E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

26χρονος έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά!

Είχε αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας

Δημοσίευση 8/12/2015 | 00:08

26χρονος έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά!

Ο 26χρονος James Brumpton είχε φτάσει στα 16 του τα 127 κιλά. Στη συνέχεια έχασε 30 κιλά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρέσει το δέρμα που περίσσευε. Πίστεψε πως είναι ανίκητος. Αλλά τελικά, ξαναέβαλε όλα τα κιλά του.

Ο Brumpton είχε χάσει 30 κιλά όταν, ως έφηβος, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που συνδέονταν με το βάρος του. Ωστόσο, όχι μόνο τα πήρε ξανά, αλλά το 2013 έφτασε να ζυγίζει ακόμα περισσότερο, 131 κιλά.

Ο νεαρός άνδρας από το Μάντσεστερ κατάφερε να ξαναχάσει όλα τα περιττά κιλά του και λέει πως πια είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, ενώ ασκείται έξι μέρες την εβδομάδα.

Ο James δεν ήταν πολύ ενεργητικό παιδί, προτιμούσε τα βιντεοπαιχνίδια από το να βγαίνει να παίζει έξω. Το βάρος του τον έκανε να ξεχωρίζει στο σχολείο του, όμως δεν σταμάτησε την κακή διατροφή, πλούσια σε γλυκίσματα, υδατάνθρακες και τούρτες, μέχρι που έφτασε τα 128 κιλά. Είχε ήδη αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας. «Ήξερα σε εκείνο το σημείο πως κάτι έπρεπε να αλλάξω. Και το έκανα», συνεχίζει.

¶ρχισε το γυμναστήριο, βελτίωσε τη διατροφή του. Έχασε πάνω από 30 κιλά. Κι έτσι, το πρόβλημά του ήταν το επιπλέον δέρμα. Νιώθοντας άβολα με το σώμα του, πλήρωσε για να μπει στο χειρουργείο και να το αφαιρέσει.

Έχοντας απαλλαγεί από τα κιλά και το επιπλέον δέρμα, άρχισε επιτέλους να απολαμβάνει το σώμα του. Μάλλον πιο πολύ απ' ότι έπρεπε. «Πίστευα πως δεν θα ξαναπάρω ποτέ πολλά κιλά, έτρωγα πολύ junk food, γιατί νόμιζα πως ήμουν ανίκητος», αφηγείται. Έτσι, κατέληξε όχι μόνο στο προηγούμενο βάρος του, αλλά και λίγο παραπάνω.

Τότε αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά του – και πάλι. Και τα κατάφερε, με συνδυασμό τακτικής γυμναστικής και σωστής διατροφής. Σήμερα έχει βάρος 98 κιλά.

«Ανησυχώ μήπως τα ξαναπάρω», εξομολογείται. «Όταν τα πρωτοέχασα ένιωθα ανίκητος, αλλά όταν ξαναπάχυνα, κατάλαβα πως είμαι ευάλωτος και πως πρέπει να προσέχεις τι έτρωγες και σε οδήγησε στην παχυσαρκία εξαρχής. Πρέπει να βάζεις βραχυπρόθεσμους στόχους, αλλά να μην περιορίζεις τον εαυτό σου μακροπρόθεσμα. Νιώθω θετικά για τον εαυτό μου τώρα. Ελπίζω να εμπνεύσω άλλους ανθρώπους να κάνουν κι εκείνοι τη διαφορά και να μάθουν από τα λάθη μου. Εν τέλει, αν μπορώ να εμπνεύσω έστω έναν άνθρωπο να κάνει τη ζωή του καλύτερη, τότε η τελευταία δεκαετία άξιζε τον κόπο», καταλήγει ο James.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»