E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Στην κλήρωση της Δευτέρας (14:00) θα μάθουν τους αντιπάλους τους

Δημοσίευση 10/12/2015 | 09:13

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Μπορεί η πρόκριση στους «16» του Champions League να χάθηκε, αλλά η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν δεν τελειώνει εδώ. Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν στους «32» του Europa League και στην κλήρωση της Δευτέρας (14:00) θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους αγώνες που θα γίνουν 18 και 25 Φεβρουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των τρίτων των ομίλων του Champions League, θα είναι στους ισχυρούς. Αυτό σημαίνει πως αντίπαλός τους στους «32» θα είναι είτε μια από τις τέσσερις τρίτες ομάδες της διοργάνωσης με τη μικρότερη βαθμολογία, είτε μια από τις δεύτερες των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συναντήσει από το Champions League τις Πόρτο (10β.), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (8β.) και Λεβερκούζεν (6β.), αλλά πιθανές του αντίπαλοι είναι Βαλένθια (6β.), Σεβίλη (6β.), Γαλατάσαραϊ (5β.) και Σαχτάρ (4β.).

Σίγουρα δεύτερη από το Europa League για την ώρα είναι μόνο η Σεντ Ετιέν, ενώ σίγουρα πρώτες, και άρα εκτός των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού, είναι οι Νάπολι, Λάτσιο, Βασιλεία και Μπιλμπάο. Ομάδες που επίσης έχουν προκριθεί από τους ομίλους του Europa League κι εκκρεμεί να δούμε αν θα είναι πρώτες ή δεύτερες είναι οι Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Ντόρτμουντ, Βιγιαρεάλ, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Τότεναμ, Σάλκε και Σπάρτα Πράγας. Το βράδυ της Πέμπτης θα συμπληρωθεί ο χάρτης των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος 14.07.2026
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

Ελλάδα 14.07.2026
H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο