E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραλλία Χρηστίδου: Σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τη σeξουαλικότητά της

Στο παρελθόν τής είχε χρεωθεί και σχέση με συνάδελφό της

Δημοσίευση 4/12/2015 | 12:39

Ραλλία Χρηστίδου: Σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τη σeξουαλικότητά της

Η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story», μίλησε με αφορμή τις νέες της εμφανίσεις.

Όσον αφορά τα προσωπικά της, ανέφερε πως είναι πολύ καλά. Παλιότερα της είχαν χρεώσει σχέση με συνάδελφό της και, σχετικά με το πόσο την ενόχλησε αυτό, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ενδεχομένως ναι, πλέον όμως τα άσχημα δεν τα θυμάμαι, τα αφήνω πίσω μου».

«Υπήρχαν στο παρελθόν πολλές αναρτήσεις για τη σeξουαλικότητά σου», τόνισε η Σάσα Σταμάτη, με τη Ραλλία να απαντά: «Σίγουρα αισθάνθηκα ότι κάποιος εισβάλει στην προσωπικότητά μου. Από εκεί και πέρα, μαθαίνεις άλλοτε να το διαχειρίζεσαι, άλλοτε να το αποφεύγεις. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω μηνύσεις».

Σχετικά με τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, η Ραλλία Χρηστίδοου ανέφερε: «Πιστεύω ότι η σeξουαλική ταυτότητα δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για έναν άνθρωπο. Ας τον κρίνουν όσοι τον ακούν, και τα συμπεράσματα δικά τους».

Ο Θέμης Γεωργαντάς, μάλιστα, ανέφερε από την πλευρά του πως το πρόσωπο με το οποίο της είχαν χρεώσει σχέση στο παρελθόν, του είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους