E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Οι swingers πλήρωσαν 1.500 ευρώ για ένα τριήμερο σeξ πάρτι

Δημοσίευση 7/12/2015 | 13:12

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Ένα τριήμερο με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά παιχνίδια σeξ και ατελείωτες εpωτικές συνευρέσεις έζησαν περίπου 150 άτομα από όλη την Ελλάδα σε ξενοδοχείο του Πηλίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso», στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό, αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers, οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σeξ πάρτι, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Ωστόσο, λίγοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, ώστε να βρεθούν στο Πήλιο.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο, έγινε χαμός», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το καuτό τριήμερο, ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa, όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο, που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν η ύπαρξη glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο στo Πήλιο έμοιαζε με φρούριο το περασμένο τριήμερο, αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει.

Όπως σημειώνει μάλιστα η «Espresso», παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους από τους υπευθύνους, αυτό στάθηκε αδύνατο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι το τριήμερο όλα τα δωμάτια ήταν κλεισμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Celebrity Stories 11.07.2026
Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Τάσος Ιορδανίδης: Αποστασιοποιηθήκαμε από τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσωπικούς λόγους πριν τις καταγγελίες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο κωμικός ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του ζευγαριού

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Τα σκουπίδια του γάμου τους εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες – Τιμή 25 δολάρια το κουτί

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Swifties θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ» λέει ο Τζάστιν Γκίνιακ, καλλιτέχνης από το Κουίνς

Ο Τζάστιν Τριντό εμφανίστηκε σε βίντεο της Κέιτι Πέρι και έγινε ένα με τους χορευτές της

E-Daily 3.Left Χτες
Ο πρώην Καναδός πρωθυπουργός άρχισε να χοροπηδά με την ομάδα της τραγουδίστριας υπό τους ήχους του «Watch it burn»

Η 65χρονη Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο: «Είναι 22, πείτε ό,τι θέλετε», έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Η κωμικός και ηθοποιός ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με τον νεαρό να την κρατά από το χέρι

Οι πόζες της Ελένης Φουρέιρα με μπικίνι δίπλα σε πισίνα: Έτσι μοιάζει το «εκτός υπηρεσίας», έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο κενό της «Hybrid» περιοδείας της

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

E-Daily 3.Left Χτες
Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Η Κέλι Όσμπορν πόζαρε με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
«Σερβίροντας θάλασσα, ήλιο και καμία απολύτως συγγνώμη», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του μουσικού Όζι Όσμπορν

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Έλληνας σύζυγός της Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η βασίλισσα Ράνια ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο με μία ανάρτηση στο Instagram