LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζώδια: Προβλέψεις για Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Δημοσίευση 4/12/2015 | 14:11

Ζώδια: Προβλέψεις για Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Κριός

Προσπαθείς να επεκτείνεις το χώρο των γνωριμιών και των πολύ στενών σου σχέσεων. Αν κινηθείς σε επίλυση των πρακτικών σου θεμάτων θα διαπιστώσεις ότι όλα τελικά μπορεί να ρολάρουν με έναν τρόπο πολύ δυναμικό. Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να τελειώσουν ξαφνικά και να μπεις σε μια άλλη πραγματικότητα. Για να πετύχεις, δηλαδή θα πρέπει να σκεφτείς: «ή ταν ή επι τας». Οπότε, αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δικαιώσεις τον εαυτό σου αλλά και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Η επιστροφή ενός προσώπου που περιμένεις εδώ και καιρό θα γίνει άμεσα και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Η κοινωνικότητα είναι αυτό που θα σε βγάλει από την μοναξιά σου.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να εκφράσεις με ένα πιο πρακτικό τρόπο τα ερωτικά σου συναισθήματα. Και σίγουρα θα το πετύχεις γιατί, αν τολμήσεις να το κάνεις, ξέρεις ότι δεν θα εκτεθείς. Από το Σάββατο και μετά, χρειάζεσαι μεγαλύτερη επικοινωνία και κυρίως είναι σημαντικό να δημιουργήσεις επαφές στη δουλειά ή στην καθημερινότητά σου για να περάσεις καλά. Το να φροντίσεις το σώμα και γενικά την υγεία σου θα είναι για σένα ένα βήμα ώστε να δείξεις την αγάπη προς τον εαυτό σου. Θα εκφραστείς πιο εύκολα πάντως σε άτομα που θα σου ανοιχτούν γιατί θα νιώσεις άνετα και μεγάλη οικειότητα.

Δίδυμοι

Έχεις μια μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων και αυτό είναι που σε βοηθάει να γειωθείς πιο εύκολα. Κυρίως το να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και μέσα στον προσωπικό σου χώρο θα είναι δύσκολο γιατί κουράζεσαι να μπεις σε μια τάξη, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις. Το Σάββατο θα είσαι πιο ανεξάρτητος/η και θα κάνεις εύκολα τις ερωτικές σου επιλογές. Η γνωριμία με ένα Ζυγό θα είναι για σένα εύκολη υπόθεση αφού θα ανακαλύψεις ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε θα ανοιχτείς πιο εύκολα. Γενικά θα διασκεδάσεις με έναν ξέγνοιαστο τρόπο και θα δεις σχεδόν όλα τα θεάματα που σε ενδιαφέρουν. Το ρίσκο στα τυχερά παιχνίδια θα σου προσφέρει για λίγο ευχάριστες στιγμές.

Καρκίνος

Έχεις βάλει στόχο να οργανώσεις περισσότερο την κοινωνική σου ζωή και κυρίως να έρθεις σε επαφή με λίγους και καλούς φίλους. Γενικά θα προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις πάνω σε σχέσεις οικογενειακές μέσα από προσφορά και υπηρεσία. Πάντως, η γνώση που θα πάρεις σε ένα πρακτικό κομμάτι θα σε βοηθήσει ακόμα και να βελτιώσεις τεχνικές που είναι για σένα καινούργιες αλλά πολύ χρήσιμες. Μαθήματα μαγειρικής, οδήγησης ή το να φτιάξεις κοσμήματα ή ρούχα σίγουρα θα σου κάνουν πολύ καλό. Από το Σάββατο και μετά, μπαίνεις σε μια μεγαλύτερη επικοινωνιακή φάση η οποία θα σε αναγκάσει να βγεις έξω από τα γνώριμά σου συναισθήματα και να ανοιχτείς ακόμα και σε άτομα που ίσως κατά την γνώμη σου να μην σου ταιριάζουν αλλά είναι πολύ αναγκαία. Η διπλωματία σίγουρα είναι ένα ταλέντο που πρέπει να εξασκήσεις.

Λέων

Έχεις απαιτήσεις στο οικονομικό επίπεδο και σίγουρα διαθέτεις τα προσόντα και τα φόντα για να κερδίσεις χρήματα. Οι επιθυμίες σου θα μπουν σε μια λογική διαδικασία και θα βάλεις στην άκρη τις όποιες έντονες ή παράλογες επιθυμίες σου. Το Σάββατο θα ανοιχτείς πολύ περισσότερο και θα ξεπεράσεις κάποια κολλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Επαφές με άτομα που έχουν κοινωνικότητα και φιλική συμπεριφορά θα σου κάνουν καλό, καθώς επίσης τα σχέδια ενός μικρού ταξιδιού για την επόμενη ημέρα θα σε ενθουσιάσουν. Αρκεί να το κάνεις και να μην το αναβάλεις την τελευταία στιγμή. Πάντως θα έχεις διάθεση να συζήτησεις όμορφα και να λύσεις τα προβλήματα ή τις διαφορές σου με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο.

Παρθένος

Δεν αγνοείς τελικά τα «θέλω» σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου, ενώ παράλληλα, θα βελτιώσεις και τις προσωπικές σου επαφές. Από το Σάββατο και μετά θα σε ενδιαφέρει περισσότερο να κερδίσεις χρήματα αλλά αυξάνοντας το επικοινωνιακό σου επίπεδο σε έπακρο. Γιατί οι ισορροπημένες σχέσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να βελτιώσεις οτιδήποτε κάνεις. Κυρίως αν ασχολείσαι με επαγγέλματα που σχετίζονται με κάτι γυναικείο . Η τροφή του σώματός σου μπορεί να είναι η μουσική ή ακόμα και οι καλές τέχνες. Οπότε σε ό,τι αφιερωθείς θα σου κάνει πολύ καλό.

Ζυγός

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου αλλά εσύ έχεις ακόμα τον ¶ρη που σου δίνει τροφή και δράση. Η Παρασκευή θα είναι η ημέρα που θα αφεθείς σε μια άλλη πραγματικότητα η οποία δεν θα έχει τόσο έντονους ρυθμούς και εντάσεις. Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι σκέφτεσαι έναν Παρθένο ή έναν Ιχθύ τελικά υπάρχει τρόπος να «μπαίνεις μέσα στο σύστημα» του άλλου ατόμου και γενικά να γίνεσαι ένα. Από το Σάββατο και μετά θα βιώσεις πολύ καλύτερες και πιο έντονες καταστάσεις αφού και εσύ θα έχεις κέφι και ζωντάνια για να κατακτήσεις όμορφα πράγματα. Η εμφάνισή σου ως γνωστόν είναι πάνω από όλα, γιΆ αυτό μαλλιά και ρούχα θα μπουν στην πρώτη γραμμή. Το ότι θα εκφραστείς περισσότερο ανοικτά θα σε βοηθήσει να πετύχεις γιατί θα υπάρχει αμεσότητα στις επαφές σου.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι με φίλους την Παρασκευή και κάνεις σχέδια για το άμεσο μέλλον. Πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να στηρίξεις άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια σου, για αυτό θα βγάλεις μεγαλύτερες ευαισθησίες πάνω σε θέματα πρακτικά. Μπορεί ένα άτομο που σε ενδιαφέρει άμεσα να δεχτεί να του δώσεις ένα χέρι βοήθειας και αυτό να σας φέρει πιο κοντά. Από το Σάββατο που ξεκινάει να είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα συμβούν μαγικά πράγματα και χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς να παίζεις ρόλους πρωταγωνιστικούς. Παρόλα αυτά, θα έχεις την τάση να παραμείνεις μέσα, γιατί είτε θέλεις να ξεκουραστείς είτε θέλεις να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους. Αυτό εσύ θα το κανονίσεις και έχεις την ικανότητα να το κάνεις.

Τοξότης

Βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού ο Ήλιος όσο προχωράει στο ζώδιό σου σε δυναμώνει, δίνοντάς σου σταθερότητα στόχου και συγχρόνως έμπνευση σε ότι κάνεις. Η κινητικότητα που θα δείξεις σε αυτές τις ημέρες θα αφορά περισσότερο τους φίλους και τα άτομα που σε κάνουν και νιώθεις καλά. Θα δώσεις και θα πάρεις και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχεις αυτήν τη στιγμή να κάνεις. Οι σχέσεις για σένα γίνονται μαγικές από τη στιγμή που απελευθερώνονται από τους στόχους που αφορούν «θέλω» και «πρέπει». Η ελευθερία κινήσεων και έκφρασης των συναισθημάτων είναι το πιο βασικό και θα το αναζητήσεις με κάθε τρόπο. Η τέχνη ανεβάζει πολύ την ενέργεια σου, για αυτό μπορεί να βρεθείς να διασκεδάζεις ή να ανταλλάσσεις εμπειρίες σε καλλιτεχνικούς τομείς.

Αιγόκερως

Σε ενδιαφέρει περισσότερο το πώς να λύσεις κάποια πρακτικά θέματα για αυτό η Παρασκευή θα είναι η ημέρα της δράσης αλλά και της απόλαυσης σαν αποτέλεσμα σε ό,τι καλό κάνεις. Η σχέση με τον Παρθένο σίγουρα θα γίνει πολύ καλύτερη αρκεί να την αφήσεις να εξελιχθεί. Από το Σάββατο και μετά, θα μπεις σε ένα γιορταστικό κλίμα γιατί πιθανότατα θα ασχοληθείς με στολισμούς και γενικά με το να φτιάξεις μια ατμόσφαιρα όμορφη και πολύ άνετη για σένα και για τους δικούς σου ανθρώπους. Η φαντασία μαζί με τα συναισθήματά σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες με τον πολύ κόσμο και ίσως και να εκτεθείς μέσα από μια μεγάλη εκδήλωση η κοινωνική γιορτή που θα πρέπει να συμμετάσχεις.

Υδροχόος

Αντιμετωπίζεις θέματα πολύ ιδιαίτερα και πρακτικά και κυρίως προσφέρεις τις υπηρεσίες σου πάνω σε ένα θέμα που σε έχουν ακάγκη. συγγενικά σου πρόσωπα. Όσο το αποφεύγεις πάντως τόσο θα δυσκολεύεσαι να γειώσεις όλες τις ποιότητές σου, οι οποίες είναι πάρα πολλές αρκεί να τις φανερώσεις και στον ίδιο σου τον εαυτό. Το Σαββατοκύριακο θα είναι τελείως διαφορετικό αφού θα δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και θα συγκεντρωθείς κυρίως σε πράγματα που έχουν ποιότητα και σχετίζονται με την τέχνη για να περάσεις καλά. Εσύ όταν μπαίνεις σε αυτούς τους τομείς μπορεί να αργείς αλλά τελικά παίρνεις τέτοια φόρα που δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Επειδή θα στραφείς στο να μαζέψεις κάποια λάθη των προηγούμενων ημερών πάνω σε μια συγκεκριμένη σχέση θα δεις ότι τελικά αν έχεις διπλωματία θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύες

Οι άλλοι και γενικά οτιδήποτε κάνεις σε επίπεδο συνεργασίας και συντροφικότητας θα είναι ένα κομμάτι που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Πάντως μπαίνεις σε μια έντονη ερωτική και δημιουργική φάση και εσύ κυρίως που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα το βιώσεις έντονα και με τον δικό σου τρόπο. Όσο και να θέλεις να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις που είναι για σένα επώδυνες θα βρεθεί πάντα ένα γεγονός που θα σου τις υπενθυμίζει. Για αυτό χρειάζεται να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο επικοινωνιακός/ή αυτές τις μέρες για να μην μένεις καθόλου σε μοναχικά περιβάλλοντα. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές. Πάντα οι δυο ξεπερνάνε πιο εύκολα οτιδήποτε και αν συμβαίνει.

Μπέλα Κυδωνάκη / astrology,gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου, να λέει yes ma`am»

Tabloid 26.09.2023
«Δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου» συνέχισε στις ίδιες δηλώσεις

Αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν: Δείτε την με ξυρισμένο κεφάλι

Tabloid 26.09.2023
Η μεταμόρφωση της Κιμ Καρντάσιαν

Διάσημοι που δεν ήξερες πως πάλεψαν με την κατάθλιψη στη ζωή τους

Tabloid 26.09.2023
Μερικά από τα πιο γνωστά αστέρια στη βιομηχανία του θεάματος όχι μόνο ήταν πολύ ανοιχτά σχετικά με την κατάθλιψή τους

Κάτι «τρέχει» μεταξύ του Τσιτσιπά και της Μπαντόσα;

Tabloid Χτες
Τι έχει συμβεί με τον Έλληνα τενίστα και την Πάουλα Μπαντόσα;

Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου μόλις μια ημέρα μετά τον γάμο του

Tabloid Χτες
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Έχω μόλις 900 ευρώ στο λογαριασμό μου»

Αθλητισμός Χτες
Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Κλέλια Ρένεση: Έχουμε χωριστεί σε φυλές ‑ Η ανάρτηση για τις «θλιβερές πόλεις»

Tabloid Χτες
«Τα ζευγάρια κάνουν παρέα με ζευγάρια, οι γονείς με άλλους γονείς, οι μόνοι με άλλους μόνους»

Νέος έρωτας για την Taylor Swift: Τους τσάκωσαν οι κάμερες

Tabloid Χτες
Η στιγμή που απαθανάτισαν οι κάμερες στο γήπεδο

Μπουσουλόπουλος: «Δεν άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά» ‑ Η νέα του ζωή

Tabloid Χτες
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ήσυχη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει στη Ρόδο.