E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην Αθήνα επέστρεψαν 30 Πακιστανοί μετανάστες που είχαν απελαθεί από την Ελλάδα

Το Πακιστάν αρνήθηκε την είσοδο τους

Δημοσίευση 5/12/2015 | 00:03

Στην Αθήνα επέστρεψαν 30 Πακιστανοί μετανάστες που είχαν απελαθεί από την Ελλάδα

Το Πακιστάν αρνήθηκε την είσοδο 30 μεταναστών που απελάθηκαν από την Ελλάδα την Πέμπτη, μεταδίδει το BBC. Σύμφωνα με αξιωματούχος, επετράπη η αποβίβαση 19 μεταναστών, ενώ οι υπόλοιποι, 30 στο σύνολο, επέστρεψαν στην Αθήνα.

Το Πακιστάν είχε αναστείλει την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για επαναπατρισμό παράνομων μεταναστών, κάνοντας λόγω για κατάχρηση όσων έχουν συμφωνηθεί. Παρόλα αυτά, το ζήτημα λύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από συναντήσεις με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Σύμφωνα με Ευρωπαίους αντιπροσώπους στο Πακιστάν, οι μετανάστες είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα που εκδόθηκαν από Πακιστανικές πρεσβείες. Το Υπουργείο Εσωτερικό του Πακιστάν όμως δήλωσε ότι εκείνοι που επέστρεψαν στην Αθήνα δεν είχαν τα κατάλληλα έγγραφα, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η ταυτοποίησή τους.

«Παρόλο που έχουν λύσει όλα τα προβλήματα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, οι νόμοι του Πακιστάν παραβιάστηκαν και αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Chaudhry Nisar Ali Khan.

Σύμφωνα με την Eurostat, το Πακιστάν είναι η πρώτη χώρα προέλευσης παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αναφορά του Ρούμπιο για τη Βάγια Νέστορα σε διεθνή διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Ποια είναι η κατάσταση της 7χρονης που παλεύει μόνη της στη ΜΕΘ

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η μικρή κόρη της οικογένειας που αποδεκατίστηκε στο τροχαίο με το βυτιοφόρο παραμένει διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο, χωρίς κανέναν συγγενή στο πλευρό της.

Κατασχεμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί: Ποιοι μπορούν να τους ξεμπλοκάρουν τώρα μέσω ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί ψηφιακή διαδικασία άρσης κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών για οφειλέτες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Τραγωδία στο Περού: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετά από πτώση μίνι βαν σε γκρεμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Το δυστύχημα έγινε σε γκρεμό στο βόρειο Περού, ανάμεσα στα θύματα και παιδί.

Υπόθεση Marfin: Παραβιάσεις καταγγέλλει ο δικηγόρος της 46χρονης που αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο συνήγορος Κώστας Παπαδάκης καταγγέλλει δημοσιοποίηση φωτογραφιών και ονομάτων χωρίς εισαγγελική διάταξη και προαναγγέλλει νομικές ενέργειες κατά μέσων και χρηστών.

Καιρός σήμερα: Πού θα φτάσει ο υδράργυρος και ποιες περιοχές θα δουν βροχή

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Mικρή άνοδος θερμοκρασίας από το Σάββατο.