E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Οι swingers πλήρωσαν 1.500 ευρώ για ένα τριήμερο σeξ πάρτι

Δημοσίευση 7/12/2015 | 13:12

Όργιο στο Πήλιο: Ανταλλαγές συντρόφων σε ξενοδοχείο της Πορταριάς

Ένα τριήμερο με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά παιχνίδια σeξ και ατελείωτες εpωτικές συνευρέσεις έζησαν περίπου 150 άτομα από όλη την Ελλάδα σε ξενοδοχείο του Πηλίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso», στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό, αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers, οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σeξ πάρτι, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η διοργάνωση ήταν έργο του Prive Club, του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Ωστόσο, λίγοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, ώστε να βρεθούν στο Πήλιο.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο, έγινε χαμός», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή, καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το καuτό τριήμερο, ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa, όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο, που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν η ύπαρξη glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο στo Πήλιο έμοιαζε με φρούριο το περασμένο τριήμερο, αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει.

Όπως σημειώνει μάλιστα η «Espresso», παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους από τους υπευθύνους, αυτό στάθηκε αδύνατο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι το τριήμερο όλα τα δωμάτια ήταν κλεισμένα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ