E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

26χρονος έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά!

Είχε αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας

Δημοσίευση 8/12/2015 | 00:08

26χρονος έχασε, ξαναπήρε και ξαναέχασε τριάντα ολόκληρα κιλά!

Ο 26χρονος James Brumpton είχε φτάσει στα 16 του τα 127 κιλά. Στη συνέχεια έχασε 30 κιλά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρέσει το δέρμα που περίσσευε. Πίστεψε πως είναι ανίκητος. Αλλά τελικά, ξαναέβαλε όλα τα κιλά του.

Ο Brumpton είχε χάσει 30 κιλά όταν, ως έφηβος, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που συνδέονταν με το βάρος του. Ωστόσο, όχι μόνο τα πήρε ξανά, αλλά το 2013 έφτασε να ζυγίζει ακόμα περισσότερο, 131 κιλά.

Ο νεαρός άνδρας από το Μάντσεστερ κατάφερε να ξαναχάσει όλα τα περιττά κιλά του και λέει πως πια είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, ενώ ασκείται έξι μέρες την εβδομάδα.

Ο James δεν ήταν πολύ ενεργητικό παιδί, προτιμούσε τα βιντεοπαιχνίδια από το να βγαίνει να παίζει έξω. Το βάρος του τον έκανε να ξεχωρίζει στο σχολείο του, όμως δεν σταμάτησε την κακή διατροφή, πλούσια σε γλυκίσματα, υδατάνθρακες και τούρτες, μέχρι που έφτασε τα 128 κιλά. Είχε ήδη αρχίσει να έχει προβλήματα υγείας. «Ήξερα σε εκείνο το σημείο πως κάτι έπρεπε να αλλάξω. Και το έκανα», συνεχίζει.

¶ρχισε το γυμναστήριο, βελτίωσε τη διατροφή του. Έχασε πάνω από 30 κιλά. Κι έτσι, το πρόβλημά του ήταν το επιπλέον δέρμα. Νιώθοντας άβολα με το σώμα του, πλήρωσε για να μπει στο χειρουργείο και να το αφαιρέσει.

Έχοντας απαλλαγεί από τα κιλά και το επιπλέον δέρμα, άρχισε επιτέλους να απολαμβάνει το σώμα του. Μάλλον πιο πολύ απ' ότι έπρεπε. «Πίστευα πως δεν θα ξαναπάρω ποτέ πολλά κιλά, έτρωγα πολύ junk food, γιατί νόμιζα πως ήμουν ανίκητος», αφηγείται. Έτσι, κατέληξε όχι μόνο στο προηγούμενο βάρος του, αλλά και λίγο παραπάνω.

Τότε αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά του – και πάλι. Και τα κατάφερε, με συνδυασμό τακτικής γυμναστικής και σωστής διατροφής. Σήμερα έχει βάρος 98 κιλά.

«Ανησυχώ μήπως τα ξαναπάρω», εξομολογείται. «Όταν τα πρωτοέχασα ένιωθα ανίκητος, αλλά όταν ξαναπάχυνα, κατάλαβα πως είμαι ευάλωτος και πως πρέπει να προσέχεις τι έτρωγες και σε οδήγησε στην παχυσαρκία εξαρχής. Πρέπει να βάζεις βραχυπρόθεσμους στόχους, αλλά να μην περιορίζεις τον εαυτό σου μακροπρόθεσμα. Νιώθω θετικά για τον εαυτό μου τώρα. Ελπίζω να εμπνεύσω άλλους ανθρώπους να κάνουν κι εκείνοι τη διαφορά και να μάθουν από τα λάθη μου. Εν τέλει, αν μπορώ να εμπνεύσω έστω έναν άνθρωπο να κάνει τη ζωή του καλύτερη, τότε η τελευταία δεκαετία άξιζε τον κόπο», καταλήγει ο James.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid 05.03.2026
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid 05.03.2026
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Celebrity Stories 05.03.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης