E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Οι swingers πλήρωσαν 1.500 ευρώ για ένα τριήμερο σeξ πάρτι

Δημοσίευση 7/12/2015 | 13:12

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Ένα τριήμερο με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά παιχνίδια σeξ και ατελείωτες εpωτικές συνευρέσεις έζησαν περίπου 150 άτομα από όλη την Ελλάδα σε ξενοδοχείο του Πηλίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso», στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό, αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers, οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σeξ πάρτι, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Ωστόσο, λίγοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, ώστε να βρεθούν στο Πήλιο.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο, έγινε χαμός», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το καuτό τριήμερο, ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa, όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο, που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν η ύπαρξη glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο στo Πήλιο έμοιαζε με φρούριο το περασμένο τριήμερο, αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει.

Όπως σημειώνει μάλιστα η «Espresso», παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους από τους υπευθύνους, αυτό στάθηκε αδύνατο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι το τριήμερο όλα τα δωμάτια ήταν κλεισμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Τζώνη Θεοδωρίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Tabloid Χτες
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλκμήνη