E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναστασιάδης για σύντροφο Χατζησάββα: «Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»

Αναφέρθηκε επικριτικά και στον Φαήλο Κρανιδιώτη

Δημοσίευση 9/12/2015 | 12:45

Αναστασιάδης για σύντροφο Χατζησάββα: «Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας ¶λλος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στον Μηνά Χατζησάββα, ο Θέμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην εκπομπή του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» σε όλα όσα ακολούθησαν μετά τον θάνατό του αείμνηστου ηθοποιού – στο μήνυμα του συντρόφου του, Κώστα Φαλελάκη, στην κηδεία, αλλά και στο ομοφοβικό σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Αυτό που λένε, πως ούτε να πεθάνει κανείς δεν μπορεί, βρήκε πραγματικά, κυριολεκτικά, το πλήρες νόημά του στην περίπτωση του Μηνά Χατζησάββα. Παλιά ήθελες να πεθάνεις και πέθαινες, είχαμε κάνα λόγο, κάναν επικήδειο. Τώρα δεν τα προλαβαίνουν καν αυτά. Φεύγεις από τη ζωή και πριν φύγει η ψυχή, έχουν φύγει πριν τα tweets και τα τρολ και γίνεται μια τρομακτική βαβούρα, την ώρα που δεν έχεις πάει καν στο χώμα. Και τι μένει από έναν μεγάλο δημιουργό; Μένει το κουτσομπολιό. Και όσο πιο φθηνό, όσο πιο χυδαίο, τόσο πιο πολλοί είναι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης της βραδινής εκπομπής.

Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Και από αυτά που είπε ο Φαήλος για την αξύριστη νύφη, τον αξύριστο σύζυγο... Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα την ίδια μέρα. Αν θες να κάνεις μαύρο χιούμορ, κάν' το μετά. Δεν γίνεται να αμολάς ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι! Υπάρχουν, όμως και άλλες πτυχές. Εξ όσων γνωρίζω, δεν είδα ποτέ τον Μηνά Χατζησάββα, όσο ήταν στη ζωή, να γίνεται ακτιβιστής για τα δικαιώματα του ενός ή του άλλου. Έζησε τη ζωή του θαρρετά, με αξιοπρέπεια και διακριτικά. Χωρίς να κρύβεται και χωρίς να επιδεικνύεται. Συνεπώς, δεν καταλαβαίνω γιατί την ημέρα της κηδείας του πρέπει η άλλη πλευρά να βρει τη ευκαιρία να περάσει μηνύματα. Δεν θέλουμε μηνύματα, όταν είμαστε στα μνήματα»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Προχτές
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.