E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» από το «Ακρως Οικογενειακόν»

Πού βρίσκεται η Μαρούσα Στρογγυόγλου;

Δημοσίευση 7/12/2015 | 00:08

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» από το «Ακρως Οικογενειακόν»

Η μεγάλη κόρη του Γιάννη Μπέζου στο «¶κρως Οικογενειακόν», Αφροδίτη, εμφανίζεται καθημερινά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα από τις επαναλήψεις της αγαπημένης κωμικής σειράς.

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» για όσα βιώνει στον απόηχο της σειράς. Αποκάλυψε πως πλέον ζει το... δικό της «¶κρως Οικογενειακόν»: «Μετά τη σειρά, έκανα το δικό μου «¶κρως Οικογενειακόν». Έκανα δύο παιδιά, έκανα έναν άντρα, έναν σκύλο, ένα κουνέλι και είμαι «¶κρως Οικογενειακόν», αλλά με δύο παιδιά»!

Η ηθοποιός πλέον ασχολείται με το τραγούδι και είναι μέλος της μπάντας Canto Liba. Πώς ήρθε όμως το τραγούδι στη ζωή της; «Είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω, γιατί μου αρέσει. Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για το τραγούδι: "Γιατί το γύρισες, πώς το γύρισες"», αποκάλυψε on camera.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο, η Μαρούσα έχει να πει μόνο καλά πράγματα: «Δεν ήταν αυστηρός μαζί μας. Ήταν πολύ καλός με τα νέα παιδιά, ήταν κύριος. Μας βοήθησε και μας αγκάλιασε πάρα πολύ, και αυτός και η Ναταλία. Έκανε συνεχώς αστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη σκηνή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις ενοχές»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα του Alpha

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια