E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

RSN presents Analog Memories

Δημοσίευση 9/12/2015 | 00:13

RSN presents Analog Memories
ΑΘΗΝΑ - Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Tηλέφωνο: 2167003325
https://www.romantso.gr/
Ημερομηνία: 30/12/2015
ΔΕΚ 2015
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 21:00

Είσοδος: 6 ευρώ

Τα hip hop beats και οι soul επιρροές, αποτελούν τα κύρια συστατικά του ήχου του DJ και παραγωγού RSN, ο οποίος την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει έντεκα κομμάτια σε ηλεκτρονικό ύφος, επηρεασμένα από τη μουσική σκηνή του Bristol. Το «Αnalog Memories», το νέο album του RSN, αποτελεί την πιο φιλόδοξη δισκογραφική του δουλειά μέχρι σήμερα. Προπομπό του αποτέλεσε το single «Lucky Old You» με τη συμμετοχή της Kathrin deBoer (Belleruche) στα φωνητικά, που ακούγεται από τέλος Οκτωβρίου στα ραδιόφωνα της χώρας αποσπώντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Τον RSN θα ανοίξει ο Moderator.

Στο «Αnalog Memories» συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι προέρχονται από τελείως διαφορετικούς χώρους αλλά δένουν μεταξύ τους άρτια. Η χαρακτηριστική φωνή της Kathrin deBoer, με έδρα το Λονδίνο, σμίγει με το flow του ΒNC, με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία και βάση του την Αθήνα. Τα αναλογικά synths του Σεραφείμ Τσοτσώνη, συμπληρώνουν τη Γαλλίδα Nell Mess, δημιουργώντας μελαγχολικά ηχοτοπία. Η χροιά του Tareq, που ήδη γνωρίζουμε από την ελληνική disco και synth pop σκηνή, επανασυστήνεται παρέα με τη soprano Κέλλυ Κούτλα, ενώ η καθηλωτική Thaliah κάνει αισθητή την παρουσία της στα blues/soul vocals. Τις κιθάρες του δίσκου υπογράφουν οι Ricky F. Abulous (ιδρυτικό μέλος των Belleruche) και Διονύσης Μόρφης (Τravel mind syndrome, Αfformance), για τα πνευστά εγγυώνται οι Ρώσοι Dub Hope Joint, ο Γιώργος Ζαρρέας και ο Κώστας Ιωαννίδης, τα ντραμς/κρουστά αναλαμβάνει ο Κων/νος Ζέρβας και τέλος στο πιάνο βρίσκεται η Beatride. Στο ομώνυμο κομμάτι του δίσκου παίζει άρπα η Kat Arney.

Τη γραφιστική επιμέλεια του άλμπουμ έχουν οι Till noon, ενώ το αναλογικό mastering έγινε από τον ¶γγελο Τimewarp Στούμπο, επισφραγίζοντας έτσι την αισθητική αλλά και τον τίτλο του δίσκου.

Rsn

Παραγωγός, DJ και μουσικός, ο RSN ξεκίνησε σε μικρή ηλικία έχοντας ως βάση του ακούσματα όπως hip-hop αλλά και jazz/ hip-hop. Αργότερα με άξονα τους soul, funk και trip hop ήχους κυκλοφόρησε τις προσωπικές του δουλειές: «Μuddy roads» (2011, Breathe records), «Rsn – Play that funky music» (2012, self independent release) και «We got Music» σε συνεργασία με τη soul vocalist Esterina (2013, The Sound of Everything / Cobalt). Στις αρχές Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί τη νέα του προσωπική δουλειά «Analog Memories» με συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό, από την Minos – EMI SA under exclusive license from Rsn Music.

Έχοντας στις αποσκευές του πολλά χρόνια μουσικών σπουδών και σημαντικών DJ set σε Αθήνα, Λονδίνο, Οδησσό κ.α, τα remix του «Down in Mexico», «All the People», «Ι'm coming home» και «Hang on to a Dream», έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα αλλά και σε χώρους της Αθήνας και της επαρχίας.

Από το 2009 μέχρι σήμερα ο ίδιος συμμετέχει ως DJ στο γνωστό βρετανικό συγκρότημα Belleruche, κορυφαίο στην παγκόσμια turntable soul σκηνή με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο δίπλα σε ονόματα όπως The Wailers, Charles Βradley, Kid Loco, Ζaz και Waldeck ενώ ο ίδιος έχει ανοίξει τα live των Αlpha Blondy, Wax Tailor και Hanna Williams & The Tastemakers.

Ο RSN έχει βάλει την υπογραφή του στη μουσική του ντοκιμαντέρ της βρετανικής Guardian «Greece's Biggest Hospital» (2010), του «Debtocracy» του ¶ρη Χατζηστεφάνου (2010) καθώς και του τηλεοπτικό spot των Γιατρών του Κόσμου (2011). Το 2014 ανέλαβε το βασικό μουσικό θέμα, την μουσική επιμέλεια και έπαιξε live για λογαριασμό του TEDx Academy στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα κάνει παραγωγή και σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών όπως το “Gone Home” και το “While Everyone Sleeps” του Keenya από τη Hush Hush Records, (Seattle / USA).

www.facebook.com/arisrsn  http://soundcloud.com/arisrsn

http://rsnmusic.bandcamp.com/

Moderator

Οι παραγωγές του 22χρονος μουσικόυ από την Αθήνα κινούνται σε "sample based" trip hop/jazz hop ήχους με ατμοσφαιρικό soulful χαρακτήρα.

Συνεργάζεται με την Cult Classic records από το Λονδίνο με το τελευταίο του άλμπουμ ''The World Within'' να βρίσκεται για καιρό στις πρώτες θέσεις των best selling στο bandcamp.

https://www.facebook.com/TheModeratorMusic/

https://soundcloud.com/the-moderator-1

http://moderator.bandcamp.com/

special guests on stage:

Ricky F. Abulous (Belleruche)

BnC

Tareq

opening act: Moderator

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Zagori Mountain Running 2025

Cityλάιφ 19.06.2025
Όπως έχει γραφτεί «μία ζωή δε φτάνει για να γνωρίσεις το Ζαγόρι», αλλά στις 18, 19 και 20 Ιουνίου μπορείς να είσαι εκεί!

Thessaloniki Pride 2025: Pride Forum

Cityλάιφ Χτες
Στο καθιερωμένο πια Pride Forum του Thessaloniki Pride ανοίγει ο δημόσιος διάλογος για τη βασική θεματική του φεστιβάλ

Anilio Park Festival

Φεστιβάλ Χτες
Σου θυμίζουμε γιατί πρέπει να είσαι και εσύ στο Anilio Park Festival

Έναρξη 13ου Thessaloniki Pride

Φεστιβάλ Χτες
Θεσσαλονίκη, 17/6/2025

Francis Mercier & Nitefreak στο Official Pre‑Primer Event

Μουσική 16.06.2025
ΑΘΗΝΑ26/06

Thessaloniki Pride 2025

Φεστιβάλ 15.06.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗαπό 16/06 έως 21/06

Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του Official Pre‑Primer Event

Cityλάιφ 13.06.2025
Πέμπτη 26 Ιουνίου. Ιnternational co-headliners, σε μια βραδιά γεμάτη big reveals, exclusive content & uplifting music.

11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Θέατρο+Χορός 13.06.2025
ΑΘΗΝΑαπό 27/06 έως 29/0615

Το ΑΤΙΤΛΟΝ finale της Αντωνίας Οικονόμου στο Σύγχρονο Θέατρο

Θέατρο+Χορός 12.06.2025
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟαπό 12/06 έως 15/0610

10ο Edessa Short Film Festival

Φεστιβάλ 11.06.2025
ΕΔΕΣΣΑαπό 05/07 έως 06/07

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στο Θέατρο Γης

Μουσική 11.06.2025
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ30/0620