E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kim Kardashian: Ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσει στον γιο της!

Βιώνουν την απόλυτη ευτυχία

Δημοσίευση 8/12/2015 | 00:08

Kim Kardashian: Ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσει στον γιο της!

Η Kim Kardashian και ο Kanye West βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Η οικογένειά τους μεγάλωσε για τα καλά και η North West απέκτησε αδερφό!

Παρά τα όσα ακούγονταν για το όνομα Easton, οι φήμες δεν ευσταθούν. Η Kim Kardashian-West και ο Kanye West ανακοίνωσαν πως ο γιος τους, που γεννήθηκε το πρωί του Σαββάτου, θα ονομαστεί Saint West! Τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μοιράστηκε η Kim μέσω του σάιτ και της εφαρμογής της.

Το νέο μέλος της οικογένειας δεν θα έχει μεσαίο όνομα, παρά τα όσα ανέφεραν πηγές, που έλεγαν πως θα χρησιμοποιούσαν και το όνομα Robert, εις μνήμη του πατέρα της Kim. Μάλιστα, η γνωστή περσόνα είχε φροντίσει να διαψεύσει όσα ακούγονταν για το όνομα του μικρού, ξεκαθαρίζοντας πως ο μικρός δεν θα ονομαστεί σύμφωνα με κάποιο σημείο του ορίζοντα, όπως η μικρή North (Βορράς), για να ταιριάζει με το επίθετο West (Δύση).

«Πιστεύω ότι είναι τόσο χαζό. Δεν μου αρέσει καν το South West. Το North –της κόρης μου– θα είναι πάντα καλύτερο», είχε εξηγήσει. Όταν δε, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» τον Σεπτέμβριο, είχε εξομολογηθεί πως δεν της άρεσε το όνομα Easton West.

Όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά στο People, θα αποφάσιζε με τον σύζυγό της τελευταία στιγμή για το όνομα του παιδιού, όπως και τελικά έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.11.2025
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social Χτες
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social Χτες
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid Χτες
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories Χτες
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Προχτές
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Προχτές
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί