E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

26χρονος έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά!

Είχε αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας

Δημοσίευση 8/12/2015 | 00:08

26χρονος έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά!

Ο 26χρονος James Brumpton είχε φτάσει στα 16 του τα 127 κιλά. Στη συνέχεια έχασε 30 κιλά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρέσει το δέρμα που περίσσευε. Πίστεψε πως είναι ανίκητος. Αλλά τελικά, ξαναέβαλε όλα τα κιλά του.

Ο Brumpton είχε χάσει 30 κιλά όταν, ως έφηβος, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που συνδέονταν με το βάρος του. Ωστόσο, όχι μόνο τα πήρε ξανά, αλλά το 2013 έφτασε να ζυγίζει ακόμα περισσότερο, 131 κιλά.

Ο νεαρός άνδρας από το Μάντσεστερ κατάφερε να ξαναχάσει όλα τα περιττά κιλά του και λέει πως πια είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, ενώ ασκείται έξι μέρες την εβδομάδα.

Ο James δεν ήταν πολύ ενεργητικό παιδί, προτιμούσε τα βιντεοπαιχνίδια από το να βγαίνει να παίζει έξω. Το βάρος του τον έκανε να ξεχωρίζει στο σχολείο του, όμως δεν σταμάτησε την κακή διατροφή, πλούσια σε γλυκίσματα, υδατάνθρακες και τούρτες, μέχρι που έφτασε τα 128 κιλά. Είχε ήδη αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας. «Ήξερα σε εκείνο το σημείο πως κάτι έπρεπε να αλλάξω. Και το έκανα», συνεχίζει.

¶ρχισε το γυμναστήριο, βελτίωσε τη διατροφή του. Έχασε πάνω από 30 κιλά. Κι έτσι, το πρόβλημά του ήταν το επιπλέον δέρμα. Νιώθοντας άβολα με το σώμα του, πλήρωσε για να μπει στο χειρουργείο και να το αφαιρέσει.

Έχοντας απαλλαγεί από τα κιλά και το επιπλέον δέρμα, άρχισε επιτέλους να απολαμβάνει το σώμα του. Μάλλον πιο πολύ απ' ότι έπρεπε. «Πίστευα πως δεν θα ξαναπάρω ποτέ πολλά κιλά, έτρωγα πολύ junk food, γιατί νόμιζα πως ήμουν ανίκητος», αφηγείται. Έτσι, κατέληξε όχι μόνο στο προηγούμενο βάρος του, αλλά και λίγο παραπάνω.

Τότε αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά του – και πάλι. Και τα κατάφερε, με συνδυασμό τακτικής γυμναστικής και σωστής διατροφής. Σήμερα έχει βάρος 98 κιλά.

«Ανησυχώ μήπως τα ξαναπάρω», εξομολογείται. «Όταν τα πρωτοέχασα ένιωθα ανίκητος, αλλά όταν ξαναπάχυνα, κατάλαβα πως είμαι ευάλωτος και πως πρέπει να προσέχεις τι έτρωγες και σε οδήγησε στην παχυσαρκία εξαρχής. Πρέπει να βάζεις βραχυπρόθεσμους στόχους, αλλά να μην περιορίζεις τον εαυτό σου μακροπρόθεσμα. Νιώθω θετικά για τον εαυτό μου τώρα. Ελπίζω να εμπνεύσω άλλους ανθρώπους να κάνουν κι εκείνοι τη διαφορά και να μάθουν από τα λάθη μου. Εν τέλει, αν μπορώ να εμπνεύσω έστω έναν άνθρωπο να κάνει τη ζωή του καλύτερη, τότε η τελευταία δεκαετία άξιζε τον κόπο», καταλήγει ο James.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid 19.03.2026
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid 19.03.2026
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social 19.03.2026
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social 19.03.2026
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid 19.03.2026
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid 19.03.2026
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid 19.03.2026
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid 19.03.2026
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid 19.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι άντρες κομπλάρουν δίπλα μου, ένας μου είπε να μην φοράω τακούνια»

Tabloid 19.03.2026
«Είμαι 1,84 χωρίς τακούνια και σήμερα νιώθω ότι είμαι 2 μέτρα» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος

Kim Kardashian: Viral η τούμπα λίγο πριν την είσοδο στο after party των Όσκαρ

Tabloid 19.03.2026
Η εμφάνιση της πάντως ήταν άκρως εντυπωσιακή