έναρξη των επιχειρήσεών του.

Ο Adrian, από Wolverhampton της Βρετανίας, σκέφτηκε αυτήν την ιδέα μιμούμενος μια παρόμοια επιχείρηση στις ΗΠΑ. Πλέον έχει γεμίσει με παραγγελίες, στις οποίες του ζητούν να γράφει διάφορα μηνύματα πάνω σε baby πατάτες και να τις στέλνει με το ταχυδρομείο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στέλνει περίπου τριάντα πατάτες με το ταχυδρομείο κάθε μέρα, με χρέωση έως και 5,99 λίρες. Όπως λέει ο ίδιος, έχει τόσες παραγγελίες, ώστε ουσιαστικά είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, που του αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο!

Ο ίδιος δήλωσε στη βρετανική Mirror: «Η όλη ιδέα ήρθε εντελώς τυχαία. Όταν είδα μια παρόμοια επιχείρηση με μηνύματα σε πατάτες στην Αμερική, σκέφτηκα "γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο;". Οι άνθρωποι μπορεί να βαριούνται να λαμβάνουν κάθε χρόνο μια παρόμοια κάρτα. Μια πατάτα είναι πιο συναρπαστική. Μερικά από τα μηνύματα που παίρνω είναι ξεκαρδιστικά. ¶λλοι στέλνουν ευχές γενεθλίων. Είναι πολύ ανάλαφρο και αστείο»!

Τα μηνύματα γράφονται με μαρκαδόρο πάνω στις πατάτες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φακέλους και αποστέλλονται με ταχυδρομείο από τον νέο επιχειρηματία. Ο ίδιος αναφέρει επιπλέον: «Η επιχείρηση ανθεί. Οι άνθρωποι αγαπούν πολύ αυτή την ιδέα και όσοι λαμβάνουν την πατάτα με το μήνυμα ξαφνιάζονται. Γιατί κάποιος να θέλει μια βαρετή κάρτα μέσα στο γραμματοκιβώτιό του, όταν μπορεί να πάρει μια εξατομικευμένη πατάτα;».

Ο Adrian λέει πως μελλοντικά θα ήθελε το δικό του γραφείο, με προσωπικό που να τον βοηθάει να γράφει τα μηνύματα. «Το να δουλεύω με πατάτες όλη μέρα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι και, αν μη τι άλλο, νομίζω ότι είναι τώρα το αγαπημένο μου λαχανικό», προσθέτει.

Τώρα, για ποιο λόγο να επιλέξει κανείς να κάνει μια παραγγελία στον νεαρό επιχειρηματία και να μη γράψει το μήνυμα μόνος του, είναι άξιο απορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε