E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναστασιάδης για σύντροφο Χατζησάββα: «Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»

Αναφέρθηκε επικριτικά και στον Φαήλο Κρανιδιώτη

Δημοσίευση 9/12/2015 | 12:45

Αναστασιάδης για σύντροφο Χατζησάββα: «Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας ¶λλος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στον Μηνά Χατζησάββα, ο Θέμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην εκπομπή του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» σε όλα όσα ακολούθησαν μετά τον θάνατό του αείμνηστου ηθοποιού – στο μήνυμα του συντρόφου του, Κώστα Φαλελάκη, στην κηδεία, αλλά και στο ομοφοβικό σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Αυτό που λένε, πως ούτε να πεθάνει κανείς δεν μπορεί, βρήκε πραγματικά, κυριολεκτικά, το πλήρες νόημά του στην περίπτωση του Μηνά Χατζησάββα. Παλιά ήθελες να πεθάνεις και πέθαινες, είχαμε κάνα λόγο, κάναν επικήδειο. Τώρα δεν τα προλαβαίνουν καν αυτά. Φεύγεις από τη ζωή και πριν φύγει η ψυχή, έχουν φύγει πριν τα tweets και τα τρολ και γίνεται μια τρομακτική βαβούρα, την ώρα που δεν έχεις πάει καν στο χώμα. Και τι μένει από έναν μεγάλο δημιουργό; Μένει το κουτσομπολιό. Και όσο πιο φθηνό, όσο πιο χυδαίο, τόσο πιο πολλοί είναι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης της βραδινής εκπομπής.

Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Και από αυτά που είπε ο Φαήλος για την αξύριστη νύφη, τον αξύριστο σύζυγο... Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα την ίδια μέρα. Αν θες να κάνεις μαύρο χιούμορ, κάν' το μετά. Δεν γίνεται να αμολάς ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι! Υπάρχουν, όμως και άλλες πτυχές. Εξ όσων γνωρίζω, δεν είδα ποτέ τον Μηνά Χατζησάββα, όσο ήταν στη ζωή, να γίνεται ακτιβιστής για τα δικαιώματα του ενός ή του άλλου. Έζησε τη ζωή του θαρρετά, με αξιοπρέπεια και διακριτικά. Χωρίς να κρύβεται και χωρίς να επιδεικνύεται. Συνεπώς, δεν καταλαβαίνω γιατί την ημέρα της κηδείας του πρέπει η άλλη πλευρά να βρει τη ευκαιρία να περάσει μηνύματα. Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz 27.06.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left 27.06.2026
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τη Μήλο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Σαν να είναι βγαλμένο από μια καρτ ποστάλ, έγραψε η Ιταλίδα influencer για το νησί και ανέβασε πανέμορφες φωτογραφίες και βίντεο

Αλκαίος για την πρώτη του εμφάνιση στην Κορομηλά: «Έπρεπε κανονικά να μην ξαναπαίξω στην τηλεόραση»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώτη του εμφάνιση στη Ρούλα Κορομηλά

Από παιδί‑θαύμα της τηλεόρασης σε διανομέας της Amazon – Η νέα ζωή του Danny Pintauro

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο μικρός πρωταγωνιστής του «Who`s the Boss?» δουλεύει σήμερα σε 5 δουλειές για να τα βγάλει πέρα