E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λιβιεράτος: Έξαλλος με τη σeξι φωτογράφηση της Εύης Αδάμ με τις ανήλικες κόρες τους

Στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών το πρώην ζευγάρι

Δημοσίευση 3/12/2015 | 13:00

Λιβιεράτος: Έξαλλος με τη σeξι φωτογράφηση της Εύης Αδάμ με τις ανήλικες κόρες τους

Ο Λάμπης Λιβιεράτος άσκησε σκληρή κριτική για τη σeξι φωτογράφηση της Εύης Αδάμ με τις ανήλικες κόρες του. H μητέρα των παιδιών του, πρώην μοντέλο, έκανε μια φωτογράφηση με τις κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη, για λογαριασμό γνωστής εταιρείας κοσμημάτων.

Σήμερα ο τραγουδιστής μέσω του Facebook μίλησε για όσα ακούγονται μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών και εξήγησε πως όλα συνέβησαν εν αγνοία του:

«Αναγκάζομαι λοιπόν να πάρω μια θέση δημόσια, με αφορμή διάφορα πράγματα που γράφονται και ακούγονται για μένα και τα ανήλικα παιδιά μου στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση, μετά από μια φωτογράφηση που έκανε μαζί τους η πρώην σύζυγός μου και μητέρα τους, εν αγνοία μου!

Κατηγορούμαι λοιπόν έμμεσα, πλην σαφέστατα, ότι ευθύνομαι κι εγώ για τα βιντεάκια που ανεβάζω κατά καιρούς στο Instagram ή στο Facebook με τη μικρή μου κόρη, ετών 13, να... τραγουδά!

Ειλικρινά, δεν θυμάμαι κάπου να έχω ανεβάσει το παιδί μου ημίγuμνο να τραγουδήσει ή με ιδιαίτερα σeξι εμφάνιση και δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια σeξι φωτογράφηση με τις ανήλικες κόρες μου πουθενά όμως, ώστε να πρέπει να κριθώ αυστηρά ή ακόμη και να κατηγορηθώ γι' αυτό, εάν πρέπει!

Είμαι πολύ περήφανος για τις κόρες μου, όπως κάθε φυσιολογικός γονιός για το παιδί του, και νομίζω πως έχω το δικαίωμα να προβάλω τα όποια ταλέντα τους, με αξιοπρέπεια και σεβασμό πάντα προς εκείνες και τους διαδικτυακούς μου φίλους ή ακόμη και προς τους υπόλοιπους ανθρώπους που τυχόν δουν τις αναρτήσεις μου!

Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ακριβώς θα έκανε και κάνει οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος που νιώθει περήφανος και αγαπάει τα παιδιά του και τα στηρίζει στη ζωή τους όπως μπορεί και με κάθε τρόπο!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση»!

Η συγκεκριμένη του ανάρτηση σχολιάστηκε στο «Πρωινό», ενώ όπως ανέφερε η Σάσα Σταμάτη, το πρώην ζευγάρι είναι στα δικαστήρια το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Λάμπης Λιβιεράτος ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid 16.01.2026
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid 16.01.2026
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid 16.01.2026
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision 16.01.2026
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media 16.01.2026
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid 16.01.2026
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid 16.01.2026
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε