E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπά κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη

«Πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα»

Δημοσίευση 4/12/2015 | 10:26

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπά κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε στην εκπομπή του μετά τα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια και μετά την προβολή σχετικού θέματος στο «ΦΜ Live», πήρε τον λόγο και μίλησε σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα που απουσιάζουν από την κοινωνία μας.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Ο κ. Κρανιδιώτης χρησιμοποίησε ύβρεις και οποιοσδήποτε μπορεί να τον σχολιάσει, κι ας είναι ο Λιάγκας, κι ας είναι η Φαίη Σκορδά, ας είμαι εγώ, ας είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Σε μία ύβρη μπορείς και εσύ να βρίσεις – γιατί ήταν υβριστικό το μήνυμά του». Μάλιστα, επεσήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν τον θάνατο και την απόκτηση παιδιών, παράλληλα με την ανάγκη ύπαρξης ισότητας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, και αυτό γίνεται γνωστό μόνο όταν, θαρραλέα, άνθρωποι σαν εμάς μπορούνε να βγούνε και να μιλήσουνε, για πολύ σημαντικά πράγματα. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στον θάνατο! Και ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα, γιατί δεν θα είναι εδώ το στοπ. Είναι υποχρεωμένος να τα πάρει αυτά τα πράγματα πίσω, είναι υποχρεωμένος, αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι οι Έλληνες και δεν θέλουμε να γίνουμε Ταλιμπάν», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «Να γίνουμε σαν τον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπη . Η Κύπρος ψήφισε το νομοσχέδιο αυτό, είναι σειρά μας –αν και αργά– γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Το ότι ορισμένοι άνθρωποι διαφωνούν, άπτεται της Ψυχιατρικής και θα πρέπει να πάνε να το κοιτάξουνε, διότι θα έχουνε πρόβλημα στο μέλλον αυτοί οι άνθρωποι, μίσους για τον ίδιο τους τον εαυτό και για τους συμπολίτες τους, για πράγματα τα οποία δεν τους αφορούν. [...] Αυτό, για να τελειώσουμε και με τον κύριο Κρανιδιώτη, γιατί είναι και μέλος ενός κόμματος που ήταν στην πολιτική σκηνή, και πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εντυπωσιακή γιόγκα της 41χρονης Χιλάρια Μπάλντουιν

Social 04.12.2025
«Δεν με νοιάζει αν είναι 21, 41, 81, 101, τα σώματά μας, τα πόδια μας δεν είναι προσβλητικά, Richie. Μπορούμε να τα δείξουμε» είπε η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Social 04.12.2025
Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Tabloid 04.12.2025
Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

TV Buzz 04.12.2025
«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Tabloid 04.12.2025
Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Tabloid Χτες
«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Tabloid Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Τσουρός για Χρηστίδου: «Ήταν καταρρακωμένη όταν ο γιος της έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο»

Tabloid Χτες
Οι αναφορές στην πιο δύσκολη περίοδο της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Tabloid Χτες
Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη