E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναστασιάδης για σύντροφο Χατζησάββα: «Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»

Αναφέρθηκε επικριτικά και στον Φαήλο Κρανιδιώτη

Δημοσίευση 9/12/2015 | 12:45

Αναστασιάδης για σύντροφο Χατζησάββα: «Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας ¶λλος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στον Μηνά Χατζησάββα, ο Θέμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην εκπομπή του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» σε όλα όσα ακολούθησαν μετά τον θάνατό του αείμνηστου ηθοποιού – στο μήνυμα του συντρόφου του, Κώστα Φαλελάκη, στην κηδεία, αλλά και στο ομοφοβικό σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Αυτό που λένε, πως ούτε να πεθάνει κανείς δεν μπορεί, βρήκε πραγματικά, κυριολεκτικά, το πλήρες νόημά του στην περίπτωση του Μηνά Χατζησάββα. Παλιά ήθελες να πεθάνεις και πέθαινες, είχαμε κάνα λόγο, κάναν επικήδειο. Τώρα δεν τα προλαβαίνουν καν αυτά. Φεύγεις από τη ζωή και πριν φύγει η ψυχή, έχουν φύγει πριν τα tweets και τα τρολ και γίνεται μια τρομακτική βαβούρα, την ώρα που δεν έχεις πάει καν στο χώμα. Και τι μένει από έναν μεγάλο δημιουργό; Μένει το κουτσομπολιό. Και όσο πιο φθηνό, όσο πιο χυδαίο, τόσο πιο πολλοί είναι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης της βραδινής εκπομπής.

Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Και από αυτά που είπε ο Φαήλος για την αξύριστη νύφη, τον αξύριστο σύζυγο... Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα την ίδια μέρα. Αν θες να κάνεις μαύρο χιούμορ, κάν' το μετά. Δεν γίνεται να αμολάς ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι! Υπάρχουν, όμως και άλλες πτυχές. Εξ όσων γνωρίζω, δεν είδα ποτέ τον Μηνά Χατζησάββα, όσο ήταν στη ζωή, να γίνεται ακτιβιστής για τα δικαιώματα του ενός ή του άλλου. Έζησε τη ζωή του θαρρετά, με αξιοπρέπεια και διακριτικά. Χωρίς να κρύβεται και χωρίς να επιδεικνύεται. Συνεπώς, δεν καταλαβαίνω γιατί την ημέρα της κηδείας του πρέπει η άλλη πλευρά να βρει τη ευκαιρία να περάσει μηνύματα. Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Από την εκκλησία στη… θάλασσα: Η Δανάη Μπάρκα πήγε για βουτιές με το νυφικό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην παραλία ακόμα ντυμένη νύφη!

Γιώργος Κοψιδάς ‑ Μου είπαν: `Αν φύγεις τώρα, μπορεί σε μισή ώρα να έχεις πεθάνει`

E-Daily 3.Left Χτες
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Tyra Banks: Μηνύει το Netflix για συκοφαντική δυσφήμηση για ντοκιμαντέρ του America’s Next Top Model

E-Daily 3.Left Χτες
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η πλατφόρμα χρησιμοποίησε επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δοθεί η εντύπωση πως η Banks επέτρεψε εν γνώσει της τον βιασμό διαγωνιζόμενης

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον θρίαμβο των Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

E-Daily 3.Left Χτες
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA μετά από 53 χρόνια

Η Αννα Δρούζα συγκλονίζει: «Μεγάλωσα χωρίς μητέρα ‑ Οι γονείς μου χώρισαν, έφυγε και με κράτησε ο πατέρας μου»

E-Daily 3.Left Χτες
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι η Αριάδνη να είχε μητέρα», ανέφερε ακόμα η παρουσιάστρια για την κόρη της

Φαίη Σκορδά: Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Τα τρυφερά λόγια της Βίκυ Σταυροπούλου στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της

E-Daily 3.Left Χτες
«Το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του!»