E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Οι swingers πλήρωσαν 1.500 ευρώ για ένα τριήμερο σeξ πάρτι

Δημοσίευση 7/12/2015 | 13:12

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Ένα τριήμερο με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά παιχνίδια σeξ και ατελείωτες εpωτικές συνευρέσεις έζησαν περίπου 150 άτομα από όλη την Ελλάδα σε ξενοδοχείο του Πηλίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso», στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό, αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers, οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σeξ πάρτι, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Ωστόσο, λίγοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, ώστε να βρεθούν στο Πήλιο.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο, έγινε χαμός», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το καuτό τριήμερο, ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa, όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο, που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν η ύπαρξη glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο στo Πήλιο έμοιαζε με φρούριο το περασμένο τριήμερο, αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει.

Όπως σημειώνει μάλιστα η «Espresso», παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους από τους υπευθύνους, αυτό στάθηκε αδύνατο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι το τριήμερο όλα τα δωμάτια ήταν κλεισμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Γκάμπιγια Καραμπινάιτε τρέλανε το ΣΕΦ στο Ολυμπιακός

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Η μαζορέτα που κέρδισε την καρδιά του Μπλόσομγκεϊμ

Ο Τραμπ έγινε τώρα και χρυσό άγαλμα με υψωμένη γροθιά

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Κολοσσός» 4,5 μέτρων στήθηκε σε γήπεδο γκολφ στο Μαϊάμι – Πώς η διαμάχη με το γλύπτη το κράτησε σε αποθήκη

Ταϊβάν: Οδηγός λεωφορείου ξέσπασε σε κλάματα ‑ Διαφώνησε με επιβάτιδα για μια στάση

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Όλα ξεκίνησαν όταν μια επιβάτις κατηγόρησε τον οδηγό ότι προσπέρασε τη στάση της παρόλο που εκείνη υποστήριζε ότι είχε ειδοποιήσει

Η στιγμή που περαστική διασταυρώνεται με σερβιτόρα ‑ Της έσπασε δόντι με τον δίσκο

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Ο ιδιοκτήτης του καφέ ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό της γυναίκας που χτύπησε αναίτια την υπάλληλο

Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν Ray J δήλωσε ότι έχει κάνει σeξ με περισσότερες από 12.500 γυναίκες

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Ήμουν σίγουρος για τις 10 χιλιάδες και στόχευα για τις 11 χιλιάδες, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Λένα Δροσάκη: «Από θαύμα ζούμε και οι δύο, γέννησα στον 8ο μήνα»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Υπήρξε μεγάλη ταραχή, ο τρόπος που έγινε», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Eurovision 2026: Πότε θα γίνει η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» αναμένεται να διαγωνιστεί στον Α` Ημιτελικό στις 12 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου: Κάνει giveaway προσκλητήρια για τον γάμο του – Ανοιξε πλατφόρμα για αιτήσεις!

E-Daily 3.Left 29.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου, αύριο Πέμπτη, 30 Απριλίου πρόκειται να παντρευτούν στην ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια