E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπά κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη

«Πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα»

Δημοσίευση 4/12/2015 | 10:26

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπά κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε στην εκπομπή του μετά τα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια και μετά την προβολή σχετικού θέματος στο «ΦΜ Live», πήρε τον λόγο και μίλησε σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα που απουσιάζουν από την κοινωνία μας.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Ο κ. Κρανιδιώτης χρησιμοποίησε ύβρεις και οποιοσδήποτε μπορεί να τον σχολιάσει, κι ας είναι ο Λιάγκας, κι ας είναι η Φαίη Σκορδά, ας είμαι εγώ, ας είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Σε μία ύβρη μπορείς και εσύ να βρίσεις – γιατί ήταν υβριστικό το μήνυμά του». Μάλιστα, επεσήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν τον θάνατο και την απόκτηση παιδιών, παράλληλα με την ανάγκη ύπαρξης ισότητας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, και αυτό γίνεται γνωστό μόνο όταν, θαρραλέα, άνθρωποι σαν εμάς μπορούνε να βγούνε και να μιλήσουνε, για πολύ σημαντικά πράγματα. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στον θάνατο! Και ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα, γιατί δεν θα είναι εδώ το στοπ. Είναι υποχρεωμένος να τα πάρει αυτά τα πράγματα πίσω, είναι υποχρεωμένος, αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι οι Έλληνες και δεν θέλουμε να γίνουμε Ταλιμπάν», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «Να γίνουμε σαν τον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπη . Η Κύπρος ψήφισε το νομοσχέδιο αυτό, είναι σειρά μας –αν και αργά– γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Το ότι ορισμένοι άνθρωποι διαφωνούν, άπτεται της Ψυχιατρικής και θα πρέπει να πάνε να το κοιτάξουνε, διότι θα έχουνε πρόβλημα στο μέλλον αυτοί οι άνθρωποι, μίσους για τον ίδιο τους τον εαυτό και για τους συμπολίτες τους, για πράγματα τα οποία δεν τους αφορούν. [...] Αυτό, για να τελειώσουμε και με τον κύριο Κρανιδιώτη, γιατί είναι και μέλος ενός κόμματος που ήταν στην πολιτική σκηνή, και πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθεάθησαν να φιλιουνται με πάθος στο Coachella: Το νέο ζευγάρι που γεννήθηκε στο Coachella;

Tabloid 16.04.2026
Οι φήμες για ένα νέο, πιθανό ειδύλλιο στο Χόλιγουντ έχουν πάρει φωτιά

Μαρίζα Κωχ: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» ‑ Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Η Μαρίζα Κωχ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που την κρατά μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ναταλία Αργυράκη: «Πάλεψα πολύ όλη αυτή τη χρονιά να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα»

Tabloid Χτες
«Αν μια κακία, που δεν αποσκοπεί πουθενά, θεωρείται γνώμη... όχι, δεν θα την θεωρήσω γνώμη», ξεκαθάρισε

Η Μαντόνα επιστρέφει: Ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor 2» μέσω Instagram

Tabloid Χτες
Η Μαντόνα προκάλεσε «σεισμό» στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ!

Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί σχέση εδώ και 2 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο Αναστάσης Ροϊλός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θα με πάει πίσω επαγγελματικά το να μετακομίσω στα Χανιά»

Tabloid Χτες
Η αθλητικογράφος μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της μέσα στα επόμενα χρόνια

Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Έγκυος η Λίλα Μπακλέση: Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Tabloid Χτες
Την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Social Χτες
«Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου και της καλής διάθεσης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social Χτες
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram