E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Β. Καρράς για απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια: Με πονάει πολύ, δεν θέλω ούτε να το ακούω

Δηλώνει όμως υπέρ της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης

Δημοσίευση 4/12/2015 | 14:00

Β. Καρράς για απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια: Με πονάει πολύ, δεν θέλω ούτε να το ακούω

Ο Βασίλης Καρράς έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την κάμερα του «Πρωινού». Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για πολλά θέματα και τοποθετήθηκε με τον μοναδικό του τρόπο, επί παντός επιστητού.

Ο λαοφιλής καλλιτέχνης, μάλιστα, τοποθετήθηκε και στο θέμα για το σύμφωνο συμβίωσης, που είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, αλλά μίλησε και γενικότερα για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών.

Για το σύμφωνο συμβίωσης λοιπόν, εξήγησε πως δεν τον ενοχλεί. «Δεν με ενοχλεί αυτό, γιατί μπήκανε στη ζωή μας, είναι στη ζωή μας. [...] Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων. Είναι στη ζωή μας. Αφού είναι κρυφό, είναι, υπάρχει! Είναι ένα πρόβλημα, ας γίνει τουλάχιστον νόμιμο, να γνωρίζουμε και ποιους έχουμε δίπλα μας», σχολίασε ο Βασίλης Καρράς.

Στη συνέχεια λοιπόν, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ένα ομόφυλο ζευγάρι θα μπορούσε να έχει παιδιά. Ο τραγουδιστής ήταν κάθετος, τονίζοντας: «Αυτό με πονάει πάρα πολύ», είπε, και συνέχισε: «Δεν θέλω να το ακούω».

Σχετικά με το αν θα πρέπει κάποιος να παραδέχεται πως είναι ομοφυλόφιλος, ο Βασίλης Καρράς είπε: «Εγώ νομίζω πρέπει να γνωρίζουμε ποιους έχουμε δίπλα μας, τον γείτονά μας, τον απέναντι, τι έχει η χώρα μας, πού βρισκόμαστε... Καλό είναι να το ξέρουμε, φτάνει πια αυτό το κρυφτούλι. Ντρέπονται οι πατεράδες, ντρέπονται οι γονείς, πολλοί άνθρωποι από πίσω υποφέρουν απ' αυτούς. Τουλάχιστον ας γίνει δημόσιο το γεγονός».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μέρος της συνέντευξής του στο «Πρωινό»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Τζώνη Θεοδωρίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Tabloid Χτες
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλκμήνη