E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπά κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη

«Πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα»

Δημοσίευση 4/12/2015 | 10:26

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπά κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε στην εκπομπή του μετά τα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια και μετά την προβολή σχετικού θέματος στο «ΦΜ Live», πήρε τον λόγο και μίλησε σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα που απουσιάζουν από την κοινωνία μας.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Ο κ. Κρανιδιώτης χρησιμοποίησε ύβρεις και οποιοσδήποτε μπορεί να τον σχολιάσει, κι ας είναι ο Λιάγκας, κι ας είναι η Φαίη Σκορδά, ας είμαι εγώ, ας είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Σε μία ύβρη μπορείς και εσύ να βρίσεις – γιατί ήταν υβριστικό το μήνυμά του». Μάλιστα, επεσήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν τον θάνατο και την απόκτηση παιδιών, παράλληλα με την ανάγκη ύπαρξης ισότητας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, και αυτό γίνεται γνωστό μόνο όταν, θαρραλέα, άνθρωποι σαν εμάς μπορούνε να βγούνε και να μιλήσουνε, για πολύ σημαντικά πράγματα. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στον θάνατο! Και ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα, γιατί δεν θα είναι εδώ το στοπ. Είναι υποχρεωμένος να τα πάρει αυτά τα πράγματα πίσω, είναι υποχρεωμένος, αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι οι Έλληνες και δεν θέλουμε να γίνουμε Ταλιμπάν», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «Να γίνουμε σαν τον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπη . Η Κύπρος ψήφισε το νομοσχέδιο αυτό, είναι σειρά μας –αν και αργά– γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Το ότι ορισμένοι άνθρωποι διαφωνούν, άπτεται της Ψυχιατρικής και θα πρέπει να πάνε να το κοιτάξουνε, διότι θα έχουνε πρόβλημα στο μέλλον αυτοί οι άνθρωποι, μίσους για τον ίδιο τους τον εαυτό και για τους συμπολίτες τους, για πράγματα τα οποία δεν τους αφορούν. [...] Αυτό, για να τελειώσουμε και με τον κύριο Κρανιδιώτη, γιατί είναι και μέλος ενός κόμματος που ήταν στην πολιτική σκηνή, και πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.