E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ολο το ελληνικό θέατρο στην κηδεία του Μηνά Χατζησάββα

Στο εξωτερικό η σορός του για αποτέφρωση

Δημοσίευση 2/12/2015 | 12:59

Ολο το ελληνικό θέατρο στην κηδεία του Μηνά Χατζησάββα

Αυτήν την ώρα τελείται από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών από εγκεφαλικό.

Η κηδεία του ηθοποιού είναι πολιτική, ενώ, όπως ήταν και η επιθυμία του ίδιου, η σορός του θα μεταφερθεί στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί. Η οικογένειά του δεν επιθυμεί στεφάνια, και μάλιστα έκαναν γνωστό ότι αν κάποιος θέλει, μπορεί αντί στεφάνου να δώσει τα χρήματα για τους πρόσφυγες.

Τις τελευταίες επιθυμίες του Μηνά Χατζησάββα είχε κοινοποιήσει χθες ο φίλος και συνάδελφός του Γιώργος Κοτανίδης: «Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, και θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 12.00 στο Α' Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του, θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού, που θα γίνει εκτός Ελλάδας, λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας, που αρνείται να επιτρέψει την καύση, που γινόταν στην αρχαιότητα.
Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανiψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών. Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετήσουμε λυπημένοι, αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς, και όπως θα ήθελε ο ίδιος».

Εδώ και ώρα το Α' Νεκροταφείο Αθηνών έχει πλημμυρίσει από φίλους και συναδέλφους του αξέχαστου ηθοποιού, που προσέρχονται για το τελευταίο αντίο. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Πιατάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Κατερίνα Λέχου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Ελένη Κοκκίδου, ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο Γιώργος Κοτανίδης και πολλοί άλλοι. Όλους τους υποδέχεται ο σύντροφος της ζωής του, Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος λέει σε όλους: «Να γελάτε! Αυτό ήθελε!».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Stories 19.05.2024
Η μια πιο παράξενη από την άλλη

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τη δουλειά της

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

TV Buzz Χτες
«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

TV Buzz Χτες
«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

TV Buzz Χτες
Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για διαζύγιο

Tabloid Χτες
Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες